Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 12:55:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Fantasticno prvo iskustvo ma jok, kakva trudnoca, sigurno si jos uvek nevina
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 12:59:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Naravno da si nevina, tek sa sledećim dečkom smatraj da si izgubila nevinost. Prvi je samo proba
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 13:25:22
|
|
|
|
Maslacak15
|
ja mislim da si i nevina i trudna. mozda se proslavis. do sada je samo jednoj zeni u istoriji to uspelo hahahah
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 13:43:57
|
|
|
|
labilna1
|
Ja vas molim da mi napisete sta mislite a ne da se salite,meni stvarno nije do sale hvala svakom unapred
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 13:52:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A sta mislis, kako se prave bebe? Sperma oplodi jajnu celiju ili bebe ipak donose rode? Dva puta ste imali sex u kom te bolelo i neviđeno si svrsavala (za prve pute) i pitas se da li si nevina? Moj ti je savet da zakazes kod ginekologa, da te lepo pregleda i objasni ti kako se prave deca. Inace, kondom glavu cuva. I pod hitno uvesti u srednje skole (mozda i vise razrede osnovne) sexualno obrazovanje.
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 13:57:05
|
|
|
|
Rosita
|
Cudne se stvari desavaju na forumu u poslednje vreme...
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 13:58:09
|
|
|
|
Maslacak15
|
a sto se tice trudnoce ako je proslo dve nedelje od tada uradi test i znaces. To niko ovde ne moze da ti kaze jesi li ili nisi. Da Rosi svako malo ima novoregistrovanih clanova koji na "skakljive teme" tupe. Samo mi nije jasno da je nekom to zabava u zivotu. Da troluje po porodicnom forumu Alli ako ih to cini srecnim.....
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 24.8.2018 13:59:27 >
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:07:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Labilna 1[b] - sto verovatno znaci da ce ih biti jos 2, 3.... koliko god Nema veze sto nisi krvarila, svakako nisi vise nevina. I vrlo je moguce da si trudna. Koliko imas godina?
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:10:52
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Labilna 1[b] - sto verovatno znaci da ce ih biti jos 2, 3.... koliko god
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:11:51
|
|
|
|
labilna1
|
Imam 18 godina
< Poruku je uredio labilna1 -- 24.8.2018 14:12:37 >
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:13:13
|
|
|
|
labilna1
|
Poslala sam ti Privatnu poruku molim te odgovori mi
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:15:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja cu uzeti opciju da si ozbiljna Ako zelis da se opustis i uzivas sa svojim momkom a ne zelis da ostanes trudna, treba da znas da to mozes jedino ti da sprecis tako sto ces se cuvati. Kontracepcije sada imas u izobilju.
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:17:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Interesantno prvo iskustvo sa toliko svrsavanja?!? A jos bolje da on svrsava u tebi a bebu ne planirate.. Boze me sacuvaj!?! Da li ste koristili kondom? Mooozdaaaa???
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:21:38
|
|
|
|
Maraj
|
Pa šou Nekom je bas dosadno a vrlo slikovitno opisuje za jednu "neiskusnu" osobu
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:26:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Ako se neko zafrkava, ja stvarno ne mogu da razumem cemu to, osim, sto sam i pre nekako u temi Kravlje mleko kad je bila polemika, pisala - da se vrsi neki psiholoski eksperiment nad ljudima koji koriste forume. To bi mi bilo jedino logicno objasnjenje
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:30:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Interesantno prvo iskustvo sa toliko svrsavanja?!? A jos bolje da on svrsava u tebi a bebu ne planirate.. Boze me sacuvaj!?! Da li ste koristili kondom? Mooozdaaaa??? Cuj nju, kondom?! Ajde, Boga ti, cemu to sluzi?
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:35:39
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ako se neko zafrkava, ja stvarno ne mogu da razumem cemu to, osim, sto sam i pre nekako u temi Kravlje mleko kad je bila polemika, pisala - da se vrsi neki psiholoski eksperiment nad ljudima koji koriste forume. To bi mi bilo jedino logicno objasnjenje Eksperiment bi morao biti mnogo ozbiljnije osmisljen, to nije sigurno.
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:39:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Nemam pojma, neko istrazivanje... ovo je bas bzvze. Ali citira A. ,,trolova je uvek bilo i bice".
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:44:24
|
|
|
|
veselicaa
|
I ovaj salje pp
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:46:12
|
|
|
|
lesica
|
Ma kakvi eksperimenti, ljudi imaju problem pa da se posavetuju. Elem, labilna, pusti ti što ove žene pišu. Čim nije bilo krvi, nevina si sestro slatka. Samo opušteno, uživaj, neće doći do trudnoće, čim nije probijen ulaz do materice, ne brigaj. Jedino da povedeš računa o PPB, a za to možeš i neki od prirodnih načina da koristiš, tipa limunov sok, i kosti crne mačke, a štiti i od trudnoće. A ako se baš plašiš da će doći do gubljenja nevinosti i trudnoće, ima još načina da uživate
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:50:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Da pogadjamo koje pitanje sledi
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:54:39
|
|
|
|
labilna1
|
Hvala ti puno na savetu evo ja zavrsavam sa pitanjima i stvarno majke mi nisam trol. I htela bih da se zahvalim svima koji su pomogli i posavetovali.
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:55:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Salimo se malo labilna, nemoj biti na kraj srca 😊
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 14:57:25
|
|
|
|
Maraj
|
Vidi labilna zna sta je trol a ne zna kako se prave deca Visa matematika
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?