Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.10.2018 13:41:01
|
|
|
|
Ksenix
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ksenix, bas im dugo treba za analizu. Ako se dobro secam ja sam u 8h vadila krv a vec u 9:30h bili rezultati. Nebitno, ali znam da se ta neizvesnost tesko izdrzava. Javljaj cim saznas Pretpostavljam da sam zakasnila za prvu turu koju šalju na analizu.. Sreća, danas već imam nekih obaveza, pa će mi one prekratiti vreme..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.10.2018 16:14:47
|
|
|
|
Ksenix
|
Beta je 80! Je li to malo!? Panikaaa...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.10.2018 16:29:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ksenix, koja si nedelja? Mislim da nije mala.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.10.2018 16:33:10
|
|
|
|
Ksenix
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ksenix, koja si nedelja? Mislim da nije mala. Čestitali mi sa klinike, rekli da uživam ali da ponovim za dva dana.. Ovo mi je 11. DPT, petodnevni embrioni..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.10.2018 16:34:35
|
|
|
|
Maraj
|
Ksenix svaka beta preko 5 cini mi se se racuna kao trudnoca. Vazno da se pravilno duplira za 48h. Tako da i ka cu ti cestitati, veca je od 5
< Poruku je uredio Maraj -- 9.10.2018 16:35:00 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.10.2018 17:22:47
|
|
|
|
Ksenix
|
Hvala, Maraj! Utešila me kuma samo tako.. sa jednim detetom joj prva beta bila 60 a sa drugim 86.. daće Bog da i sa mojim bude isto kao sa njenima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.10.2018 17:44:09
|
|
|
|
Maraj
|
Sve je individualno. Pa i beta. Opusti se , uzivaj i mazi stomak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.10.2018 20:09:29
|
|
|
|
tamaricapn
|
Ksenix mojoj drugarici je isto tako bila i sada ima sina od 2 meseca opusti se i uzivkaj ❤ ja sam morala da ponovim danas opet juce je bila 360 danas 540 zelim vsm od ❤ svima po 1.2.3 bebe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.10.2018 14:42:15
|
|
|
|
Ksenix
|
Danas ponovljena beta.. 185 Goca kaže, sve je super.. zakazan UZ za 25.10. Kakvo olakšanje! Tamarice, tvoje beta savršeno napreduje! Javljaj kad bude UZ.. koliko su tebi embriona vratili?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.10.2018 15:04:45
|
|
|
|
tamaricapn
|
👏👏👏 Ksenix zelim ti lepu i bezbriznu trudnocu❤ meni su vracena 2 embriona danas sam bila na uz 1 mesak se vidi nisam ni ocekivala da se vidi bilo sta jer je bas rano ali sam zbog krvarenja koje sam imala otisla ns uz!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.10.2018 15:07:12
|
|
|
|
tamaricapn
|
IZVORNA PORUKA: tamaricapn 👏👏👏 Ksenix zelim ti lepu i bezbriznu trudnocu❤ meni su vracena 2 embriona danas sam bila na uz 1 mesak se vidi nisam ni ocekivala da se vidi bilo sta jer je bas rano ali sam zbog krvarenja koje sam imala otisla ns uz! Uz sledeci mi je 23.10 uzivkaj i mazi stomacic
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.10.2018 15:14:55
|
|
|
|
Ksenix
|
Hvala, Tamarice! 😊I ja tebi želim isto! Dobro je dok se situacija razvija kako treba.. 🙂 Kada ti je sledeći UZ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.10.2018 15:25:36
|
|
|
|
Maraj
|
Ksenix Tamarice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.10.2018 15:47:36
|
|
|
|
tamaricapn
|
IZVORNA PORUKA: Ksenix Hvala, Tamarice! 😊I ja tebi želim isto! Dobro je dok se situacija razvija kako treba.. 🙂 Kada ti je sledeći UZ? 21.10 Ksenix samo mazi stomacic i uzivaj u trudnoci❤ Marajj ❤❤
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 15.10.2018 8:27:05
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ksenix bravo cestitam Devojke imam jedno pitanje.poceli smo sa stimulacijom danas je 3 dan ali 6dc meni jos uvek curka jel to normalno,mislim da nije zbog tih inekcija ili nesto ,obicno mi 4dc zaustavi,ne jako ali dovoljno da moram da nosim dnevni ulozak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 16.10.2018 8:16:32
|
|
|
|
nata11
|
Ja mislim da je to ok i da ce proci koliko vec sledeceg dana.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 16.10.2018 8:42:40
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Prestalo je hvala Bogu,pomislila sam da nije mozda zbog tih inekcija..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 17.10.2018 12:55:44
|
|
|
|
lesli
|
Ksenix, Tamarice cestitam! :) Vojvodjanka, nato da nas obradujete uskoro lepim vestima! :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 20.10.2018 13:12:07
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Devojke veceras u 9 stop inekcija u ponedeljak u 7 aspiracija ,dobili smo 8 folikula lepih juce izmereni od 14mm do 19mm ali isla sam i sinoc i jos veceras stimulacija i stop,kontam da ce biti dobro Nego ja se ne razumem najbolje radila sam test na secer pre 20 dana i secer mi je ok ali insulin mi je 2 sata nakon jela ostao na 35,ima li razloga za paniku?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 20.10.2018 15:35:55
|
|
|
|
Maraj
|
Vojvodjanka pa jesi li pokazivala svom dr te nalaze?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 20.10.2018 15:42:25
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Pa nisam kao da nemaju vremena ni za sta sve je kao na traci ,a i bojim se da bi me pitao zasto to sve radim na svoju ruku,i trombofilije sam radila i insulin ali ne klasican oggt nego pocetnu vrednost i posle 2 sata,i ispalo mi je 35 posle 2 sata...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 20.10.2018 16:47:08
|
|
|
|
nata11
|
Vojvodjanka gde radis vto?
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 20.10.2018 18:33:49
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
U Betaniji 🙂
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 20.10.2018 21:44:18
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja mislim da si trebala da im kazes za ovu vrednost. I moja prijateljica je 2 vto radila u betaniji. Nista joj ispitivali nisu Predje u bg na jednu kliniku i tamo.joj otkriju analizama da ima povecane vrednosti secera, i uz terapiju odmah joj 3.vto uspela. Nebitno sad...vec si u postupku...vidi imas temu na ringeraji, cini mi se da se zove insulinska rezistencija i vto. Ukucaj u pretrazivac pa vidi tamo iskustva zena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 20.10.2018 21:44:21
|
|
|
|
jess021
|
Mislim da si trebala da pokazes nalaze, nemoj uopste da se opterecujes time sta ce ko reci. Bolje da ti ukljuce Siofor ako ima potrebe, nego da mozda ne uspe pa da posle zalis. Javljaj sta je bilo. Srecno!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?