Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 11:59:29
|
|
|
|
SaritaKey
|
GAK Narodni Front...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:03:35
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Da, ja sam iz NS kod nas je sve drugacije, ja samo predam sve na komisiju i ispotpisujem na prvoj komisiji sve papire a posle mi vise niko ne gleda te papire rokove i tako to, vodi racuna samo na vaznost svih analiza da te ne bi vratili...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:05:57
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja idem na prvostepenu u cetvrtak opet, briseve sam izvadila u cetvrtak bice gotovi u ponedeljak nadam se da ce biti sve u redu... Sta se desava ako mi papa ne valja ili imam neku bakteriju, hoce me pustiti na prvostepenoj da prodje?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:10:55
|
|
|
|
SaritaKey
|
Toga se i ja bojim da li će mi brisevi biti ok, jer sam imala eserihiju na prethodnim, pa uzimala Palitrex i koristila Tantum Rosa granule sa irigatorom, doktorka mi je rekla da su odlične s vremena na vreme da se koriste i kad nema problema sa bakterijama...U utorak mi stižu brisevi, videcemo😏
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:16:50
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
A jesi zakazala komisiju? Da ti ne istekne bris na hlamidiju jer vazi samo 2 meseca, ja sam koristila gino daktanol za svaki slucaj, jer sam imala biohemijsku ovaj mesec pa koristila mnogo utrogestana zbog toga se plasim, a inace su mi brisevi uvek bili ok.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:21:57
|
|
|
|
loknacrna
|
Da li još neko čeka na vađenje bete ovih dana, posle transfera? 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:24:10
|
|
|
|
SaritaKey
|
Nisam, doktorka mi je rekla da prvo moram da izlecim bakteriju...Iskreno, razmišljala sam i o inseminaciji ali da pre toga odradim Hyco, da bi imalo smisla pokušavati sa inseminacijim ali se plašim da ću samo izgubiti vreme
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 13:38:53
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja nisam radila inseminacija ne mogu ti nista reci oko toga 😕
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 13:47:51
|
|
|
|
jess021
|
Sarita, insemincija ima smisla ukoliko je dobar spremogram i prohodni jajovodi. Koliko god da je mali procenat uspesnosti, mozda ces ipak imati srece. Ne znam odakle si i kakva je procedura, ali ako mozes uraditi mesec za mesec 3 meseca nija tako puno. Odakle si?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 17:39:33
|
|
|
|
SaritaKey
|
Iz Užica...U našoj bolnici ne rade inseminacije, jedino privatno u Užicu bih mogla da odradim ili u Beogradu sto je malo komplikovanije jer je daleko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 22:04:26
|
|
|
|
jess021
|
Mozete li finasijski bar dve? Koliko se secam u Ns je jedna bila oko 25000.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 22:07:19
|
|
|
|
SaritaKey
|
Jesi li ti radila inseminaciju?Ovde je 300 eura 😣
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.12.2018 4:22:20
|
|
|
|
jess021
|
Jesam. 3 puta. 2012. Cini mi se.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 3.12.2018 7:35:11
|
|
|
|
loknacrna
|
Cure drage, meni je danas 4. dan od transfera a razbolela sam se kao pas :(Nalivam se čajevima, limunom, medom, propolisom, čak i belim lukom koji ne podnosim ali džabe..Odoše mi nade da će ovo malo čudo da se ugnjezdi u materici kad sam tako kilava :( :( :''(
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.12.2018 20:24:45
|
|
|
|
pipirejka
|
Meni je danas 9 dan od transfera. Boli me stomak ko da cu dobiti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.12.2018 20:26:49
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Po meni je to dobar znak 😊 Dok sam osecala nesto znala sam da je tu 😊 jos malo i radis betu nemoj sad da klones 🙂
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.12.2018 13:27:41
|
|
|
|
Vasilisa84
|
Ja sam radila dve, i to u poslednjih godinu dana...Obe o trosku drzave ...Pitaj sve sto te zanima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 14:14:18
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodanko, kako si? 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:21:37
|
|
|
|
Alex1212
|
Cao svima. Nova sam na forumu i treba mi vasa pomoc. Prvo, kako da postavim poruku jao monolog a na da idem na ODGOVOR..? ;) Da vam ispricam moju pricu u nadi da cete mi pomoci sa vasim iskustvom i savijetima. Imam 27godina i u braku sam 2 godine. Zbog loseg spermograma smo se javili doktorima i onu su nas uputili na VTO. u pretragama kod mene, sve je odlicno, osim AMH koji je 4.9pmol/l. Dosli smo do postupka, imala sam 6 jajnih celija od kojih je 4 proslo M2 (dobre jajne celije). Medjutim, prilikom oplodjivanja samo se dvije jc oplode , (druga se lose oplodila bila je velika) i vratili su mi 1 embrion... doktor me uplasio kako mi curi vrijeme i kako imam jajnike kao da mi je 40god (a svi hormonsli nalazi su odlicni... )Mozete li mi pomoci, sta mislite o mojoj situaciji??Hvala vammm :*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:42:07
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Alex, ja sam imala isti problem, samo je kod mojeg muza spermiogram bio normalan. Evo trudna sam 10 tjedana, od prvog pokusaja. 28 mi je godina.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:48:48
|
|
|
|
Alex1212
|
Cestittamm ti.... :)Jel bas kao meni, amh i ostalo???
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:51:07
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Imala ih osam, pet se oplodilo, tri uspjele, dvije mi peti dan vratili a jednu zamrznuli. Hvala na cestitkama. Jesi billa na transferu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:57:03
|
|
|
|
Maraj
|
Alex pa tvoj amh nije los! Ko ti je to rekao? Gde si ti to radila vto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:58:21
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Nisu vam svugdje istw ref. Vrijednosti. Ja sam imala takav i jako je los.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:59:09
|
|
|
|
Alex1212
|
Jesam, samo su mi 1 vratili. Buni me sto se samo jedna kvalitetno oplodila od 4 i ovaj amh... sta mislis ti, iskustvo od ostalih???? Hvalaa punooo i znaci iii tvoja poruka...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?