Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 9:13:41
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Sve standardno, osim što još kašljuca, ali noćas je bilo bolje. Dajem Džesin (jess ) sirup, mislim da pomaže. Vidjeću danas. E čuj sinovao, nikad ne bih skontala. To je sigurno zbog hormona. I nije samo pileće upitno, već i drugo. Nisam znala da u stočnoj hrani ima i antibiotika, tako da je i to problem. Stalno ih izlažu malim količinama, tako da se kod ljudi stvara rezistencija. To i hormoni. Ja uopšte ne kupujem meso u mesarama. Samo kada mi zatreba mljevena junetina uzmem. I to miješam sa mljevenim iz zamrzivača. Čitam da je meso od životinja koje su kljukane hormonima glavni krivac i za, sve češći, rani ulazak u pubertet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 9:14:03
|
|
|
|
smeško
|
Jess, pitam zbog zubica, ne valja zbog njih.😂 Salu na stranu, dobro izdrzavas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 9:16:23
|
|
|
|
smeško
|
Bebilule, slazem se. Ja sam prvo mislila da je Jess pogrešila u kucanju, cuj sinovanje. Rekoh, vidi sto smo matore, ne znamo ni za spinovanje.😂 Kad ono, bas smo matore!😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 9:20:29
|
|
|
|
AnaTamara
|
Pozdrav RR drugarice!!! Ja se pripremam da mesim kolace, ali moram da virnem , da vidim kako ste i kako napreduje kliktanje!!! Ljubac za sve!!!
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 9:51:47
|
|
|
|
jess021
|
Smesko, ne znam koje si godiste, ali meni su sve preko 90-og godiste deca, a oni realno svi preko 20 godina. Al sam se najela, bas sam prase.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 9:54:25
|
|
|
|
Maraj
|
Cuj sinovanje Jess, bolje je. Al i dalje ima proliv. Doduse sad nije toliko voden koliko je bio. Sad ima i sadrzaja u sebi. Bar ne povraca...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 10:06:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aaa, ja za to znam, ipak imam dete koje malo starije
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 10:06:52
|
|
|
|
smeško
|
''81.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 10:10:04
|
|
|
|
milicicak
|
Sinovanje, pa ova deca ce stvarno uskoro biti nepismena. Strasno! Smesko, T ne pije mleko, smrdi joj 😂 piletinu kupujemo proverenu domacu. Preradjevine ne jede. Jedina razlika u jelovniku je kinder cokolada 😂 Pustila me mama da spavam do 9, zivele mame Sanjice, strasno. Nadam se da devojcice nece navuci traume i strah od pasa. Mataj, super sto je S bolje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 10:15:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
mili, uglavnom su nepismena deca. Ja za taj izraz nisam cula i ako radim u skoli. Ali cujem svakodnevno druge izraze izmisljene. A sto se tice sinocnjeg stresa vec se zna da su navukle traume. T se do skoro tresla kad naidje neki pas. Sofi nije. Sad ce posle ovog dogadjaja i ona.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 10:43:38
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: smeško Maraj, zbog hormona. On je pipkao pisu, pa je pominjala i svasta jos sto se moze poremetiti od pilećeg mesa i mleka. A kod njega je bila samo faza. Da, klincu moje drugarice je iskočila neka žlezdica kod grudi i dr im je rekao da smanje unos piletine jer se ona najviše truje hormonima. Užas. Jao Jess, u 4 ujutru svaka ti čast, ja bih iskulirala "Lezi i spavaj, noć je!" Hahaha, sinovao jao užas. Upropastili smo srpski jezik načisto. Ja mnogo volim engleski ali to korišćenje stranih reči u srpskom jeziku me mnogo nervira. Inače, dobro jutro ja se prvo raspišem pa onda poželim dobro jutro Mare je ok, sad mu se malo nos zapušio. Ali inače ok skroz. Dosadno mu je kući pa su se juče on i mm čitav dan svađali Razmišljam da mu poručim neke vitamine, neki kompleks gde ima i cinka. Nisam mu do sada to davala ali čini mi se da mu je malo opao imunitet.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 10:45:49
