Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 5.8.2018 21:22:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Pisala sam u temi o kaki, ali niko da vidi 😏 Pa jeste, jeftino je relativna stvar mislim najvise da, sa tim vaucerima, ne platis gotovo nista Hajde pisacu u temi sta sam danas cula za te vaucere 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 5.8.2018 21:24:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma naravno. Das vaucere, budes negde koliko hoces, jedes, pijes, i ne platis nista
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 5.8.2018 21:28:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Pisale su zene da su doplatile nepunih 1000 din.sa vaucerima 😁
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 5.8.2018 23:46:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mama jo. I dalje muku muciml ali cekam da sam obavi. I obavlja jadan recimo na 3 do 4 dana. Muci se. Mislim verovali ili ne ali njega i dalje muce gasovi. Danas je bas drekao. Prdeo haos. Jadnicak kad ce ga vec proci?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 6:41:57
|
|
|
|
pari
|
I meni T kaki na svaka 3-4 dana. Proleteo mi vikend i evo vec nova nedelja.... Juce bili u botanickoj basti...mnogo je lepo. A r Predvece isli do centra.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 6:49:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Beba me probudila u pola 7, jedva oci otvorih 😏 Ljisho, nadam se da ce vam se to sto pre stabilizovati...pari, i kod vas isto... Joj, meni nesto vec toplo...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 7:16:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mama jo ja decu pokrila cebadima. Ovde na salasu ladno ujutru Meni D sinoc imala temp. Ma preterala je sa bazenom i jurcanjem. Ona mala temp od 37.2 tacno od premora. Evo je jos spava dobra je. P isto spava. Ja pijem kaficu. On se budio ali dadoh vode jer znam da nije gladan nocu i stvarno nastavio je. Inace ja kao ludak nudim njemu rosu i rosu i rosu i onda mi padne na pamet mozda mu se rosa ne svidja i dadoh aqua vivu. Hahah...ladno meseci.a mi ne pada na pamet da mu se ne svidja ukus rose. Idem da zovem moje. I da se prosvrckam po dvoristu dok je hladovina. Jako prija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 7:31:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutarnja svezina na salasu...milina 😊 obozavam taj sveti vazduuh
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 7:44:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Decu smo doveli. Imali smo katastrofa noc. Mm se uopste nije izlecio od kamencica. Oni nasi slepci iz bolnice nemaju pojma. Urnisali su ga bolovi. Cekam 9 sati da zovem privatno i da mu zakazem.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 7:51:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Sanjice ☹ Sto pre da prodje....
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 8:05:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sanjice, zao mi coveka sto se namuci. Mama Jo, uzimali smo vaucere, tako da znam otprilike sta i kako. Mozes da uzmes jedan vaucer godisnje (od 5000 din). Ne znam gde su ti ljudi isli i koliko dana su bili kad su doplacivali hiljadu dinara.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 8:16:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja nisam nikada isla na vaucere, iako sam htela pa znam otprilike kako funkcionise lada sam citala... sad, samo prenosim iskustva drugih, a gde su i u kakav smestaj isli - to nemam pojma. Ali znam da se pisalo (pa mozda i ovde na RR) da je moguce i da uzmes vaucere na druge ljude a iskoristis za sebe, ko poznajes gazde pa sa njima da se dogovoris. Ma ne secam se tacno, secam se samo da je neko napisao da je doplatio 650 dinara
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 8:35:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, da, moguce je, ali treba i da poznajes ljude i da neko uzme vaucer za tebe... Da ne masimo temu pisacemo privatno ili u temi Mislila sam da trcim kad se vratim kuci, ali tesko
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 8:48:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma naravno, i meni to zvuci previse komplikovano. Evo nema dalje 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 11:06:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Dan mame.napokon malo odmora..inacr su pune energije,mm i ja se smejemo sinoc u pola 11,mrtvi, ovo je gore od vojske,tamo bar ima popodnevna dremka,a ovde nista..od pola 7 do pola 11.. Inace.nema vise vaucera,za 2018.su svi podeljeni..a zbam da su ljudi doplacivali u sokobanji sitno nesto..a moja kuma je nosila 5 vaucera i tudjis,da su primali. Ovde ne,samo ko je prijavljen.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 11:30:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehe, Von prija im novi vazduh Da, eto u tom slucaju moze da se doplati minimalno ali to opet ne moze svako da uradi. Joj mi bile napolju... ja sam gola voda
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 12:15:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Mama jo,inace su takve..a pri tom kad odu negde,ne daj Boze da nesto propuste...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 12:17:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehe neka ih, neka istrazuju, radoznalice male, cek kad i M samo jos malo stasa pa kad im se pridruzi
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 12:25:44
|
|
|
|
Mariya
|
Haj mame! Ja na bazenu gledam decu. Toliki je krkljanac da mi se ne ulazi u vodu. A sunčala sam se pa mi je sad već pretoplo. Još sam povela i H koja samo vrišti ako se udaljim od nje. Svaki minut proverava da li sam ispod suncobrana. Ja ustala da ih pitam šta će da jedu, ona videla da me nema na peškiru, nije me videla odmah i u vrisku aaaaaaaaaaa,maamaaaa, maamaaaa, Joj što je toplo. Moraću u krkljanac da se probijem da se ohladim malo ispekoh se kao mekika...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 12:49:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ulazim da se rashladim i ako bude guzve
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 13:14:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja idem u bazen da se rashladim. Sutra cu ja vodim dece od 10 do 12 dok nema guzve. Posle cemo kuci. Sad smo kod drugarice. Kupaju se sa njenim sinom. A nas dve pijuckamo pice. Sad cemo kuci da vidimo sta radi mm.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 13:14:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaahha, kao mekika Malo se bucni, lepse se i crni kad se susis
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 14:40:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Kao mekika..hahahah! Mama jo.bas konstatujem,njih dve su velike,same ulaze i izlaze iz bazena..a sledece godine opet ispocetka sa M..sad jos mogu da lezim na lezaljci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 14:44:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj, uzivaj jos malo
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 6.8.2018 14:46:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj jeste, ja sam taman docekala da J moze nekako sve sama, ali zato sve ponovo sa U me ceka sad.... cuti ti bar ovu godinu odmiri, ja nemam pauzu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?