Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.6.2018 10:48:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahaha, umirem Ana, znaci prasnuh u smeh Ali divne su uspomene, takav je zivot... Mili, deca su nam iskrena, sta sad da radimo 😁 JJ - hahaha, i ti si prosla kao ja
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.6.2018 10:56:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči, M Jo, Mili M Jo, moj S je jedno vreme pre nekih godinu dana imao naviku da nas naziva životinjama, tipa mama ti si žirafa, tata je meda i tako. I onda jednom, čekasmo lift, izlazi komšinica sa našeg sprata, stan prekoputa nas, mi je zovemo razbijačica, inače je doktorka, mojih godina je ali stalno se dere, svađa, onako svi zaziremo od nje, da nas ne prebije Elem izlazi ona iz lifta, a Sava njoj onim svojim jakim glasom, Ti si KRAVAA. Mi u šoku Posle smo ga učili koje životinje sme da koristi, jer nije hteo da prestane sa tim,a li bar da izbaci konja, kravu, gusku, svinju I onda me on pita, mama jel mogu teti da kažem da je veverica ili vrabac
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.6.2018 11:04:46 >
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.6.2018 10:58:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Ahahahaha krava!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.6.2018 11:02:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Extra, Savu cu da ukradem da mi pocasti komsiluk I mogle bi da pisemo u temi Deciji biseri, definitivno je za tu temu..
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.6.2018 11:04:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahaha Ma predivno Mogu samo da zamislim situaciju dunja
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.6.2018 11:29:10
|
|
|
|
milicicak
|
Pa krava nije uvreda, krava je jedna korisna zivotinja, bravo za Savu Da, Ivana, 100 puta, lepo je ona to ocenila smorila sam se kao bubasvaba, cak mi i dete na fin nacin kaze da sam debela
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.6.2018 21:57:43
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Pa krava nije uvreda, krava je jedna korisna zivotinja, bravo za Savu Da, Ivana, 100 puta, lepo je ona to ocenila smorila sam se kao bubasvaba, cak mi i dete na fin nacin kaze da sam debela Milicicak, bravo!!!! Savo care! Nego sta je nego krava...samo kako ona to hvati
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 13:34:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vuk obe seke zove Tara I mi ga ucimo ovo je Tara a ovo Hana. Kazi H Hana, a on ce H Tara
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 14:31:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi imamo dosta novih reči, svakim danom sve vise... Milinko - Miko, liba, Boki, Mica, cavo (cao)...
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 14:34:16
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za Macu
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 14:34:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V je kao i T od jednom poceo da trtlja do besvesti. Sve razume i svaki dan nas iznenadi
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 14:39:47
|
|
|
|
Milena18
|
Anck, on zna da kaže H? Moja M umesto H uvek S. Juče je pitam "Hoćemo u šetnju?", kaže "soćemo"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 14:41:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hehhehe da zna, cak i kad kaze Tara r dosta dobro kaze. Nekako mekano r
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 14:50:23
|
|
|
|
jess021
|
Bravo za Vuka i Macu! Bice to prave brbljivice
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 14:54:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne znam da li sam pisala ali je opcinjena bubama. Samo vice buba, buba, buba Napolju "necuuu kuciiii". Odgovara sa da ili ne... U suštini, mislim da je bas propricala u zadnjih mesec, dva.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 18:14:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana i Nina obozava bube,ali vice ba a to je i balon,beba
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 21:57:18
|
|
|
|
Maraj
|
za pricalice
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 21:58:22
|
|
|
|
mirana1
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.7.2018 22:03:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Anck, on zna da kaže H? Moja M umesto H uvek S. Juče je pitam "Hoćemo u šetnju?", kaže "soćemo" hahah e to nisam nikad cula moja umesto h kaze F nije kuhina vec kuFinja, nije hokej vec je Fokej
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 2.7.2018 0:07:34
|
|
|
|
Milena18
|
Fokej I ja sam tako pričala - kufinja, fulafop, itd. A ona kaže kusinja, hleb zove seb, ma baš umesto svakog h joj je s. Jao, pitam je sinoć hoće li da piški, kaže ona da je piškila kod dede, pitam je kad (jer nismo ni išle kod dede), a ona "posle i nedelje i sutla"
< Poruku je uredio Milena18 -- 2.7.2018 0:08:21 >
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 2.7.2018 5:54:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Milena sve pohvale za brbljivicu, moja je jedva prozborila koju rec do dve godine
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 2.7.2018 8:47:50
|
|
|
|
Milena18
|
Ona je nekako preko noći progovorila. Do pre dva meseca je pričala po reč-dve a sad po ceo dan ne zaklapa. Kažu da sam i ja bila takva brbljivica, a sad tuta muta
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 2.7.2018 9:25:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo pametnice mala... samo neka brblja
|
|
RE: Raspričala se deca :) 2.7.2018 12:40:00
|
|
|
|
mirana1
|
Ma neka brbljaju, tad su najsladji!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 2.7.2018 12:41:26
|
|
|
|
Maraj
|
Mnogo su smesni kad "prokinu" tako odjednom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ako imate jako mirno dete, zabrinite se Vest da je dvadesetjednogodišnja majka iz Kovina svojoj šestomesečnoj bebi davala lek Onzapin koji služi za lečenje šizo...
MeningitisMeningitis je zapaljenje moždane opne odnosno tkiva koje obavija mozak. Mozak je obavijen sa tri zaštitna sloja koji se ...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?