Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 16:30:59
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Zene meni je vec dva tri dana stomak naduvan i tvrd, sinoc sam imala neka probadanja pa sam se malo umirila i proslo je, danas dva krem traga na vesu, sutra beta ponovo nadam se da ce pokazati dobro duplanje...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 16:46:56
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Jel koristis kakve vaginalete? Ako da onda je mozda od njih, ja imam probadanja isto. Onako blaga tek tolko da znam da se nesto desava.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 17:32:33
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Koristim samo utrogestan 3*200mg,tako i ja imam probadanja i to mi je ok ,ali me je par puta onako jace preseklo preko stomaka pa me je uplasilo,sutra idem ponovo na betu,ne mogu da je iscekam,nema vise tragova smirilo se ja cim vidim neku promenu roknem dodatno utrogestan pa kud puklo da puklo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 17:34:29
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Koristim ga i ja, trenutno se osjecam kao da cu eksplodirati, napuhana sam kao balon. Smijes uzet tako utorgestan? Ja uzimam 3×2, ujutro pa oko 15 i 21h
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 17:41:09
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Mislis tako malo vise kad hocu? Pa znas sta nista ne gubim a otrovati se necu, neko dobija i inek ije a ja ih nisam dobila tako da malo vise kao podrska ne steti pogotovo ako vidim da pomaze da zaustavi to, i ja sam jako naduvana jako puci cu, to valjda tako mora..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 18:28:10
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ma da, na to sam mislila. Ja pijem i magnezij pa mi malo ublazi grceve.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:04:33
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Magnezij to je magnezijum jel tako, nisam znala da pomaze kod grceva, ja sam danas popila jedan paracetamol da mi ublazi malo te grceve
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:08:53
|
|
|
|
Maslacak15
|
Vojvodjanka izbegavaj Paracetamol. On jeste izbor leka U trudnoci Ali to ako Bas Mora. Grcevi Koje imas nikako nisu za Paracetamol. Ima i studija Koje kazu da nisu Bas Tako bezazleni za plod. Nebih da te plasim Ali ja bi trudna uzela Samo za visoku temperaturu ili da cu da poludim od glavobolje...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:11:25
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Maslacak nisam te razumela sta nije bezazleno za plod paracetamol ili grcevi?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:16:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
Paracetamol. Jeste generalno dozvoljen, Ali IMA studija Koje ga dovode U vezu da nespustanjem testisa kod decaka na primer....grcevi Su Po pravilu bezazleni i sastavni Deo trudnoce.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:22:45
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Nisam to znala Maslacak necu ga vise piti za ove sitne stvari sigurno, hvala ti sto si mi to rekla. 😊
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:23:25
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Da magnezijum, kazu da pomaze. A i ja osjetim olaksanje, sad koliko je to stvatno a koliko u glavi ne znam...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:24:14
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Jel uzimas onaj sumeci ili kako?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:26:48
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Imam sumeci jer ga inace pije muž pa uzmem od njega... rekli su mi da ne steti i da ga je dobro pit pa ga popijem kad osjetim grceve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:36:46
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Zene od koga vi uzimate recept za utrogestan i od kad imamo pravo? Ja ga placam jos uvek
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:44:20
|
|
|
|
nata11
|
A zasto ga placas?Ginekolog naravno a pravo imam uvek kada idem na iui, vto ili sam trudna. Bez problema se izdaje na dijagnozu steriliteta.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:50:43
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ja isto imam besplatno, sve osim Aspirina.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:52:04
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Nato kod dr gde sam radila Vto nisam jos ni zakazala a jel mogu od svog ginekologa da uzmem recept? Vise ni ne znam koliko sam kutija kupila svaki 3 dan nova
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:53:19
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Jel dobijete onaj jednokratni recept pa stalno morate ici po novi ili mozete uvek dizati na isti?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 19:56:46
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Meni daje moja ginekologica, sada samo nazovem kada sam pri kraju i ona mi napise. A prvi puta mi je napisao dr kod kojeg sam bila na postupku, al s tim sam isla kod svoje gin i nisam nista platila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 20:03:53
|
|
|
|
nata11
|
Tvoj izabrani ginekolog. Ne moze dr koji radi vto prepisati, sa njegovim izvestajem ides kod izabranog. Pa ne ides za 1 kutiju. Meni pise 1 recept za 4 kutije.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 20:06:27
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Aha dobro je jer ne bi mlatila kod dr svaki 3 dan jedino ako poludim, hvala na info Nato oticu prekosutra jer sutra idem na betu ponovo pa kad ustanovi da je sve ok uzecu recept 🙂
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 20:21:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Vojvođanka, obično dr da recept za ceo mesec, jedino mi je sada, u 6. mesecu dala za pola meseca, pa sam dolazila na 2 nedelje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 20:47:56
|
|
|
|
Maraj
|
Izda dr recept za mesec dana utrogestana. Tvoj dr u Domu zdravlja. Ne moze drugi dr. Sto se paracetamola tice...ne uzimaj ni jedan lek na svoju ruku pa ni paracetamol. Mene je stomak boleo skoro pa svaku dan , svih 9 meseci....pa nisam pila paracetamol svaki dan. Navikni se da te nesto bolucka. Trudnoca i jeste drugo stanje, i "normalno" je da probada/bolucka...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 20:55:22
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ma nek bolucka bar znam da je tu, nego sam se nagela na prozor da vidim nesto i pocelo je jako da me probada i to na sredini stomaka dole bas sam se uplasila, svega me je strah, a bebu osecam lagano probadanje sa leve strane pored pupka bukvalno od 5.dana transfera i sad osecam to, dok je tako znam da je tu, ne znam kako cu spavati veceras mislim da cu celu noc razmisljam o sutrasnjem rezultatu 😕
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?