Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.10.2018 15:50:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Pasulj.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.10.2018 15:55:58
|
|
|
|
marketing RR
|
Domaćice ajte malo te specijalitete, podelite u C kuhinji, da ne ostane samo na rečima, tj. slovima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.10.2018 16:01:22
|
|
|
|
Maraj
|
Ja evo pecem pilece belo u rerni. Prvi put. Ispasce valjda ok.. To je onaj recept za pohovano belo iz rerne...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.10.2018 16:09:20
|
|
|
|
vocicana
|
Maraj perfektno je. Dobar dan, j sam danas spremila projicu sa kackavaljem i suvim mesom i jednu klot, za rucak dinstani grasak sa piletinom. Mljac!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.10.2018 9:04:46
|
|
|
|
emicaa
|
Ja cu danas kalcone 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.10.2018 10:08:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas domaa supica i ne verujem da ću stići bilo šta drugo...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.10.2018 12:11:47
|
|
|
|
pari
|
Ja napravila neki zdravi brauni. Kasnije cu piletinu sa povrcem. Juce pravila pogacu od integralnog brasna i keksice sa integralnim brasnom i crnom cokoladom. Stalno nesto pecem 🙂
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.10.2018 12:25:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pari metni te zdrave keksice u rubriku C kuhinje. C rubrika
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 19.10.2018 20:22:13 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.10.2018 20:10:37
|
|
|
|
jess021
|
Supa i lazanje, sutra nemam pojma sta cu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.10.2018 11:25:22
|
|
|
|
nata11
|
Rucak punjene paprike a za veceru specle sa sirom
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.10.2018 11:43:19
|
|
|
|
jess021
|
Nato, sta su specle? 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.10.2018 13:40:41
|
|
|
|
nata11
|
Spezle su sveze testo od jaja koje ja najcesce przim sa slaninicom ili 2 jaja i kockicama sira. Moze se praviti i slatka varijanta. Meni omiljeni dorucak ili vecera. Hvala bogu pa je dosao Lidl
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.10.2018 13:48:57
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ja evo pecem pilece belo u rerni. Prvi put. Ispasce valjda ok.. To je onaj recept za pohovano belo iz rerne... Imam pitanjce Jeste li pekle belo u rerni? Ja sam dobsad sve pohovala. Probala przenice iz rerne i sada ih samo tako pravim Sad bi i ovu piletinu... napravila sam ali izgleda da sam stavila malo vise ulja pa mi bas biko tesko u zeludcu. Stavila sam na pek papot piletinu i odozgo poprskala uljem ali izgleda sa malo vise ulja. Kako vi pravite piletinu u rerni? Mene sve strah da ne zagori zbog manjka ulja pa sam ga dobro pofajtala. I dajte neki recept za blazi poh da i dete jede. L mi nije hteo ovaj poh. Isao je i parmezan pa mu verovatno jaci bio za jelo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.10.2018 19:02:02
|
|
|
|
Maraj
|
Zatrpase mi ove nagradne igre pitanje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.10.2018 19:58:43
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, pa redovno ispohuj,brasno, jaja, prezle. A ja ulje ne bi ni stavljala, samo pek papir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.10.2018 20:34:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, ja nekad samo umočim kašičicu u ulje i sa njom pređem preko piletine a vrlo često se ni toga ne set_im. Samo je okrenem na pola pečenja i to je sve. Kod nas danas losos i grilovani hrono mix. I čaša malvazije uz to
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.10.2018 23:30:07 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.10.2018 20:58:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Belo meso u pavlaci,pogaca,krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.10.2018 21:09:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Punjene paprike i krem corbica
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.10.2018 21:28:21
|
|
|
|
Maraj
|
Aha znaci mogu.da stavim klasican poh-brasno jaja i prezle pa na pek papir. Nece "izgoreti" ili se presusiti?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.10.2018 3:10:57
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, dok ne probas, neces znati😄
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.10.2018 7:55:14
|
|
|
|
Maraj
|
Ma znam ja to jess. Al bolje mi je da dobijem smernice od nekog ko je to vec spremao
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.10.2018 12:20:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Lovacke snicle,pomfrit.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.10.2018 13:26:05
|
|
|
|
emicaa
|
za rucak mladi kupus sa piletinim,ostalo od sinoc. za veceru americke palacinke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.10.2018 17:48:32
|
|
|
|
Duškić
|
I ja pravila kupus bas lepooo pojeli.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.10.2018 20:24:22
|
|
|
|
jess021
|
Kako pravite taj mladi kupus? Ja znam samo za ono varivo, slatki kupus.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?