bebilule
|
Jutro mame, ja pijem kafu, M se probudio mozda prije sat i gleda crtice. Danas cu ga voditi da izvadi nalaze, za svaki slucaj, pa na cevape. To je njegova zelja, valjda je izgladnio ovih dana. Ljisho, stvarno su mi cudni ljudi kojim si okruzena, ispade svako malo te to neko pita. Ja to ne razumijem, nikad nista slicno cula nisam, a nagledala sam se "njakatora i njakatora" . Zato i tvrdim da ti situacija nije specificna, samo da se ti tesko nosis sa njom. Moja drugarica ima blizance koji ne zatvaraju, jos blizance. Kolica su koristili do godinu dana, pa ti vidi kako je bilo izaci s njima. Ali jbg, smijali smo se kad krenu u horu. Sta ces... Ali niko nije pitao jesu li normalni. Jess ti je rekla jos da svako ima neku svoju muku i vjerujem da nije mislila da ne mozes da se pozalis, vec da malo probas promijeniti percepciju. Sjecam se Suzi, njene nisu spavale bas dugo, a jedna se budila bukvalno na pola sata, Emica provede ono vrijeme u bolnici, Jess nije sastavila noc do druge godine, Ivani se isto sastavilo sve, Maca malo malo prehlada, mali nece da uci, a ona bez normalnog posla... Znaci za svakog bih sad redom mogla naci nesto, krenuvsi od sebe. Ali, eto, sebe necu pominjati. Osim da me sad zove da s njim gledam crtani i da nema nista od one kafe s pocetka. :) Imas li u planu neki posao, a da nije od kuce. Mozda bi ga trebala upisati u vrtic, a ti izaci iz kuce. Mozda bi bilo manje nervoze tako. Ne znam, mozda... Kako su istala djecica jutros, Von, Ivana?
|