Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 18:07:03
|
|
|
|
Maslacak15
|
nema nam nate 11. nato javi se. kad je drugi UZ?Trebalo bi ovih dana........
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 19:38:54
|
|
|
|
Malenamrvica
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Degu, lesli 😘❤️ Pa ne mogu jos skroz ali malo sam bolje, osecam svo vreme blage grceve i grudi pocinju ponovo da boluckaju, danas sam bas bila aktivna radimo oko kuce pa su nam bili majstori, ne mogu vise ni da lezim sve me zaboli, bolje se ovako osecam, kako si ti sad ima li promena? 😘 [/quoteja sam dobro, poceo je onaj umor o kojem pricaju na pocetku trudnoce. Danas mi dosla mama, ona prica ja na pola spavam za stolom. Sada sam vec u krevetu, dusa mi spava, al jos moram malo izdrzati da ujutro ne ustajem rano.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 15:52:10
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Devojke pocelo nesto da me preseca i boli u donjem delu stomaka ☹️ Jako se plasim, samo na momente zaboli i prestane legla sam plasim se da hodam jer tad boli
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 16:34:46
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Mene isto bolucka stalno, to je normalno. Tako sam si slozila u glavi. Opusti se i lezi. Popi caj i odmaraj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 16:39:35
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Mrvice plasim se jer je slican bol kao onaj dan kad mislim da je onaj jedan embrion odustao i kad sam imala ono braon, bas me je strah, ne mogu docekati pon da ponovo vadim betu. Kako si ti nema te danas da se javis, navikla sam da ti svako jutro prva kuckas 😊
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 16:57:51
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ja sada dosla kuci,posteno sam se smrznula. Isla sam malo na kavu i u prirodu, dobro sam, ooet ustala u 5 ali sam zato sat vremena odspavala. Mene ujutro jako bole grudi, sada samo na dodir. Al umor je stalno tu. Kakve ti imas jos simptome?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 17:00:20
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Pa kao i ti, grudi bole na dodir, povremeno te bolove u stomaku i kad se umirim legnem pocne noga da me boli, samo mi se ovi bolovi ne svidjaju, valjda nece biti nista...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 17:15:55
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Mene je noga boljela jedan dan, u stomaku malo malo neki pritisak, pa onda neko peckanje, pa ziganje. Al sve to tako mora bit, bebica se namesta. Ili bebice ❤. Samo odmaraj i ne citaj po internetu jer svasta pisu. Ja vjetujem da ce sve biti uredu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 17:19:14
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Naduvano se osecam, kao kad se prejedem pa ne mogu da disem, ma samo da mi prodje krizan period, malo me plasi ova mala beta jedva cekam pon da je ponovo proverim, vec sam racuna la trebala bi biti oko 200.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 17:23:34
|
|
|
|
Malenamrvica
|
A ja cekam srijedu i prvi ultrazvuk, isto sam sva uzbudena i prestrasena. Ma.. bit ce sve ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 19:08:27
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Bas ti je nesto rano uz,ma bice sve sjajno ti si zmaj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 19:13:17
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Kako mislis rano? Ne znam, bit ce mi 6 tjedana 🤔. Sad si me dala u razmisljanje...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 19:26:30
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Pa ne znam ucinilo mi se da je rano, ti si mozda nedelju dana trudnija od mene 😀 a meni su prekjuče rekli da tek za 10dana zovem da zakazem uz, pa kontam nece ga odma zakazati, nemoj da te buni moje razmisljanje ja sam kontalo za sebe 😁
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 19:35:31
|
|
|
|
Maslacak15
|
Punih 6 nedelja je OK za ultrazvuk. Trrbalo bi da se vidi srcana akcija.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 19:40:34
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Eto Maslacak se bolje razume i kaze da je ok, ja nisam znala da se vec srce cuje 😊
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2018 20:07:10
|
|
|
|
Malenamrvica
|
A ne znam, doktorica je racunala i rekla je da dodem tada, valjda ona zna... ma kako bude, bit ce..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 7:34:54
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Dobro jutroo, ja se fino naspavala. Kako ste vi? Ima koja budna?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 7:52:10
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam mnogo pospana pa kasnim sa javljanjem.6+1 videli smo malo srce kako pulsira 💕
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 8:09:40
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Nato, super. Nadam se tome u srijedu i ja 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 8:12:27
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Bravo Nato superiska sad mozes da se opustis 😊
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 10:44:30
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Nato, imas li mucnine? Jel pijes sta od lijekova?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 10:52:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Nato, bravo trudnice draga!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 10:56:24
|
|
|
|
nata11
|
Imam mucnine ali ne povracam, pijem vodu sa limunom ona mi pomaze.Pijem folnak 2xd (zbog trombofilija), elevit i pronison
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 11:31:18
|
|
|
|
Maslacak15
|
Weeeeeee!!!!! Divno divnooo nato 😀😄🐣 Bas me je Jako Drago zbog tebe. Nadam se da konacno postajes svesna da si uspela🤗🤗uzivaj U trudnoci.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 12:03:21
|
|
|
|
Rosita
|
Nato, ženo, bravissimo!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?