|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/18 [chat]
8.11.2018 12:10:34   
Maraj
Smesko otkud T...da nije id vakcine? Jel on juce dobio vakcinu? Hoce da odreaguju na 2.dozu ako nisu na 1.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 301
8.11.2018 14:17:04   
IvanaSK RR
Smesko, kako ste, kolika je temp?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 302
8.11.2018 14:23:07   
smeško
Hvala vam na pitanju! Ja i mislim da je od vakcine. Ne prelazi 38, pa mu nista i ne dajem. Otoka na nogicama nema, ni crvenila. Ali, ima sline u nosicu, jedino me to nervira.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 303
8.11.2018 14:39:02   
Sanjica26 RR
Smesko,  sigurno jeste od vakcine.  Stigoh kuci. Cekam devojcice da zavrse crtanje,  da mogu da postavim sto za rucak. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 304
8.11.2018 14:43:48   
smeško
Je l'' musaka? Dobar izbor je napravila drugarica!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 305
8.11.2018 14:46:47   
vonavoj
Od vakcine je..prati.Mada i ovi virusi su mutanti..Mene boli glava,i izmerim pritisak 130/90..lose sam spavala,a i na polovini sam..hormoni su cudo..

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 306
8.11.2018 14:55:27   
Maraj
Ma von pusti hormone
Jesi li se ti nama spakovala za put user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 307
8.11.2018 15:00:34   
Sanjica26 RR
Smesko, moram da ispunjavam zelje kad vec hoce da jede.  Inace dobijem ospice kad sednemo za stoz a, a ona gnjavi.  Sad jede. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 308
8.11.2018 15:10:09   
vonavoj
Nisam jos,ne pitaj! Mm puno radi,M malo spava i nista ne stizem.Potrpacu se.

Direktna veza do poruke: 309
8.11.2018 15:49:53   
Misha i Ljisha
Dobar dan. Ja konacno da se javim. Plan je bio opak ali eto ispade nemoguc. Do 9 smo obavili mm i ja UZ neurologa i neurohirurga. I onda smo cekicali za gastro. I cekali i cekali. Navodno je otisla na neki sastanak. I onda sam konacno priupitala na salt_eri da li dolazi nasa dr. A i oni rekli a ne ne ona ce tek u utorak. Tu je dr ali nece doci u ordinaciju😡. Odem do alergologa pitam gde je dr kazu danas na odeljenju ne dolado ordinacije. Poludeli i mm i ja. Onda smo otisli da kupimo aptamil adc. I hajd da mu damo mm ne da. Kaze pise uz konsultaciju vaseg dr. Nas pedijatar rekao da konsultujemo gastro. Ona nije tamo i evo nismo otvorili kutiju ne mogu da opasuljim mm da mu nista nece biti od adc jedino moze da mu se ne svidi ukus. Ludnica sa nama. Pa nervozni oboje. Srecom P je ok. Dobar je. Nije razdrazljiv. Malo nakon popijenog mleka je bio ali nista strasno u poredjenju kako zna da bude i to je to. Ajd mozda sam mu sad olaksala s drugim namirnicama pa mleko nekako "prezivljava". 
Ja danas jos dva casa tteba da imam. Trebala sam 3 ali nisam mogla iskreno. A ledja ubise i noge. Kao i uvek sve vreme sam ga nosila. Srecom u marami. Inace nema GER utvrdjeno UZ. Neurohirurg kaze odlican je. Neurolog kaze vise nego odlican. Sve super. Naravno kontrole za 3 meseca. Klasika. 
Odob nesto da poradim pre nego sto mi dodje djak. Do utorka nista ondak

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 310
8.11.2018 16:02:39   
smeško
Eh, Ljisho, tako je sa doktorima. Bar je P bolje. Nama raste temp, krenula da mu dam paracetamol iupadne mu u oko. Poludela sam za tri sekunde! Zvala sam i halo bebu da pitam da li moze da mu skodi. Kažu da ne moze samo da malo isperem fiziološkim. Mm ide na slavu sa N, a M ostaje sa J i sa mnom. Nekada mi, prosto, nije dan.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 311
8.11.2018 16:28:10   
IvanaSK RR
Smesko, drzi se, bice bolje. Ne može mu ocima nista biti, ne brini.
Mi se vratili iz Lidla, isli sinu da uzmemo cizmice. Sad cu u vrtic po macu.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 312
8.11.2018 16:37:54   
emicaa
Smosko postoje dani koje prosto pozelis da prespavas.
Ljiso ma nece mu naskoditi to mlijeko,moze mu samo biti bolje.
Ivana kako ti se svidja Lidl?
Ja isla po Doru,sad pijuckam kafu.Posle idu sa lampama kroz selo,u 6 treba da budemo kod skole.Meni se iskreno ne ide.Ja bih radije da budemo kod kuce i da se mazimo,rodjendan je jednom godisnje.
Von nisam ispratila,gdje putujes?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 313
8.11.2018 16:42:58   
Sanjica26 RR
Zaspala, ali zvonio mi mobilni i razbudi se. Mm je bolestan. Uhvatio ga virus. Nije ni cudo kad i on puno radi.
Sofi spava. T želi da gleda "Otvorena vrata". Pustila sam ispočetka i svidela im se. user posted image
Uskoro cemo u muzičku,

