Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li je veličina bitna 15.8.2018 23:07:46
|
|
|
|
vocicana
|
Samo anonimni(a), nemj biti tuzan(na), sto nema konkretnog odgovra. Bita je kako nije bitna, jedan solidan fi, jedna solidna duzina i uzivanje zagarantovan. Ne znam sta ti mislis? Mozda 3 -4 cm sirine i jedno 15 cm duzine?
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 16:50:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga moja fi od 4cm je kao banana,to te zadovoljava 100%?A sta kazu ostale zene?
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 17:45:03
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Nije presudna ali je bitna! Imala sam jednog decka koji je imao bas maaaali,a mogao je celu noc.Dzabe,on delje li delje a ja nista ne osecam Al bili smo bas dobri drugari Nadjoh moj post iz daaaavnih dana. Ala sam bila neozbiljna
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 17:47:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 17:58:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahahhahahahahaaaa Gagana
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 18:07:37
|
|
|
|
lesli
|
Zar ne postoji opcija da se blokira ip adresa ovim trolovima?
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 19:21:11
|
|
|
|
Nikola123
|
I mene to zanima da cujem koliko ste zadovoljne kada bi bio dimeznija banane ajde zene pisite zasto smo ovde?
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 21:10:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja kad kupujem banane gledam da su one manje jer su sladje hahaha... One velike banane mi nisu slatke uopste. Mislim kad je rec o bananama
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 21:16:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa tako je 😊 Za sve inace, ukusi se razlikuju, neko voli manje, neko vece, svaka krpa nadje zakrpu, tako da - opusteno 😊
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 21:16:38
|
|
|
|
Nikola123
|
Haha a sto se tice muske banane kolika je najsladja?Jel kao i obicna banana samo ona vece ili ipak jos malo deblja haha?😂
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 21:19:03
|
|
|
|
Nikola123
|
Jel mozes konkretno reci za sebe kolika banana je pozeljna u gacama jel kao obicna ili ipak malo vise od toga?
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 21:27:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kad smo kod hrane. Ma sve je ok i banana samo da nije cevap
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 16.8.2018 23:19:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nikola123 Jel mozes konkretno reci za sebe kolika banana je pozeljna u gacama jel kao obicna ili ipak malo vise od toga? Ti si malo iskompleksiran, jel? Kolika je tvoja banana?
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 5:38:16
|
|
|
|
Nikola123
|
Iskren da budem duzina je 19cm a debljina kao banana ali ona veca.Pitam hocu da znam cime raspolazem ajde zene iskreno kako vam deluje?
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 12:47:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Sto bi moja drugarica rekla idealno je kad taman spojis palac i kaziprst.A mislim da je to malo deblje od banane ili ne??
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 13:09:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Palac i kažiprst? Tanko bre.
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 13:26:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ja sam sigurna da 99% zena ovde nikad nije imalo nekog ciji nije mogla obuhvatiti ila li koja da se izjasni ja nisam imala?
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 13:34:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda ja definitivno imam sreće
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 13:47:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Zanimljiv anonimni razgovor
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 14:15:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Mama moga bi ti nesto prokomentarisati?Dal spojiti prstice ili malo vise od toga kakva li je banana idealna?
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 15:38:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam srecna zena,a ne merim Taj ko meri kroz banane,cevape,prste ima mali
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 15:42:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Pa ja sam sigurna da 99% zena ovde nikad nije imalo nekog ciji nije mogla obuhvatiti ila li koja da se izjasni ja nisam imala? Spadam u onih 1%😂😂
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 15:46:25
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ja sam srecna zena,a ne merim Taj ko meri kroz banane,cevape,prste ima mali Von, tako je. Eto konacno neko pametno nesto da kaze.
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 15:53:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja smatram da je sve ispod 22 cm i sirine 6 cm malo.
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 17.8.2018 16:21:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Da li merite dok je mali ili kad poraste?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?