|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/18 [chat]
10.11.2018 17:52:22   
Maslacak15
dobar dan zene. Ja sam provela dobar deo dana sa mojim decacima, a mm je bio sa A. Vodila sam ih kod frizera, da kupimo patofne itd. Ja ne mogu uopste da kazem da se staram vise oko dece od njega. Izuzetak je naravno trenutno, jel sam kod kuce sa bebom a on radi, ali inace cim krenu u obdaniste posle prvog rodjendana raspodela je u pravom smislu te reci 50/50 nije sad neka propaganda nego je takouser posted image .
Veceras moram da sednem da radim na publikaciji, grize me savest. Za veceru fasirke ili sto bi nemci rekli frikadele. Spremio mm. A se vec premorila, jos malo pa u krpe.....

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 376
10.11.2018 19:37:30   
Misha i Ljisha
Dobro vece. P spava jos od pre 7. Jako mi se umorio. D evo vecera. Jos nji da strpam u krevet i kraj dana. Idem da se komiram. 
Dug dan a i sutra ce biti. Srecom ponedeljak se ne radi. Pa imam dan vise odmora hehe..ja se radujem vikendu kao da ja idem na posao.ustvari se radujem sto me mm malo menja hihi...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 377
10.11.2018 20:06:45   
IvanaSK RR
Dobro vece.
Pari, kako si?
Mi bili na utakmici, navijali za batu. A i zabavljali se. Trener kasnio pa zvao mog muža da spremi decu koja su dosla za utakmicu. Muz krenuo da ih zagreva, a fali nam igrac jer su neki sa trenerom u kolima. Stavi brata od jednog decaka koji ima pet godina user posted image al to nije uticalo na rezultat, dadose cetiri gola u prvom poluvremenu dok trener nije dosaouser posted image
Posle nas prijatelji zvali u neki restoran pa se nadjosmo i sa njima.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 378
10.11.2018 20:11:38   
pari
Lepo vam je bilo Ivana 😊

Ja kilava prilično a tek me čeka noć...zapušena,kašljem...ali dobro,moji su mi pomogli danas...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 379
10.11.2018 20:14:52   
IvanaSK RR
Pari, makar smo se lepo nasmejaliuser posted image
Tebe jos ne popusta user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 380
10.11.2018 20:44:12   
Maraj
Ivana opet nov avatar user posted image user posted image
Pari jel ti bar malo bolje?
Ja uspavala S . I L spava. Pravili smo picu za veceru
Skapirala sam da kad L ukljucim u pravljenje hrane, onda hoce da je proba. Ovako se samo nerviram koliko nece da proba... tako da mi je danas mutio slag za tortu i redjao nadev na picu..

Direktna veza do poruke: 381
10.11.2018 20:47:07   
IvanaSK RR
Maraj, pomislila sam na tebe dok sam menjala avataruser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 382
10.11.2018 20:50:30   
Sanjica26 RR
Dobro vece.
Zavrsavam nesto, pa odoh Sofi da citam knjigu. Cujem je sama cita. Naucila je pre Tuser posted image

Sutra idem sa ucenicima u crkvu. I Sofi ide sa mnom, a T sa mm.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 383
11.11.2018 8:20:43   
Maraj
Jutro mame...
Mi ustali...
L nocas opet jaukao. Plakao. Nesto ga opet boli. Dala sam mu brufen u 5 jutros. Nema T. Al i dalje kaslje. Da l ga grlo boli. Pojima nemam....

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 384
11.11.2018 8:51:03   
Misha i Ljisha
Jutro.Maraj srecan rodjendan.P standardno drema. Verovali ili ne mucio ga stomak nocas 😞 pa od cega sad? Dadoh mu juce palentu cveklu i junetinu za rucak a dorucak je dobio visnje i griz. Dadoh mu probiotik. Jadnicak 3 dana ne moze da izgura bez probiotika.  Zar su mu toliko nezrela creva? Jedva cekam utorak da vifim sta ce dr da mi kazu.
Idemo danas do mojih. Imam i cas tamo. Sija sunce bicemo pola dana napolju nadam se.
Uzivajte danas.
Ljubim vas

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 385
11.11.2018 8:59:09   
pari
Srećan rođendan Maraj! Da budeš srećna i zadovoljna!

Meni ništa nije bolje...poludeću...kašljem užasno,glava boli...Uskoro dolazi svekrva pa će ona malo pomoći oko T nadam se.

Ja još nisam smislila koju tortu da napravim za mm rođendan...važno da sam kupila kalup u obliku srca 😊

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 386
11.11.2018 9:00:51   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
E Ljiso, bas mi ga je zao. user posted image

Direktna veza do poruke: 387
11.11.2018 10:30:28   
Rosita
Jutro. Meni je tu mama i baba. Baba ima 80 g i juce je igrala fudbal sa D :D. Malo, ali jeste.
Malenom jedno oko crveno. Od stalnog maltretiranja i krmelja. Sledece sedmice idemo kod dr. Zakazacu sondiranje, imam i medjuvreme, ako ne, bolje sto je manji. Od jutros vice ta ta ta ta non stop, on i njegov tata. Ko mu pruzi ruke on ide iz mog narucja, kakvo dete. 
Pari, piješ ab?
Ljišo, ne može to odmah, ma kakvi. Svako značajno umanjenje je dobro. Moj stariji je recimo bio cist od mleka, preko mene, al jedno 2 meseca je smanjivanje tegoba trajalo. Mada, videces sta ti kaze dr, svako je prica za sebe.
Poz mame