Smeško, bice to dobro. Desavaju se razne nezgode. Samo da nisu gore. Grlim te

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 314
8.11.2018 17:02:04   
vonavoj
Idemo u Istanbul.Samo da sve bude ok..mm mi javlja da mu je izbila alergija,urtikarija..nikad nije utvrdjeno na sta...nije mu izbijala 2 godine..Mene glava i dalje boli..

Direktna veza do poruke: 315
8.11.2018 17:32:29   
Maslacak15
Valjda CE SVE biti OK von. Da Vam ne pokvari provod. Lepo kad moze sestra da uskoci. Ja ne mogu da dobijem Ni tri sata zamenu a ne tri Dana....a nesto KUKA. Nemam pojma Sto je nervozna danas. Ja to ne umem Pa ne umem da ocenim. U svakom slucaju jedva cekam da dodje mm da mogu da kuvam U miru a ne da Mi dete Koje cvili visi sa kolena. Izludjuje me to...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 316
8.11.2018 17:39:05   
Sanjica26 RR
I kad dodje muz kao da niko nije ceo dan kmeciouser posted image Barem kod mene tako budeuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 317
8.11.2018 21:35:50   
IvanaSK RR
Pari, smesko, kakva je situacija?
Pozdravljam vas drage moje, odoh polako u krevet. Sutra opet trka i ludnica.

Direktna veza do poruke: 318
8.11.2018 21:42:00   
smeško
Evo strazarim pored njega. Nos mu curi sve vreme. Ocigledno se prehladio juce u dz, jer im je prostorija za vakcine bila hladna. I bas mi nije svejedno vakcina i prehlada zajedno. Jedva cekam da prodje. Temp. ima i pored paracetamola, mozda ga odvedem odmah ujutru kod lekara.

Direktna veza do poruke: 319
9.11.2018 5:51:06   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Joj smesko kako ste? Kad god se spomenu nezgode set_im se kako sam D sipala uljani razredjivac laka za nokte umesto hidrogena jadno dete mi dobilo i ab tad jer se zalila na uvo a nijedan dr nije video upalu jer je nije ni bilo. Ona duvala nos i zapusio se kako je dunula i ja reko ajde da otpusimo da ti mama sipa hidrogen heheh... a iste bocice ja nisam gledala sta pise i eto belaj. Desava se svasta. Me brini nista mu nece biti ali po meni cepici za bebe su zakon. Tu nema greske. Sirupe pljuju povrate prospu i td. 
Moji spavaju ja sam sva ukocena. Deran ima 9550g tezak mi je da ga nosim. A nosam stalno. Sad cu dorucak da mu spremim pa kad ustane da rucka. Danas mi je malo laksi dan. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 320
9.11.2018 8:05:17   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Pari, kako si? Smesko, vi?
Ja odoh u grad da zavrsavam sta imam.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 321
9.11.2018 8:08:20   
pari
Ja sam bas lose jedva preziveh nocas...sinusi ubijaju kasljem stalno,sad sam i promukla skroz...Jos sr T stalno budila,pa nije mogla da zaspi od mog kaslja...pa mi se i M probudio oko 3,isla kod njega...i tako veselo,ne znam da li sam spavala nesto malo. Zakazala sam doktora da odem ipak danas...sve mi je losije.

Smesko,kako ste vi?

Ivana,da ti bude lep dan danas!

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 322
9.11.2018 8:11:50   
IvanaSK RR
Hvala Pari user posted image
Imas biljne sirupe za kasalj, uzmi nesto, nemoj da se mucis. Javi sta je bilo kod dr.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 323
9.11.2018 8:14:37   
mama Jo
Jutro drage.
Ja ne pamtim losiju noc kod nas, obe su se naizmenicno budile, ne znam da li sam sastavila par sati spavanja. Opet me ceja jedan dug dan, nadam se da cu izgurati zdravog razuma user posted image

Pari, da sto pre ozdravis. Zelim vam svima miran dan user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 324
9.11.2018 9:24:40   
Maraj
Pozdrav mame.
Ja oko S. Sad hicu da napravim neku tortu....

Pari zasto se ne inhaliras malo bar sa fizioloskim...mene u trudnoci uhvatio kasalj , dok se nisam inhalirala nije prosao. Mozes pantenol i fizioloski. Jel imas inhalator

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...
Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here