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Smesko, ne znam koje si godiste, ali meni su sve preko 90-og godiste deca, a oni realno svi preko 20 godina. Al sam se najela, bas sam prase. Jao ovako i ja. Čini mi se da sam ostala zakucana negde u 2000.oj godini kad ono međutim - sl. godine punim 39
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 10:47:02
|
|
|
|
jess021
|
Ana, ja sam mojima davala Immuno sirup sa cinkom, ali sad cu im uzeti Imunocink tabletice, pa mozes to.Sta da joj kazem kad krene da se dere i probudi ne samo mm i Lenku, vec komsije gore i dole. Bubice, o tome ti pricam. Jos uvek ne mogu da povezem godine rodjenja i ovu godinu. Smesko, onda znas o cemu pricam 😂😂
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 10:49:58
|
|
|
|
smeško
|
Jess, sve mi je jasno! Kada im se obratim sa Vi, pa kad me odmere.😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 10:51:28
|
|
|
|
smeško
|
Skoro sam decaku (cuj decak😂) u prodavnici rekla sine i Vi u istoj recenici i nije mogao da se sastavi od smeha.😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 10:57:28
|
|
|
|
jess021
|
Gde sine da mu kazes? Bolje da si mu rekla da si nesto sinovala 😂😂
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 11:09:56
|
|
|
|
Jeca1
|
Mamice sta pomaze bebi za grceve? Pre postavljanja tema i postova koristite Pretrazivac!
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 12.12.2018 11:21:21 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 11:14:28
|
|
|
|
smeško
|
Jess, hahahahah! Jeco, iz mog iskustva, nista osim masaze. Mozda malo one kapi Colief, ali ne potpuno i preskupe su. Tu je bas svaka beba razlicita. Necu vise u off.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 11:17:32
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja L do sad nisam davala nista za imunitet. Jess znaci ti kao strucno lice preporucujes taj imunocink? Gledam sad na netu , za decu od 3 god pa navise.... E a ne da sre me istripovale sada sa tom piletinom....doduse meni L ni ne jede ...osim kad ga teram. Sad je h fazi spageta. Juce pojeo 2 puna tanjira i trazio 3. Nisam mu dala. Pomislih, slosace mu se. Danas cu mu sa mlev.mesom i paradaizom...
< Poruku je uredio Maraj -- 12.12.2018 11:19:30 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 11:25:12
|
|
|
|
Jeca1
|
Hvala na odg.smesko.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 11:33:00
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, ako nemas svoje domace skoro sve, ovo drugo je aposlutno nemoguce iskontrolisati, ne vredi da mozgas o tome ili da od tm, cini mi se da si rekla da su oni dole u Srbiji, negde nadju domace. Da, ja kao strucno lice😂😂 Ne moze da skodi, iako je cink aktuelan poslednjih godina, kao i glukani i sl. Iako dok sami ne ojacaju nema tu nekog posebnog ni recepta ni preparata.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 11:33:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, davala sam i ja immuno ali sad bih baš neke vitamine (tipa kao one gumene).
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 12:01:51
|
|
|
|
jess021
|
Ana, imaju od Hemofarma sa cinkom, Vit c, Vit d....Frozen, Cars...., gumene su.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 12.12.2018 12:08:36
|
|
|
|
Rosita
|
Dok ja sve sinujem, bogte. Inače, dečaci u adolescenciji iznenađujuće dobro reaguju kad im se kaže sine. Moje iskustvo. Oset_ljivi su na tu reč, pre poslušaju. Ali to može reći neko kome prirodno dođe, uobičajeno. Kad smo kod pilića i oslovljavanja, meni je svako dete pile😂. N me častio, spavao do 6, nastavili do pola 9 posle sisanja. Jedemo i piletinu, šta ćemo :(. Nekad imamo provereniju, ne uvek. Ne znam za znoj, moj dečak puno znoji ali ne oseća se. Hm, ali logično je da kod nas odraslih tu ima i do hormona. Ne čudi me što je ta dr sugerisala smanjenje piletine. Kuvam cveklu i boraniju nama. Ne znam šta ću bebcu. Poz mame.
|
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....