Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 10:04:51
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutrooo, divan dan, ja moram u akciju, samo da se javim. Anci, neka si se uspavala, vazno je da nisi I smenu prespavala
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 10:21:55
|
|
|
|
bebilule
|
Ja čekam pauzu da jedem nešto - skapah.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 10:23:18
|
|
|
|
jess021
|
Jutro i od mene!! Napolju je divan dan, nasoj Ivani rodjendan! ! Smizle su kuci sa babom, ja na poslu. Sutra cu popodne pa cemo prepodne malo napolje. Jedva cekam sledecu nedelju, idemo na zimovanje 😊 Ja o spremanju necu ni da pricam, izludi me😑
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 11:25:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess ❤️❤️❤️ Meni je maca u vrticu, a sin je naporan kad nema skole
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 11:58:14
|
|
|
|
pari
|
Ja sam danas nesto bljak...neki nemir osecam... Izasle smo napolje pre 1h...lepo je bas
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 12:08:52
|
|
|
|
Rosita
|
Dobar dan. Žao mi je von, emice, pari. I ja sam bezveze. Evo lakše mi je malo napolju. Izašli pre 2 h, N kod dr, još ima sekreta da eliminiše. D uživa, igra se, pun parkić. I ja sam zakazala dr za sutra za sebe, ipak. Nisam još kafu popila. N spava u kolicima, neka ga. Grlim vas. Ivana, 🎂🎂🎂🍷🍷🍷, sve najbolje!
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 12:53:37
|
|
|
|
smeško
|
Dobar dan svim mamama! Srecan rodjendan, Icoooo!!!! Sve najbolje ti zelim!!! Devojke, ne nervirajte se zbog gluposti, sve su to samo stvari i sitnice. Meni preskace srce od subote. Volela bih da i mene ne nervira more gluposti umesto par realnih problema... Cuvajte se na vreme! Ljubim vas, odosmo napolje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 13:23:23
|
|
|
|
Maraj
|
Ivana srecno Mene noge jako bole...od kolena na dole. Valjda unutrasnje vene Malo sam peglala. Taman ispeglam sve za par dana tona vesa kao da nisam nedeljama peglala...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 13:43:44
|
|
|
|
smeško
|
Ja peglam nocu. Osecam se isto. Imam tri korpe za suv ves koje me pune sacekaju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 13:47:16
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko i ja bih volila da me nerviraju gluposti,da me bar neki pravi problemi zaobidju. Brat ima tumor,nakon sto smo Dora u ja bolovale tbc mislila sam da nas nista gore ne moze zadesiti.I eto naravno da moze.
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 13:51:54
|
|
|
|
Rosita
|
Emice, jako mi je žao. Želim da uspe to da pobedi! Ako ti prija, kaži nam više.
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 13:55:47
|
|
|
|
smeško
|
Joj, Emice. Da svisnes.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 14:09:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,emice,strasno.I koliko puta kazem necu da se nerviram zbog gluposti,koliko ima ruznih stvari okolo,i dzabe..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 14:51:25
|
|
|
|
pari
|
Joj emice, drzite se i borite se, bice sve dobro!
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 15:09:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste zene? Ja se ne dam sto se tice problema. Inace imam razlog da budem neraspolozena. A nista ne mogu da promenim. Sad smo usli u kucu. Prvo smo set_ale nas tri, pa smo otisle po mm kolima da prozujimo sa njim. Trebalo je nesto da vidimo. Emi, znas da mislim na vas. :*
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 15:27:24
|
|
|
|
bebilule
|
Emice draga, baš mi je žao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 16:57:36
|
|
|
|
Milena18
|
Emice, držite se. Šaljem ti snagu i pozitivnu energiju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 17:45:00
|
|
|
|
jance
|
Joj Emice, dace Bog da ga pobedi! Bebuska nece da spava, sad ce mi pet vristati uvece. Ali zato je Kika zaspala. Budna je od 8, bili napolju od 9 do 3. Bebuska spavala dva sata pre podne unutra pa onda jos sat ipo napolju dok su klinci vozili rolere. Mislila sam da ce biti manji saobracaj u ovom nasem vikend naselju ponedeljkom pre podne, posto je jelte ovo radni dan, ali vraga. Vise kola nego subotom posle podne. A vikend naselje je i pesacka zona. Ali dzaba. Bebuska i dalje ima slince onako u dubini nosa, mogla bih ceo dan da joj izvlacim. Napolju se ne cuje li barem ja ne cujem napolju. I ne cuje se dok spava ili jede. Kontam da je zbog suvog vaduha u kuci Samnjila sam klimu za jedan stepen, i ukljucila jonizator na klimi ( sta god on radio) pa ce mozda pomoci.
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 17:57:25
|
|
|
|
emicaa
|
Samo da znate da su Sanjica i Ivana dva andjela na zemlji 😊 On ima tumor limfnih zlijezda,jod njega su se pojavili svorici na kapcima na koje on pola godine nije obracao paznju.Kad je konacno otiso doktoru radili analize,snimanja i na kraju otkrili da je to.Prima hemo,do sad je dobio jednu samo i ogromna je razlika,to cvorici su bas dosta smanjili.Doktori su prezadovoljni da je posle jedne hemo tako poboljsanje.Doktori su odmah rekli da je najblazi oblik i da se uspjesno lijeci.ali je to ogroman stres za sve nas
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 18:09:35
|
|
|
|
Rosita
|
Daće Bog, emice, biće dobro! Sve to zvuči dobro. Molimo se da sve bude kako treba i da ozdravi potpuno! Ja evo kašljem iz petnih žila, zgrada se ori. Nek me posluša dr ipak.
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 18:09:40
|
|
|
|
Duškić
|
Emice, bice dobro. Te proklete bolestine uhh.. Kako su decica?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 18:16:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi, nek te poslusa dr. Mene boli uvo i grlo ali mi se cini manje. Uzela sam da zavrsavam neke poslove. T pored mene se podseca tablicu mnozenja, a Sofija cita u sobi. Emi
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.2.2019 18:25:07 >
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 18:20:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobar dan svima. Bas je bio lep dan danas, citavo jutro smo bili napolju sa drugarima, bas je prijalo. Grlim vas sve da sto pre ozdravite Stvarno treba cuvati sebe i svoje zivce, zivot je tako nepredvidiv, svasta se desava... samo da je zdravlja!
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 19:00:45
|
|
|
|
Rosita
|
Treba, treba. Nazalost, mnogi to ne primene dok skupo ne plate. Ja sam imala grozno iskustvo povodom zdravlja i oko tri godine sam se toliko nervirala sto je to tako, a nije trebalo... Trebalo je prihvatiti i ciniti sta mogu. I dan danas vucem posledice i kad god sam napeta prorade mi cari tog perioda i razne okolisne. Cuvajte se !
|
|
RE: Razgovori mama 02/19 [chat] 18.2.2019 19:58:44
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame dobro vece, danas sam s posla pocela da kucam post i nisam dovrsila i izgubio se. Glava me boli, puca mi, dobila sam, bas sam bljaks. Deca su u krevetima, ja odoh pod tus pa cu i ja na spavanje. Zivot je zaista nepredvidiv, za tren oka se promeni stosta, tako da je zdravlje definitivno najbitnije, sve ostalo je nevažno.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.