dunja RR
|
Razumem te, ja i dalje sedim puno, radim, evo i sada. I noćas isto, sa mojim programerima do kasno sve se trudim da završim sve do bolnice, a poslu nigde kraja. Moj mm me samo gleda i čujem ga mrmlja u sebi, kako sam ja junak, sa ovolikim stomakom Još me ubeđuje da imam šećer garant, jer sam po njemu mršava trudnica sa ooogromnim stomakom. Juče sam pila neke sokove guste, što inače nikada ne radim, tipa jednom u pola godine popijem. A jutros vadila krv, baš me zanima da li će se odraziti na rezultat, jer znam da su sokovi zlo za šećer. Neki dan sam digla jednog dečka u tramvaju, kaže on a što, ja reko oa trudna sam. Kaže on izvini, ne vidim, navikao sam na ogromne trudnice, a ti nisi ni blizu. Sedoh ja i kažem mu, dečko, ja sam kao kit, ulazim u 9. mesec, pogledaj malo bolje. A on opet - moja žena je bila kao meedved, ti nisi ogromna trudnica, ja reko hvala ti, eto da mi i to neko kaže Juče bila u Liliju kupovala deo stvari, i čujemo devojka (prvi put je vidim) traži utrogestan u Lili apoteci, i oni joj kažu nema nestašica. Čujem je kako priča da je obišla puno apoteka i nigde nem,. A ja prekoputa u stanu, imam pune 3 kutije. I kažem ja to mom mužu, on pored mene, i on joj predloži da joj donesemo mi. I "otrčim" i donesem joj. Viče njena majka, nemoj dete, vidi koliki ti je stomak. Ali savest mi ja naložila da pomoći moram trudnici, ko za inat, baš tada nam se pokvario lift (kvari se par puta u toku dana). Njena majka se posle zahvaljivala do neba. Mm bio sa mnom, ali džabe kada ne zna gde stoji, ja to zgurala da samo ja mogu da nađem. I ja mu kažem, ti idi po S u vrtić, ja odo po utrogestan za ženu.
< Poruku je uredio dunja RR -- 7.2.2019 11:51:38 >