dunja RR
|
I ja jedem meso na silu, samo zbog gvožđa, jer feritin mi je već pao malo (iako je gvožđe ok,, ali koliko vidim feritin je merodavan mom endokrinologu) pa pijem feroglobin uz čašu limunade. Ja sam danas imala baš bizi dan, prvo posao, pa sam otišla posle po S u vrtić, i odvela ga u kupovinu, kupila mu mnogo lepu trenerku, i duks, u jednoj radnji, domačoj, Pančevci prave odlične stvare po ok cenama, a preko puta mi zgrade. Obišli smo prethodno još neke radnje, ali na kraju najbolje nađosmo eto tu ispred stana. Kada smo se vratili kući, on ručao čorbu, pa nam došao komšija na čas šaha kod mm. Ja otišla do pošte da mi izdaju neke fakture za firmu, otišla još kupila za S gaćice i čarape i kada sam se vratila, bila sam sva smlaćena, blago se tresem od tada, malo sam i odležala. A S je zaspao u 7, nismo ni zubiće oprali, ma to se nikada nije desilo da odvali od 7, pa nadam se do ujutru. Ali znam zašto, iscrppljen je, 4-5 dana kašlje, uglavnom noću, i to ga je verovatno slomilo. A i mene, stalno sam ustajala da ga kontrolišem. U petak ga nisam vodila u vrtić, jer je bio potpuno bez glasa, promukao. nisam ni u ponedeljak, ali smo za vikend bili na Kids Festu, u subotu u maloj šetnji sa Sanjicom, a u nedelju i sa drugaricom i njenom ćerkom posle filma u gradu. Danas su imali pozorište u vrtiću, pa smo ga odveli. Ali evo nije se zakašljao noćas, prvi put posle 5 dana, odvalio je i spava. Ja ću sutra da kupim aparat za pritisak, vreme je odavno da ga imamo u kući, pa da krenem da merim, jer mi je danas čudno loše, tj večeras, nism imala snage ni na telefon da se javim, zvonio je par puta. Sad se istuširah, uključila sam mašinu, da operem ove stvarčice što sam mu kupila, i još šta se skupilo, i jedva sam čekala da stavim utrogestan i sada ležim, ne mrdam, samo prstiće