Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.2.2019 15:27:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cezar salata. Ostalo je i sarme. Za veceru ce biti neke mazalice. Voci, ispricacu ti za pica hleb
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.2.2019 11:53:53
|
|
|
|
Sarav
|
Spanać sa dimljenim rebrima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.2.2019 13:52:48
|
|
|
|
branki*
|
nista.skitala sa decom ceo dan,isprzicu pilecu dzigericu i supu iz kesice neku i to je to.za veceru cu nesto da umesim ili napravim,da ne bude iz frizidera suhomesnato.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.2.2019 13:54:12
|
|
|
|
emicaa
|
Sarma,ovaj put sa rizom 😂
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.2.2019 14:06:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha Emi Moj ručak će biti gotov za večeru, kako stvari stoje. Gužva na poslu, dok im svima obračunam plate, majko mila. Uglavnom, kuva se supica, još hamburgere da pripremim. Imam zemičke za burgere, tartar sos, iceberg salata, paradajz, ljubičasti luk. I dimljeni sir. Kompletan ugođaj uz čašu crnog piva ;)
< Poruku je uredio Ana RR -- 18.2.2019 20:14:45 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.2.2019 7:57:03
|
|
|
|
vocicana
|
Juce sam spremila suprugu jedno vegansko jelo, posto nije dobro, divno je i veoma jednostavno za pripremu. Detetu sam pohovala tikvice, juce sam u Lidlu kupila, bas je lepa tikvica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.2.2019 8:01:28
|
|
|
|
branki*
|
sinoc skuvala grasak i to je danasnji rucak...za dorucak i veceru nemam pojma sta cu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.2.2019 8:20:02
|
|
|
|
bubulence
|
Sama sam ceo dan, muz do uvece na poslu, deca na selu... Doruckovala pecena jaja i kisele krastavce, na rucak cu sa koleginicom i vec znam da cu jesti carbonare, jako mi se jede. A veceru bih trebala da spremim da ima i muz da jede... Imam domacu supu, verovatno cu ispohovati piletinu i napraviti pire. Dosta mu je
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.2.2019 8:21:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak lazanje i salata. Za veceru pogacice sa cvarcima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.2.2019 8:47:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ja cu za rucak krilca,uz to zapecene makarone sa pavlakom.Za veceru jos ne znam sta bih.Mozda samo ugrijati sarmu,imamo jos za jedan obrok
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.2.2019 10:27:06
|
|
|
|
Sarav
|
Za doručak proja, za ručak ću da naručim roštilj i za večeru nemam pojma, šta bude u frižideru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.2.2019 13:14:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Supica od juče, proja sa sirom i spanaćem, grilovano belo meso, paradajz salata.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.2.2019 18:21:47
|
|
|
|
vocicana
|
Danas za malog pire od krompira I grilovana piletina, salata od sveze sargarepe.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.2.2019 23:15:00
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Kroasane u 21 i 30🤣
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.2.2019 23:21:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Masnice, gojite se 😀 Ja sam za dorucak nesto laganije, rucak celercelerjaja corba ,jaja i rizoto sa povrcem koji deca nisu jela pa sam napravila filete sa maslinama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.2.2019 11:59:02
|
|
|
|
vocicana
|
Dorucak, kuvani djevreci sa jogurtom, rucak...muz, dinstano povrce, tikvice, krompir I sargarepe, , sa malo paradajy pirea, gril belo meso, dete I ja, musaka I supa. Uz musaku po zelji, moze beli sir ili kisela pavlaka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.2.2019 12:18:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne kuvam danas. Poručićemo nešto.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.2.2019 12:21:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ne kuvam danas. Poručićemo nešto. svidja mi se recept, prepisacu danas od tebe . nemam za koga da kuvam, muz ruca na poslu, deca i dalje nisu tu, sebi cu poruciti nesto lepo i gotovo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.2.2019 12:37:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Vidiš kako se nas dve slažemo P.s. Diiiiiiiiivaaaaaan ti je avatar
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.2.2019 12:42:03
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Vidiš kako se nas dve slažemo P.s. Diiiiiiiiivaaaaaan ti je avatar
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.2.2019 13:53:58
|
|
|
|
Sarav
|
Grašak i slanina za ručak, tost jele za dorulak
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.2.2019 14:00:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Opet cezar salatu zbog mm. Za veceru pogacice sa cvarcima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.2.2019 14:48:35
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Sanjice i pica hleb i pogacice sa cvarcima, da mi das rcpttttttt!!! BAS STE VREDNE MAME, SVAKA CAST. oVDE COVEK STVARNO MOZE DOBITI SIJASET IDEJA STA DA SPREMI.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.2.2019 15:01:59
|
|
|
|
branki*
|
paradajz corba,bareno mix povrce i snicle przene.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.2.2019 15:07:32
|
|
|
|
Jekica86
|
Krompirici, belo meso i malo grilovanog povrca kupila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?