Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:34:30
|
|
|
|
nata11
|
Cestitam Vojvodjanka 💕 Moram ti priznati bila sam skepticna sa prvom betom (zbog licnog iskustva) ali bebac je borac. Sada odmaraj i cekaj UZ. 😘
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:34:58
|
|
|
|
nata11
|
Ovo ti je 2 vto ako se ne varam?
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:40:54
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Prva Nato😊
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:42:46
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Zato nista ne znam i sve vas pitam, ali kad su dr takvi da moras sam da se snalazis😕
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:45:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja sam oba puta radila ultrazvuk dve nedelje od ocekivane mens. Drugi put je beba bila manja za nekih sest dana pa su mi zakazali opet za nedelju dana.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:48:15
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ja idem u srijedu na prvi ultrazvuk, 😁
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:51:20
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ona zna kad je Bio Transfer Tako da tu nemoze biti velikog odatupanja. Zakazi vojvodjanka za sledeci cetvrtak petak.pozz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:56:21
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Mrvice videces tvoju bebu prvi put, tacki u malu 😍 zvala sam danas da javim betu ali embr se ne javlja na tel verovatno ne radi jer je praznik, nema veze zvacu i sutra, pa kontam ako u pon budem zvala da zakazem uz da ce mi tako cet, petak zakazati 🙂
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:57:54
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Jel netko zna koliko traje prvi ultrazvuk? Nekako me uzasno strah da me gleda dugo i ceprka tako rano dolje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 13:18:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo Vojvodjanka.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 23:31:52
|
|
|
|
Ksenix
|
Vojvodjanka, ceo dan mislim na tebe! Bravo, čestitam ti!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.11.2018 11:42:16
|
|
|
|
Bebana17
|
Cestitam, Vojvodjanka! Zelim ti svu srecu i da uzivas u trudnoci! Ja prognoziram jednog decaka :)Malena mrvice, cekamo lepe vesti sa sutrasnjeg uz-a!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.11.2018 11:45:41
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Bebana, ma joooj. Ne pitaj me nista, evo me u krevetu. Sva uplasena, bila na forumu trudnoca pa svasta citam. Sad me nesto presjeca sa desne strane, pa bode. Skupila sam se u krevetu i tugujem a ne znam zasto. 😏
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.11.2018 12:03:50
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Bebana, Ksenix hvala vam zene drage 🤗 Mrvice ja mislim da je sve u redu mora malo boleti, ja se jedino uplasim kad krenu oni bolovi na sredini na dnu stomaka, srecom ne traju dugo..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.11.2018 12:12:03
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Nadam se da cu uskoro moc uzivati u svojoj trudnoci, psihicki sam lagano umorna. Vojvodjanka, kako se ti danas osjecas?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.11.2018 13:29:19
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja sam super krecem se kuvam rucak sve normalno osim usisavanja ribanja dizanja teskog i sve sto zahteva saginjanje,ne osecam bol nikakav dok ne sednem i ne smirim se prija mi, isla sam danas kod dr po recept dobila sam tri kutije utrogestan sad sam mirna pola meseca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.11.2018 13:33:42
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Jaao, supeer! Ja sam jako umorna, samo mi se lezi i drijema. A podocnjaci do koljena. Heheh
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.11.2018 13:39:30
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja ustala jutros u 5,oci na vrh glave 😀i ceo dan u pokretu, sta cu lakse mi je tako, mm ce poludeti od mene koliko me ne drzi mesto
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.11.2018 13:41:53
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ja ustala u 6, ali zato 3-4 puta me probudi da moram piskiti, moj ce poluditi od mene jer ne mogu se pokrenuti. Skuham i sredim veš i umorna kao da sam kopala. Vev u 20h sam u krevetu, on bi isao na kavu al ja neeemam snaaagee 😢
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.11.2018 13:44:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke predjite u trudnicke razgovore pa tamo caskajte
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.11.2018 15:52:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tema je Tromesecje Slobodno tamo pisite jer ste trudnice. :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 19.11.2018 12:18:11
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja jutros zvala Betaniju embriologa da kazem da je beta stala sa rastom a ona mi kaze da zovem da zakazem uz, zakazala sam u petak ako ne dobijem do tad otici cu, mada ne znam cemu to 😕Sta ocekuju da vide na uz
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 19.11.2018 14:16:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Bolje da te pogledaju draga, ne brini
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 20.11.2018 12:58:51
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Spremam papire gledam sta mi je ostalo od dokumentacije vazece pa da predam opet uskoro, mislim da cu danas da dobijem pa sutra da vadim hormone opet, nego me zanima koliko vazi kolposkopija i spermokultura?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.11.2018 12:37:37
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodjanko, jesi bila na ultrazvuku?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?