|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/18 [chat]
6.8.2018 21:45:32   
Sanjica26 RR
Kobajagi, su mu dali adekvatnu terapiju. Proslo je dva meseca od toga. Na rengenu kao nema nista. Videcemo u petak sta je konkretno.

Ljiso, kaze mi drugarica danas za neku osobu koju poznajemo da se ubucila. Ona kaze da se neke osobe ubuce koje imaju redovan seksualni zivot. Ti ga imas,user posted image pa eto i ta debljina. Nemam pojma odakle joj je ta informacija.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 251
6.8.2018 21:56:35   
IvanaSK RR
Vratih se na prethodnu stranu kad Sanjica spomenu Ljisu i debljinuuser posted image
Ljiso, Ljiso, sredjuj zdravstveno stanje inace cu ti svasta pisati privatnouser posted image
Mama Jo, mozes da pogledas kabanice na Ali expresu 😂😂

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 252
6.8.2018 22:06:51   
Misha i Ljisha
Mama jo ona zivi tamo. Al najbolja mi drugarica pa me uvek pita sta nam treba.
Sanjiceuser posted image da kazem mm da preskocimo veceras radi moje kilaze hahah...odmah ce da kaze da me voli ovako debeluuser posted image
Vec sam mu rekla da ima srece sto dobija redovno a on kaze da ja imam srece sto dobijam redovno. Ko zu ima srece ne zna seuser posted image

Ivana upravo razgovaram sa mm da cu ove nedelje poceti medicinsku dijetu i terapiju. Jer nema UH u dijeti a kad se privikavam na terapiji ako jedem UH samo mi bude jos vise muka. Ne mogu sebi pored ovakvog P da dozvolim da lezim u krevetu zbog mucnine i dijareje i da ne mogu o njemu da se staram. Prosli put je mm bukvalno uzeo godisnji da bude kuci dok se ja ne naviknem na terapiju.
Ma radi mojih zglobova moram smrsati ako nista drugo. 10kg brzo a ostatak kad tad.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 253
6.8.2018 22:10:31   
mama Jo
Ja nisam nikada narucivala preko ali... vise puta sam htela, ali nisam. Eto prilike da se usudim, da krenem sa kabanicom 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 254
6.8.2018 22:26:48   
IvanaSK RR
Ljiso, bude ti lose od tableta? A dijeta je ona klasicna medicinska? Znas kako, visak kilograma utice na sve delove tela. Ne pricam o lepoti bla, bla, nego o zdravlju.. Zao mi je sto se opet moras mučiti sa tim.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 255
6.8.2018 22:29:18   
mama Jo
Evo malopre procitah: ,,kad se setim koliko sam samo ulozila u ovaj stomak, acno mi zao da ga ,,skidam" 😂
To samo malo da se nasmejemo... Ljisho, nadam se da ces uspeti bez problema da skines kg koliko god treba i koliko god planiras.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 256
6.8.2018 22:30:58   
Sanjica26 RR
user posted image
Kako pored terapije takvo stanje. Da nije mozda pogresna terapija? Nagadjam. Ne razumem se u to.
Moje su legle. I ja evo legoh. Malo cu da citam i da spavam. Samo sto nisam zaspala dok sam susila ovim dvema kosu. Posle sam se rasanila.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 257
6.8.2018 22:33:54   
IvanaSK RR
Pa ne pije terapiju. Mislim. Sad nisam sigurna user posted image
Mislim da je bilo sve u redu i da nije morala terapija.
I ja se rasanih, al cu u krevet user posted image

Direktna veza do poruke: 258
6.8.2018 22:38:59   
Misha i Ljisha
Sanjice nije pogresna terapija nego mucnine dijareja pa cak i povracanj spadaju i ceste nuspojave. Ja ne znam zenu koja je pila metformin a da nije imala mucnine.
Ivana apsolutno se slazem sa tobom. Radi zdravlja naravno. Ja ni ne mislim.na estetiku. Mislim zezam se ali stvarno mm mi nikad nije rekao da mu nisam lepa niti bilo sta drugo ma koliko kila imala. Sebe radi moram skinuti kolu kilu. Nisam ja troma. Naprotiv. Al eto ipak je insulinska rezistencija metabolicki poremecaj i sve to tesko ide. Do 75 nekako i stignem ali ispod nikako.
Pri tom moram da imam redovne obroke jer lekove uzimam uz obrok. Tako mi bude manje muka sto u principu nije lose tera me terapija da redovno jedem i ne preskacem obroke. Ka sam u stanju da ne jedem ceo dan i ona bum vecera. A to je smrt za moj metabolizam. Mislim za svaciji a pogotovo za moj. Jer zbog insulinske rezistencije telo misli da je stalno u stanju gladovanja i onda bukvalno lageruje u masne naslage sve sto stigne do usta. Salim se nekad i od vazduha da dobijam na kilazi. Tako mi je kako mi je. Pomirila sam se sa tim i to je to. Resavam. Od toga nema izlecenja. Dozivotno cu piti terapiju i to je to

Direktna veza do poruke: 259
6.8.2018 22:39:02   
Sanjica26 RR
Mislim na ranije kako joj je tako bilo lose pored terapije?

