Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 9:24:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mm kaze da sam ja uvek ista. E sad tesko li se njemu ili blago li se njemu ne znam Evo P budan vec 20 min. Izele ga njegove dremke
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 10:05:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Meni je od prekjuce bas lose, krsta i jajnici ubise. Juce dobih mens. Iscrpljena skroz. Maca se probudila jutros u pola pet i nije htela vise da spava. A glavobolja na sve bolove jos. Odvela sam je u vrtic i odspavala sat vremena, al dzabe. Ne mogu da pomerim glavu, ne znam ni kako cu sve srediti danas. Treba i da se farbam. Imam i roditeljski u vrticu.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 11:13:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,nisi razumela film..to je ona iz mladosti...dadilja nije ni postojala😁..i ja sam skoro gledala,drugarica mi rekla.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 11:15:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Na kraju filma se provali,kad je ona u bolnici,a muz dajr podatke o devojackom prezimenu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 11:15:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Sanjice,nisi razumela film..to je ona iz mladosti...dadilja nije ni postojala😁..i ja sam skoro gledala,drugarica mi rekla. Dobar je film, i ja sam tek na kraju skontala.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 11:19:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, necu da citam tvoj post. Nisam napisala da sam do pola filma stigla. Jutros kad sam se probudila. Kasnije cu da nastavim.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 11:30:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Zvali nas iz ordinacije. Dr bolesna prebacili nam termin za ponedeljak. Jaoo vise...Ju ja ono kako sam gledala filmove i serije cise uopste ne gledam. Ne stizem vec mesec i vise😀 sad necu gledati filmove i serije dok on ne pocne da spava jednu dremku na dan tamo negde posle 11tog meseca ili kad vec to ide. Uf jedva cekam. Jedna dremka ali vredna pa zakuca 3h. Aja sve cetir u vis haah jaooo jos samo 7 meseci do tad hahah
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 11:36:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, moja je mozda samo par puta zakucala 3h retko kad to bude vise od dva sata. Prosek joj je oko sat ipo do dva. Inace, ja bih dadilju po zakonu uvela svakom sa dvoje i vise dece
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 11:58:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Aaaa moja Ducka je po 3h spavala preko dana od 11 do 2 milina. I onda u 20h u krevet. Pih...Samo da docekam . Ja decu ko konje cim ustanu na istrcavanje ahahha, pa jos zima bila kad je ona imala tako 11 meseci tj oko godine, smrznem je napolju posteno ubacim unutra u toplo i ona samo zakuca .Ovog cu da przim napolju i onda upalim klimu i smrznem ga da zaspi hahaha orbnut proces hahaha... Eno ga drema svoju standardnu u podne. Klasika. opet mi se ofarbale stvari, pa ja stvarno nisam normalna. Sve batkove stvari mi se ofarbale.OD nekih pantalonica. Siznula sam. To mi se nije desilo od kad je D bila beba tad mi se sve ofarbalo u rozla, sav beli ves bio roza boje haha ukljucujuci i mm gace . Nesto mi se zavuklo od njenih stvari u nase i ja ukljucila na 95 i eto rozla. Sad je sve plavo. Odlepicu. Sta da uzmem da izvuce to? Pomagajte molim vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 12:03:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nema mu spasa
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 12:07:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mozda one maramice sto skupljaju boju. Mada mislim da su one za preventivu
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 12:58:24
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala drage 10 god mi proletelo... ne znam gde Ljiso ako treba nesto da vratiš u belo mislim da bi ti samo varikina pomogla...al ako su bebine stvari, ne znam da l da radis to... Jeste prva god sa bebom najzeza Sa L nam ne bila preteska. Sad sam ja opustenija pa je lakse, bar za sad. A i mm je uvece oko L pa ja mogu da se posvetim S i njenom uspavljivanju. Ja se Ljisi divim kako ona batketa uspava brzo uvece. Moja deca su ocito zezatori pred vecernje spavanje. L mi ni kao beba danju nije spavao. S bar spava. Al uvece oboje zezaju Zaboravih da napisem za vrtic.... Cela grupa je oformljena od dece koja ranije nisu isla u vrtic. 25 ih je u grupi. Naravno nisu jos svi krenuli. L dovodimo posle 9. Tako su nam rekli. Prvi dan je bio sat. Drugi dan sat i 15 min. Danas 2 sata. Videcu koliko ce reci u pon da ostane. Mada evo i danas posle ova 2 sata on nije hteo kuci. Hteo je jos da ostane. Doduse ima i dece koja placu. Dusa da te zaboli. Onako majusni, pa kad otvorim vrata a oni tuzno gledaju.... mislim i ja da bi L mogao da ostaje duze...
