|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/19 [chat]
12.1.2019 20:37:01   
emicaa
Gdje ste mamike.
Mi smo danas isli na snijeg,svi smo uzivali iako ni mm ni ja ne volimo snijeg.
David danas nije spavao,nece pa nece.Oci kao kod sove 😃
Mislili i sutra na sankanje ali ce kisa padati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 426
12.1.2019 21:07:29   
mati
Zene, treba mi pomoc a ne znan u kojoj temi da postavim pitanje.
Vec danima me muci neki grip i pijem hemomicin i fluimucil za iskasljavanje. Ali nesto mi slaba vajda, vec pet dana pod terapijom a tesko iskasljavam. Da li smem da se inhaliram, i cime? Imam fiz i berodual?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 427
12.1.2019 21:42:04   
vonavoj
Uzmi samo fizioloski,ali onaj od 3%.ja sam.sa time M inhalirala,bez beroduala.jer nije imao nista na plucima.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 428
12.1.2019 22:01:10   
mati
Jesam, samo fiz. Ali ja skripim, i pocinje da me boli u grudima . Danas bila kod dr da mi da uput za ks, on kaze da sam pokrivena do ponedeljka, nije me ni poslusao ni upisao da sam bila... Haos

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 429
12.1.2019 22:06:59   
vonavoj
Tako je i moj M skripao 5 dana..pio hemomicin..imao 39..i tek ga je posle popustilo..nalivaj se cajevima..uzmi sipurak,za kasalj je bas..

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 430
12.1.2019 22:19:20   
jance

IZVORNA PORUKA: mati

Zene, treba mi pomoc a ne znan u kojoj temi da postavim pitanje.
Vec danima me muci neki grip i pijem hemomicin i fluimucil za iskasljavanje. Ali nesto mi slaba vajda, vec pet dana pod terapijom a tesko iskasljavam. Da li smem da se inhaliram, i cime? Imam fiz i berodual?

Jesi se do sada vec inhalirala berodualom? Ako nisi onda nemoj sad ni da pocinjes. Furaj fizioloski i pij ogromne kolicine tecnosti da isperes virus iz organizma. Hemomicin bi trebao da ti pokrije stvar da ne dobijes upalu pluca a ovo sto te drma je virusni deo. Ja ne dojim pa sam krnula Fervex i stala na noge ali dok sam bila trudna znam muku... 

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 431
12.1.2019 22:21:51   
jance
Za kasalj smes Isla mints to mogu da garantujem jer sam isproveravala sa lekarima. 

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 432
13.1.2019 0:56:54   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Meni oci na vrh glave nakon 4h kompjutera. Puno posla. Malo vremena.  Garant cim sklopim oci ovaj moj ce da se probudi. Marfi. Evo cujem mu nosic. 

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 433
13.1.2019 7:03:37   
Misha i Ljisha
Hehe evo sama sebi da odgovorim.naravno da dete probudio u 2 I htedoh mm da ga preustim al dzaba otima mu se mamin sin. I standardno u 6 i10 smo na nogama. Vec smo D i ja igrale Makarenu 🤪 tek sad pijem kafu i nadam se da deca nece jos biti gladna hahah  jao grozna sam

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 434
13.1.2019 7:55:12   
vonavoj
Jutro!Kad im se gasi radar da nas oset_e..cim sam legla oko pola 12,evo ga,probudio se..J u 3 vikala maaamaa (prebicu je,zeza svake noci),cim sam legla,evo njega..jutros opet,okrenula se na drugu stranu i evo njega..ustajem umornija nego kad legnem.

Direktna veza do poruke: 435
13.1.2019 8:03:15   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Pridruzujem se kukanju na noc. Ona je kenjkala, plakala, prevrtala se i nos joj se zapusio. Verovatno sam joj ja prenela virus. Samo da se više ne razboli. Ja sam kao pijana kokos. A svaki deo tela me boli.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 436
13.1.2019 8:21:40   
Duškić
Dobro jutro. Drage mame da sto pre ozdrave decica.
Moji kasno zaspali, pa sad kuliram i ja jos u krevetu.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 437
13.1.2019 10:04:40   
Maraj
Jutro
Kod nas noc isto uzasna...budila se. Jaukala. Cesala lice. Ma katastrofa. Od jutros u crvenim ogromnim prcatima. L nije imao ovoliko pecata od boginja ko ona.
Mati jesi li kad koristila pulmikort? Ja sam S davala pulmikort berodual i fizioloski. Bez pulmikorta 3 dana nista...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 438
13.1.2019 10:49:40   
mama Jo
Jutro svima, i da vam svima tokom dana bide bolje... vise mi je preko glave virusa. Ja ujutru jeeeeedva ustanem, zapusen mi nos i glava me boli, li vec kako se umijem zivnem i preko dana nista, samo taj jutarnji momenat mi katastrofa. O bebi vise ne pricam, taman sam je bila hvalila a ono juce... boze me sacuvaj, sejtan usao u nju. Ne pricam vise nista.
Maraj, bas mi zao sto su S tako napale boginje... sutra idete kod dr, zar ne?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 439
13.1.2019 11:01:03   
bubulence
Da se i ja prijavim u klub nenaspavanih... Ali ne zbog dece, velike su, spavaju, a i ako ustanu pre mene ne diraju me... Nego, vec mesec dana ne mogu da spavam... Uspavam se nocu oko 3-4, ustanem 2x da piskim, i u 7 vec uveliko pijem kafu... 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 440
13.1.2019 11:07:45   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Evo i mene je uhvatila gripcina. Tacno sam znala. Deca su dobro. 
Sad smo svi doruckovali. Jos rucak da spremim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 441
13.1.2019 12:40:48   
vonavoj
Bubulence.ti se vec spremas za bebu i nespavanje! Kako funkcionises?Sanjice,uzmi neki ferveks,caj..bezveze sto te je uhvatilo..I mm se bori vec 10 dana sa kasljem i grlom,uzela sam mu i antb,tek je sad bolje..ne vredi..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 442
13.1.2019 12:50:58   
Misha i Ljisha
Mi rucali. P evo drema na meni. I meni se sad prispavalo. Valjalo bi da ustanem i posaljem jos 4 maila. No ne znam bas da li cu. Prijace mi i dremka  😉