Direktna veza do poruke: 260
6.8.2018 22:41:08   
Sanjica26 RR
Eto objasnjenja. Nije bitno sad za te kg koliko je bezveze sto moras stalno da pijes terapiju. user posted image

Direktna veza do poruke: 261
6.8.2018 22:42:35   
IvanaSK RR
E bre, pa gde ce muz da ti kaze da si mu debela? Da ga isutiras napolje cim zucne user posted image
Ja sam od onih sto se sredjujem zbog sebe, ne zbog muzauser posted image

Direktna veza do poruke: 262
6.8.2018 22:48:17   
Misha i Ljisha
Jeste Sanjice bezveze. Ja sam nekad bila dobrovoljni davaoc krvi. Ne smem krva da dajem vec skoro 10 godina.i to mi je bas bilo strasno iskreno.
Pri tom spram drugih zena meni insulin i nije jako visok ali cim je povisen bas mi pravi haos u organizmu.
I u prvoj trudnoci mi je dr ukinuo terapiju i u drugoj. Dok sam bila trudna sve je bilp super. Tokom dojenja sve super e sad posto P ne sisa ko svet...izes ga. Ma polako cu ja sve to. Ja se zezam da cu sa 40 da izgledam ko bombauser posted image

Direktna veza do poruke: 263
6.8.2018 22:49:39   
IvanaSK RR
Idem da vidim kad punis 40user posted image molicu sliku pre i posle 😂

Direktna veza do poruke: 264
6.8.2018 23:37:10   
Misha i Ljisha
user posted image imam taman vremena do 40. I posle D mi je trebalp 4 godine da se sredi. Hahah tako da...

Odoh u krevet. Laku noc mame

Direktna veza do poruke: 265
7.8.2018 7:20:22   
mama Jo
Jutro svima, nadam se da stebodmorili svi 😊

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 266
7.8.2018 7:55:34   
pari
T mi zaspala sinoc tek oko 10.30...ali barem je spavala do 2...Ali mi se M probudio u 4 i lezala sa njim skoro sat vremena...to me poremeti skroz...
Valjda ce danas biti bolje...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 267
7.8.2018 7:59:34   
mama Jo
I moja starija se budila 2 puta, mislum da se jzce preforsirala ceo dan, a preko dana nije uopste skoro spavala. Nocaa se prvi put upiskula dok je spavala, probudila se odmah i plakala....

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 268
7.8.2018 8:38:45   
Milena18
Dobro jutro, mame! Samo da vam mahnem pa da se bacim na posao. Lep dan želim svima.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 269
7.8.2018 9:25:15   
nikiteki
dobro jutro mame

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 270
7.8.2018 9:32:00   
mama Jo
Milena srecno sta god da radis 😊

Mi se jutros probidile a na jednom delu tepiha mravi, ju koliko ih je bilo, znaci odlepih skroz. Sad spremam dnevnu sobu, izgleda da dolaze od nekud... par dana sam tako vidjama nekoliko, a jutros citav roj. Sta raditi?

,,Carpe diem"

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 271
7.8.2018 9:37:31   
Misha i Ljisha
Nista mama jo. Eventualno onu kredu da uzmes. Mi smo na salasu imali taj problem cim je stalno kisa. Onda ulaze unutra. Onda mi se cini kao da instaliram usisivac na ledja i non stop drljam usisivacem.

Jaoo srela sam druga iz osnovne on dobio blizanceuser posted image ne zna za sebe jadan haha...jaooo ne smem da se zalim. Ali rekla sam mu da je meni uzas tesko s jednim a kamoli da imam dvoje odjednomuser posted image pa to da skrenes.

P spava D se igra sa svojom bracom.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 272
7.8.2018 9:48:23   
mama Jo
Jaoj da, meni je vise puta kroz glavu proslo - ju kako bih da imam blizance 😊 haos, ja sam skoro srela mamu od poznanice, seta unuku od 4 godine i kaze eno sad je drugi put tudna, ali se sokirala jer su blizanci user posted image

Da, kreda je i meni pala na pamet, sad sam je bas nasla u spajzu ali joj istekao rok.. moram javiti muzu da kupi kad se bude vracao sa posla. A usisivac evo stoji na sted dnevne 🙄

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 273
7.8.2018 10:11:26   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Mama Jo, nece mravima nista biti sto je kredi istekao rok, samo ti nju staviuser posted image
Ajde, a mojoj drugarici sa trojkama? Njena bratanica je komentarisala "kako ce ona sa troje dece, ona ne moze ni sa jednim" user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 274
7.8.2018 10:14:23   
vonavoj
Dan mame! Ja moje teram da idu na izlet do vodopada,samo bi na bazen,a greota da ne vide jos nesto,kad je sve organizovano.
Inace,juce upoznam zenu koja ima sina 6godina, cerku 15meseci i sad nosi blizance,11ta nedelja! Mislim se neka ti je Bog u pomoci,haha.. a neka opustena, pusi, igra,sinoc smo imali havajsko vece..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here