Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 13:56:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
maraj, koliko ja znam svi lekovi mama nature mogu od rodjenja. Evo u uputstvu sta pise. KLIK
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.12.2018 14:14:57 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 14:22:55
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala sanjice Ja procitala upitstvo koje ide uz lek...tu pise za decu od 1-6 god. Verovatno da mogu i mladji
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 14:30:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Davala i bebama😁Imaju u vrticu neku radionicu,pozoriste... ona je ovako dobro,videcu nocas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 14:32:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovo sam ti kopirala sa njihovog sajta. Imamo i temu KLIK
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 15:22:20
|
|
|
|
emicaa
|
Da se i ja javim.Nemam pojma sta ste pisale od jutros,nisam stigla citati Ljiso sta si odlucila za Pariz? Mi se kolektivno dosadjujemo,ne mozemo u set_nju.Vjetar duva uzasno Jutros mm sisao do prodavnice po dorucak,vraca se i kaze vjetar nosi glave.a moja Dora trci do prozora da vidi 😂
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 15:23:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Idi Dora,hahaha..trci da vidi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 15:58:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi, promeni tikere.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 16:43:15
|
|
|
|
emicaa
|
Von jos je mnogo naivna 😂 Sanjice hocu jednog dana valjda 😊
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 19:21:56
|
|
|
|
bebilule
|
Gdje ste mame. Ja cekam danse M napokon danas umori. Ustao u 6, nije spavao, 3 sata se sankao, smrzao... Nista mu jos. Maraj, kako je S? Emice, Dora je hit!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 19:53:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Emice ne idem. Dogovorili se mm i ja da ne idem . Dora carica. Takva je i moja D.Smislila sam sta cu za poklon za rr deku za D samo me je zeznula napisala u pismu deda mrazu "molim te donesi i bati igracku" hehhe...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 20:33:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro veče, ženske. I moje dete u klubu bolesnih, a pre neki dan se pohvalih kako dugo nije bio bolestan. Ceo dan ga lomi neka bzvz temperatura, boli ga stomak i toliko je kilav da mi dođe da skočim sa terase. Evo već 15 minuta pokušava da popije sirup ali kaaaaakoooooo kaaaad jeeeee grooooozaaaan, maaaamaaaaa! AAAAA. I sve se napinje da se na silu ispovraća. Maraj, baš mi je žao što ste bolesni kad su tako mali i bespomoćni duša te boli. Ja kombinujem lekove ako temperatura ne pada, uveče mu dam i kad nema 38 jer znam koliko brzo može da mu skoči i uvek ide do 40. Tada je horor oboriti je. Neka hvala. Naučila sam tu lekciju. Ljišo, ne bih ni ja mogla da odem. Kada bi mogli svi da idete i da je posao vredan toga, kako kažeš, onda ok. Ovako jbg.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 20:42:35
|
|
|
|
smeško
|
Uh, mame, koliko bolesne decice! Da svi brzo ozdravite! Bas tako, Anci, samo dok ih gledaš uhvati te muka.J je napokon zaspao. Jutros je isao sa M na trening, onda po paketice u skoli. Posle u kupovinu, pa su dolazili kumovi, pa jedan rodjendan, pa drugi, treci...zavrtelo mi se u glavi. Napokon tisina.Jess, Maraj, Ana, kako ste? Pari, kada stizu rezultati?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 20:56:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ana bas mi zao sto ste i vi sad pokupili nesto. Ja u horizontali
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 21:29:52
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja bih u horizontalu ali znam da mi nema spavanja. Zašto se uvek razbole vikendom??
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 21:36:40
|
|
|
|
jess021
|
Smesko, mi smo dobro, zapuseni nosevi, konjuktivitis. ..ali nista strasno😆 Mi smo predvece malo sljapkale po baricama, a uglavnom ceo dan u stanu. Ja sam danas isla nesto i na posao,bila nekih 2 sata. Pari, jel tm otisao? Kako si ti? Maraj, javljaj kakvo je stanje. Ana, bas mi zao, da sto pre ozdravite.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 21:42:12
|
|
|
|
pari
|
Uf,baš su bolesna dečica...da prođe što pre! Meni kks i crp ok, doktor kaže da mi ne bi davao antibiotik sad. Imam infekciju grla i nosa,dao mi kapi i pastile i to je to. Valjda će proći uskoro... Moram ujutru na farbanje, grozna mi je kosa, dva i po meseca se nisam farbala. Danas baš intenzivan dan,puno nekih aktivnosti. Bili i na rođendanu M i ja...