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 443
13.1.2019 13:09:19   
Rosita
Dan.
I nama grozna noć. Budi se dete svaki bogovetni čas. Džaba što je kraj mene, samo sa sisom ućuti.
Stariji se budio i plakao noćas. Utešim ga, mislih da mu je nešto kulminiralo jer smo se juče svađali, mi smo valjda na ivici a on dete koje bi se raspravljalo i argumentovalo do sutra, usta ne bi zatvorio, te to sve prekipi. Zaboravi se, klati na stolici, mm ga u zadnji čas uhvatio da ne spljošti N. I tako. Da ne nabrajam. No, međutim, evo on ima 37.5. 😈😈😈
Ispao mu zub, dole dvojka. Jedinica dole na ivici de drži. Skoro bio zubar u vrtiću. I jutros vidim probija mu zub iza tog keca što se klati. Garant nije imao mesta🙁. Sad se žderem jer ispada da smo bili nemarni i zato bi mogao imati kriv zub. Sutra zoveđ zubara.
Mati, jesi ti trudna? Svejedno, nemoj berodual ako do sad nisi. Takav je virus, mora svoje da istera.
Sanjice, i ti grip. Isto kao muž od von, i moj se podigao tek od ab. Uzeo na svoju ruku. Neće taj kod dr.
Poz mame

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 444
13.1.2019 13:23:11   
suzi kju
Dobar dan mame, mi bili malo u skitnji, isli gledali taj auto za mene, medjutim mm se ne dopada, pa cemo d trazimo dalje. Cak dolazi u obzir i neka malo skuplja varijanta nego sto smo planirali tako da ce ispasti jos i bolje.Deca spavaju, muz na poslu, ja odmaram, bas prija ova tisina, samoca i mir. 

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 445
13.1.2019 13:41:09   
vonavoj
Suzi,nacicete vec nesto..sa vecim budzetom je lakse.Rosi,uzela sam mu amoksicilin,nije jak..ali ocigledno odradio posao..

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 446
13.1.2019 13:50:27   
Sanjica26 RR
Radice i kod mene AB. Samo se nadam da cu biti sutra bolje.
Spremila rucak i kad sam spakovala noz u masinu isecem se. Evo ih ove dve trce i nose flaster. Ova mala jel te boli mama?

Rosi i T je sinoc prekukala za jedan zub, ali nije jos uvek za vadjenje. Vrlo malo se klati. Vodicu je kod zubara. Moguce da zub koji izlazi to pospesuje. A drugi se bas klati, ali nece da cuje za zubara. Kaze sama ce da ga izvadi.

Ja sam legla i citam, a mm je u drugoj sobi. Pravi nesto na kompu. Deca su u svojoj sobi. Cujem samo masinu za sudove.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 447
13.1.2019 14:04:57   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Rosita

I jutros vidim probija mu zub iza tog keca što se klati. Garant nije imao mesta🙁. Sad se žderem jer ispada da smo bili nemarni i zato bi mogao imati kriv zub. Sutra zoveđ zubara.

Nemoj džabe da se ždereš user posted image Marku su obe donje jedinice probile pre nego što su mlečni ispali. I to je trajalo i trajalo i trajalo.... nikako da se rasklimaju. Ja sam iste sekunde zvala našeg zubara, on mi rekao da ne za*ebavam user posted image kaže svakom drugom detetu tako rastu zubi i svi se isprave bez problema. Kad mu je izvadio mlečne delovalo je kao da će stalni ostati unutra međutim oba su lepo došla na svoje mesto. Rekao mu je da ih jezikom gura napred kad god se set_i ali koliko je on to zaista radio ja ne znam. U svakom slučaju, znam kako se osećaš jer sam i ja tako reagovala ali me zubar odmah smirio a zubići su pravi kao strela user posted image

Ja dobila jutros, sva sam na tri ćoška. Neko će nagrabusiti danas. Imali smo lepo isplaniran dan (pre podne druženje u igraonici pa odatle kod mojih na ručak, posle kod kumova pa uveče u grad da gledamo vatromet) ali stomak mi je sve pokvario. Pih. Sad sam usisavala pa me još više sad boli.

< Poruku je uredio Ana RR -- 13.1.2019 14:06:35 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 448
13.1.2019 14:10:05   
Rosita
Ana, srce si! Pa to onda uobičajeno😁. Ja digla frku, zovem mm, žalim se, haha. Znači sve ok :). Zovem ja svakako čika zubu sutra,,al laknulo mi je.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 449
13.1.2019 14:13:27   
Ana RR
Kaže naš čika zuba da je to sad baš česta pojava kod dece. A da li će zubi biti krivi ili ne, to već zavisi od same vilice. Tako da - keep calm user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here