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 388
11.11.2018 13:35:38   
Milena18
Dobar dan, mame!
Pari, tako je i meni bilo pre par nedelja kad sam imala upalu sinusa i baš je trajalo dugo. Nadam se da će tebi uskoro biti bolje.
Ja napravila čupavce, sad završavam ručak. M spava ali nešto kašlje u snu. Posle ćemo malo napolje.
Lepo provedite dan.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 389
11.11.2018 14:46:17   
Maraj
Hvala mameuser posted image
Mi bili malo napolju. Sad ukucani spavaju.... ja po kuci. Bolucka me stomak danima. Po malo. Sve povezujem da ce mozda ciklus. Sa L nisam dobijala 6 meseci.
Inace L je od jutroa bolje. I jeo je ok. Zasto je nocas jaukao ...ne znam. Da l ga nesto boli...nervira me sto ne zna da mi kaze sta ga muci...kada ga muci. Pa mislim da l nije ruzno sanjao...mada ne bi pola noci jaukao da je to bio ruzan san. Ma pametna nisam sta mu je...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 390
11.11.2018 17:20:22   
pari
Ja ću poludeti više od kašlja... Pijem AB od petka,imam neke septolete,čaj...

Od pre par sati bebi mi suze oči, šta li je to? Možda joj je nosić problem, čuje se malo u nosiću kad diše...valjda će stati sve na tome.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 391
11.11.2018 17:34:45   
IvanaSK RR
Meni suze oci kad se prehladim.. Mozes bebca da inhaliras fiziološkim.
Za kasalj probaj karamelizovano mleko ili vodu.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 392
11.11.2018 22:44:41   
Sanjica26 RR
Gde ste zene?  Vidim ovde niko nije pisao. Ja sam ova dva dana procitala dve knjige.  Kaze mm bas mu je drago sto sam nasla malo vremama za sebe. Samo radim. Deca spavaju.  Ja se razmislja da li da pocnem sledecu ili da gledam seriju. Danas smo svi cetvoro spavali, pa mi se ne spava.Retko kad spavam. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 393
11.11.2018 22:58:55   
smeško
Ja sam ,,dohvatila'' knjigu koju sam pročitala do pola i prekinuo me porođaj. user posted image Pojma nemam gde sam stala, pa je čitam iz početka. Bojim se, samo, da opet ne stanem na istom mestu.user posted image
Proradilo nam grejanje, napokon.
N sinoć ustao iz kreveta da radi domaći. Neko bi rekao da je baš vredan. user posted image A on je, zapravo, bio uzbuđen jer sam mu obećala da će, ako završi sav domaći danas, sutra pozvati kod nas drugara iz odeljenja. Kad smo ustali jutros videli smo da je sve uradio. user posted image

Direktna veza do poruke: 394
11.11.2018 23:03:07   
Sanjica26 RR
Nema veze Smesko.  Vazno da je nasao razlog da uradi domaci.I T je danas uradila i bas je imala dosta.  Hoce da bude sutra slobodna. 
Ja u poslednje vreme nemam kad da citam knjige.  Ova dva dana su mi kao praznici.  :)Evo sad sam gladna,  ali oprala sam zube. Nema kasne vecere.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 395
12.11.2018 6:30:52   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Danas jos jedan neradan dan. D i mm ce danas na jutarnji trening. A P i ja cemo ostati kuci. Da odrzim cas dok on spava.  Jako mi se rano budi poslednjih par dana nem pojma sta mu je. U 5 su mu oci ko u sove i raspolozen za igranje. Juce je sam seo. Konacno. Setio se deran da ispravi lakat i da se pogura u sedeci polozaj kad je sa strane. Jos uvek je u polozaju za puzanje ali nikako da krene jos se bacaka kao da ce zaplivati😀 
Danas ce ranije hteti na spavanje. Vec oko 8 pretpostavljam. Kao ovih dana. Tacno mu fali nocu sat vremena. No dobro procice. Samo sto sam ja zombi

Direktna veza do poruke: 396
12.11.2018 7:07:54   
pari
Meni je i dalje baš loše,ništa mi nije bolje,a od petka pijem antibiotike,inhaliram se svaki dan,uzimam septolete,limu i med,čajeve....Baš grozno kašljem i glava me jako boli stalno. 

A i bebica malo kapljica i ima nešto u nosiću,nije strašno ali eto,i ona malo.

Noću mi je najgore jer puno kašljem pa i nju probudim. Doduše sad mm spava sa njom ali ja je donjim na svaka 2-3h i tad se baš zakašljem 😒

Direktna veza do poruke: 397
12.11.2018 7:24:26   
jess021
Dobro jutro! 
Ja sam kao zombi.  Od prethodne noci me jako boli zeludac I imam neku temp, ne secam se kad sam se tako lose osecala 😕
Juce bili u N.Pazovi, ja obavila soping pa sam sad mirna 
Pari sta pijes od ab? Vec je trebalo da deluje.
Ljiso, praznik, ali neko mora i da radi 😊

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 398
12.11.2018 8:07:38   
pari
Jess,da nije neki virus?

Ja pijem augmentin,trebalo bi da je dobar.  Baš me uhvatilo

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 399
12.11.2018 8:29:45   
mama Jo
Jutro 😊
Jess, isto se osecam kao zombi, malopre sam to rekla mm...
Pari, bas ti traje to sad vec danima, nadam se da ce te proci sto pre... joj dosta je nespavanja i svakodnevnih obaveza, jos samo i prehlada na sve to fali. Mogu misliti kako ti je.
Najradije bih uzela.jedan neradan dan u kuci user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here