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 8.12.2018 22:08:26
|
|
|
|
emicaa
|
Anci brzo da ozdravi.A normalno da je takav,pa to ti je pravo musko 😂 Ljiso danas htjedoh da ti napisem idiii,ne budi budala kao ja da nemas srca nigdje bez njih. Doda mi je nesto cudna,promukla i slinava ali nema temperaturu.a skace kao navijena pa se nadam da joj nije nista.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 9.12.2018 2:39:33
|
|
|
|
smeško
|
Ne mogu da spavam, a ne mogu ni da im lupam po kući. Jess, čoveče, kad god uđem na rr ti si na poslu ili si upravo bila. Svaka ti čast! Moja mama dobila konjuktivitis. Ukapam joj kapi i stvaljam mast. Prvog dana je kukala kako se divi deci kako izdržavaju to mučenje od terapije. Anči, kako je? Nema Mare da se javi da li S povraća.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 9.12.2018 6:47:10
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame Hvala sto mislite na nas S se probudila u pola 5. Kaki. Ja da je presvucem , u peleni samo voda zuto/zelene boje. Taman sam je oprala i obukla. Stavim je u krevet, ona se ispovraca. Tako da smo ustale , pa onda i mm... posle je jos jednom kakila i jos u 2 navrata povracala. Mukica...bas mj je zao. Toliko se iscrpila da spava u dnevnoj. Sinoc imala 38.4. Ja joj dala brufen , al kako joj juce ni brufen ni paracetamol nije obarao T, odmah sam joj stavila i rendani krompir u carapice. To nama uvek skine T Ne znam sta da joj dajem za ovo povracanje? Dajem joj samo bio gaju probiotik. I da popije malo rehidrana. Jel to ok? Nista drugo ne pije . Tacnije jos brufen/paracetamol za T
< Poruku je uredio Maraj -- 9.12.2018 6:49:11 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 9.12.2018 7:03:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Joj Maraj bas se namucila. Pa nema sta drugo osim prpbiotika da joj dajes. I nek siki kad god. Mi ustali u pola 6. Kaze mm ide cova na poso pa rano ustaje. I odmah akcija akcija. Jaoo kad cu doziveti da mi se oboje izlezavaju u krevetu pa da jos moram da vicem da ustaju😂😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 9.12.2018 7:25:06
|
|
|
|
Maraj
|
Joj ljiso i ja to cekam. Ovako L ustaje oko 6. A S danas eto u pola 5. Bas se ispraznila. I odozgo i odozdo. Iscrpela se...i evo o dalje spava u dnevnoj. A mm i ja srkali kafu u 5
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 9.12.2018 7:55:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. Naspavacemo se za 2-3 god,ali malo sutra..onda svaki dan na posao,vrtic..Maraj,bas se mucite,najvise mrzim stomacni virus,svuda bljaks,kako pomoci detetu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 9.12.2018 8:13:46
|
|
|
|
pari
|
Uf Maraj, nadam se da je najgore prošlo i da će joj biti bolje danas... Ja loše spavala,grlo bolelo prilično. Srećom mm me odmetnuo jutros oko 6 pa sam uspela da odspavam malo. Imamo i goste danas. I pakujemo se.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 9.12.2018 8:48:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Maraj, ljubim mukicu malu. Ana, kako je Mare? Pari, ti mene nasmeja sa ovim "odmetnuo"
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 9.12.2018 8:53:26
|
|
|
|
pari
|
Jao tek sad vidim šta sam napisala 😁 sam mi ispravlja reči telefon. Mislila sam odmenio a ne odmetnuo 😁
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....