Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Previše čvrsta bradavica 31.8.2018 20:41:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
uzmes pumpicu izmuzes malo pumpicom cak i da ne krene mleko omeksaces bradavicu i onda das bebi
|
|
|
|
RE: Previše čvrsta bradavica 1.9.2018 4:54:58
|
|
|
|
Dora89
|
E hvala puno!
|
|
|
|
RE: Previše čvrsta bradavica 1.9.2018 7:04:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Jesi probala malo lanolin da namazes?
|
|
RE: Previše čvrsta bradavica 1.9.2018 9:24:13
|
|
|
|
Dora89
|
Da, ne vredi, kao zacementirana. Beba uopšte ne može da probuši rupu. Prvo dete sam dojila samo na onu drugu stranu, ali bih sad opet da pokušam.
|
|
|
|
RE: Previše čvrsta bradavica 1.9.2018 22:13:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dora jesi uspela ? Imas one male pumpice kao trube. Smesna cenA a za takve brzinske stvari dusu dala. Na brzaka pumpas da samo krene koja kap i da omekne bradavica i odmah nudis. I meni su bradavicw tvrde
|
|
|
|
RE: Previše čvrsta bradavica 7.9.2018 5:52:23
|
|
|
|
Dora89
|
Nisam, ali hvala puno na savetu. Mislim da svi sa Foruma znaju za taj moj problem. Jedna dojka potpuno ok radi, a na drugu nikad nije izašla ni kap, a ima mleka. Svi su me izmlazali, i niko ništa nije uspeo da uradi. Kažu mi u porodilištu da je previše čvrsta bradavica. Tako je bilo i sa prvim detetom, tada sam uradila ultrazvuk, rečeno mi je da je sve ok. Stavljala sam bebu na tu dojku, i čak i kad formira rupicu, kao da se za minut zatvori. Nadošlo mi je mleko, i ta dojka je postala tvrda kao kamen, pa sam se uplašila, i prestala da stavljam bebu na tu stranu, i hladila je, sad je ok, mleko se polako povlači. To bi bilo to što se te strane tiče. Dojim na drugu stranu.
|
|
|
|
RE: Previše čvrsta bradavica 21.7.2019 11:17:55
|
|
|
|
MimaKos
|
Multimam je za to spas
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.