< Poruku je uredio Maraj -- 7.9.2018 13:05:04 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 13:28:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cekam da se T spremi i da je odvedem u skolu. Srela sam jednu poznanicu koja je trebala na operaciju. Cista je nestala. Bas sam se obradovala. Jadna namucila se. Nema decu, a vec je u menopauzi. Vodim je na limunadu. Konacno kraj jedne radne nedelje.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 13:50:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, samo da je zdravlja. Maraj, srećna godisnjica u ponedeljak ga ostavi da spava, reci da imas kontrolu sa bebom kod lekara zakazano i da nema ko da ga uzme ranije
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 14:14:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana tacno samo da je zdravlja. Kod nas je ona manifestacija "Izadji mi na teglu". Ja sam na klupici. Cekam ovu zenicu i slusam pesmu Tome Zdravkovica. :D
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 14:21:37
|
|
|
|
mama Jo
|
O, Toma Zdravkovic, nekada sam volela njegove pesme kad odemo na tamburase J zaspala, beba se probudila, a taman sam mislila da cu malo sa njima dremnuti jer me glava boli. Bile smo na igralistu dva sata, umorila sam se 😊
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 14:21:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Sorry Sanjice,ne citaj moj post😂Nisam ni ja gledala film dugo,i ovaj sam seckala,sreca u pauzi i vracanju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 14:31:23
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, srecna godisnjica! I mi smo krenuli u vrtic. Obe su super jer sam ove nedelje ja bila sa njima, videcemo sledece nedelje. I ja mislim da je prva godina sa bebom najtezom, kad se setim prosle godine...ne znam kako sam pretekla Danas i sutra imam rodjendane, a trebali bi malo i u soping, da im kupimo patike.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 14:34:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Jess, kad ste vec u fazonu rodjusa svratite i na nas sutra Ja se nadam da cu uspeti popodne da odem da se pocas_tim majicom, nameracila sam se na neku belu sto moze onako da se spusti na ramena 😊 Super za vrtic, koliko ostaju? I sve vreme sa tobom?
< Poruku je uredio mama Jo -- 7.9.2018 14:41:10 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 14:43:54
|
|
|
|
jess021
|
Pisacu u temi Hvala na pozivu, ali ne verujem da cemo stici. Gde slavite?
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 15:32:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Vrtic Zubic Vila od 11-14h 😊
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 17:08:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj srecna godisnjica. Bogme decenija. Nama za 2 godine decenija. Covece ala leti vreme. Mm dosao s posla i zeza me. Ja reko da ti ispecem kobasice on meni a da ja tebi ispecem s.su Pa jel hoces, a jel hoces ti. I ja siz dobila i nisam mu ni napravila rucak Kaze os sad da zovem moju mamu da se zalim na tebe? Reko zovi bolece me. I tako nemam pojma koji mu je. Njemu do zezanja a ja bas nesto nisam u elementu. I samo se smeje i zove me Ljubice moja. NE znam jel me vise nervira kad je tako euforican ili kad je nadrndan Eno otisli su on i D kod njegove mamicee na palacinke. Super ostavili su me na miru. Paki spava. Valjda ce bar jos pola sata da odrapi. Meni za dusu Mama jo, nervoza je uvek pred rodjendan. Ja mrzim sve slave i rodjendane i putovanja. A za putovanja uvek kazem : Jesmo se sad svi posvadjali? E sad mozemo da krenemo! Tako i za slavlja. Ja napravila kolace s visnjicama. Nemam secera u prahu da pospem preko e vala necu ni posipati bas me briga. Odlicni su i ovako. Nem pojma koji mi je. Jedva cekam vece
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 17:26:12
|
|
|
|
Maraj
|
Joj ljiso taj kolac je ekstra. Onaj kao proja samo s visnjama jel da Ti ako nemas secer u prahu, stavi nutelu preko bice jos bolji. Joj nema bolje kombinacije od visnja + cokolada Sta mi je..pa ragmisljam ovoliko o hrani... Inace mm na putu. Doci ce kuci mozda za sat i po - dva. Ja kuci sa S. L kod b&d. Valjda ce doci i oni uskoro da nosam sama sa S
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 17:48:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hoce neko kod nas na druzenje sledece nedelje? Tri nedelje cemo nas tri da budemo solo. Nesto sam uzela da uradim. T je pri kraju domaceg. Ova mala boji vodenim bojama. Cekamo mm da dodje, pa da idemo u setnju. Zamislite, cuda se desavaju. Ili kako mi verujuci kazemo Cudo Bozije. Ovu drugaricu sto sam videla ispricala mi je njeno stanje. Imala je cistu, tumor i miom. Cista je nestala. Mioma skoro da nema. A tumor je mrtav. Ona ima 48 godina. Dr joj je u Bg-u rekao da se nada da ce ostane trudna. Ona u soku. Ona je samo jednom ostala trudna. Mnogo se radujem zbog nje sto se tice zdravlja.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 7.9.2018 17:56:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, pa umrla sam od smeha sad ovom tvom postu Ali mislim da sam zavristala Jaoj pazi, nama je sutra slavlje a sl.petak putujemo, dakle narednih dana ce da leti perje Sanjice, divno!! Vratila si mi optimizam sad ovom pricom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?