Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:38:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa dobro je... ne mora to jos nista znaciti. Cekaj Sofija 😊
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:40:45
|
|
|
|
Maraj
|
Da da. reci joj i ja joj go govorim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:42:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A priblizilo se. Pa dobro to te prilrema. Jel te jos drzi ili od onda nista?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:46:46
|
|
|
|
Maraj
|
Priprema se gospodjica dobro. Nisam sa L imala ovakve kontrakcije. Ma nisam nikakve. A sa njom...kako sam usla u 9. Kazu zene da zato sto je druga trudnoca. Ko ce ga znati.... Joj ja sam gola voda. Toliko mi je vruce a L nikako da zaspi da odem da se tusnem. Sutra da zovnem mamu da me ofarba
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:55:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ne znam to za drugu trudnocu ja sam imala u svakoj Ja sam premorena, najedoh se lubenice i odoh sad da spavam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:57:19
|
|
|
|
Maraj
|
E ja sam se najela kiflica. Sto slanih , sto slatkih. Na kraju sam ustala i oprala zube da ne bi vise jela...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 23:00:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ajao testaaa al ces da narastes
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 23:01:56
|
|
|
|
Maraj
|
Ma vec vidim kako sutra kukam na gorusicu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 5:41:10
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja sve manje spavam. Bar L spava....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 6:39:05
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Maraj, bas mi zao sto ne mozes da se odmoris. M i ja ustale pre 6h, L jos spava, mm ode na posao. Mene jos drzi ona kijavica, bas sam kilava, a danas bih trebala spremati stan. Dva dana sam spavala sa njima popodne i bas mi se dopalo.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 6:43:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrook Maraj uh ta nesanica pred porodjaj bas nervira. Mene boli vrat, nezgodno sam spavala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:21:29
|
|
|
|
Duškić
|
Maraj, jos malo duso. I ja vala Anck, sva sam j ukocena i slomljena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:22:27
|
|
|
|
Maraj
|
Mame jel vas bolela mala karlica pred porodjaj. Sva se raspadam. Ne mogu da hodam. Kad treba da sednem, jedva sednem. Ma nije mi ovako bilo sa L....prepone me ubijaju i dole nesto...rekla bibda je ceka karlica.... Ma ne bi ja panicila da ne moram na cr Ovako samo molim Boga da ne krene.... sutra imam ctg a tek u ponedeljak kod moje dr koja ce me poradjati. Inace L ustao pre 7. Pije caj. Moram zvati moje da dodju po njega. Jedva mrdam van kreveta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:33:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Maraj mene je sa trecim bolela svakak kost a ne samo karlica raspadala sam se bukvalno. Nisam mogla ni da stojim ni da setam, i to vec od 7 meseca.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:35:23
|
|
|
|
Maraj
|
U pa super onda. Znaci nisi se odmah porodila kad su ti krenuli ti bolovi....nadam se da nece ni meni. Samo da dobacim do sledece nedelje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:37:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma ja sam ceo deveti mislila da cu se poroditi i nista ...stigla do termina
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:50:23
|
|
|
|
pari
|
Maraj, i mene je sve bolelo...isti osecaj sam imala...i u karlici
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:56:06
|
|
|
|
Maraj
|
U dobro je. Utesiste me malo Evo mi ctg-a od juce. Ja poslala mojoj dr koja mi vodi trudnocu (koja ce me poroditi) ona mi napisala super. Sta joj znaci to super, ko ce ga znati... E da , izvinjavam se moderatorima necu vise da kacim ovde slike ali u temi o trudnicama nema nikoga, moram ovde pisati
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 5.7.2018 8:38:42 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:58:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Da procitam sta ste pisale 😊
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 8:01:57
|
|
|
|
Maraj
|
E nadjoh temu o ctg-u pa sam tamo prebacila sliku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 8:20:40
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. David mi je juce mnogo nervozan,pretpostavljam zbog vakcine sto je prekjuce dobio.Pred spavanje sam mu dala sirup.Od kad mi je mama ovde i ne svracam mnogo.Nemam pojma sta ste pisale,nadam se da ste dobro. Maraj izguraj do sledece sedmice,mora te bebica slusati kad joj kazes
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 8:32:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
C cc. Maraj, na vreme si prebacila sliku. I molim te bez obzira sto nema trudnica moras tamo da pises ovako nesto ili u odgovarajucoj temi. Dobro jutro. Svi spavaju. Ja treba da idem na posao da potpisem vise to glupavo resenje. Od danas sam i na odmoru. Videcemo posle sta cemo da radimo.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 5.7.2018 8:40:11 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 8:43:48
|
|
|
|
pari
|
Mi imali standardnu noc. M sinoc jedva zaspao sam ali uspeo je...nekoliko puta me zvao...ali nije se budio u toku noci. A bebica na svaka 2h standardno.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 9:14:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Dan! Mene je drmao pms zadnja tri dana,sinoc sam dobila i jasno mi je zasto sam se osecala onako. M kao da oseca da me boli i da sam dobila i nece da spava od 7,a juce je isto tako ustao i dok sam spremala stvari za doktora on je sam zaspao.a sad jok..pa stvarno! Sinoc sam islq sa T u grad,nas dve same,J na rodjendanu,M sa tatom,bas joj nedostaje da budemo same.. i meni. Kupila sam silikonsku kalup za mafine u obliku leptira,mede i zeke..6kom stane,taman za njih.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 9:28:58
|
|
|
|
Maraj
|
Joj von oni bas osete nasu napetost. Secam se da je L imao 17 dana. Nikako nije mogao da zaspi. A meni dusa spava. Jako sam bila nervozna. Na kraju sam u pola noci probudila mm a ja legla. On mi kaze da kako ga je uzeo, on je zaspao. Bas oni osete nasu napetost...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?