Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 11:27:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E da predjemo polako i u jul Da se ovog meseca manje masi tema, al nek bude dosta strana
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 11:47:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa da pocnemo....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 12:19:14
|
|
|
|
Rosita
|
Zdravo jule, zdravo, zdravo, da nam svima budes bolji od juna
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 12:19:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Zdravo druga polovino godine
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 12:23:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivancica nam je bila vredna Zdravo divni jule! Mi cekamo sestru sa muzem i decom. Ruckic je skoro gotov.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 12:32:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vikend je, vi uživajte ja cu biti malo vredna Ja se nadam toplijem julu. I ne, ne treba mi 40 stepeni, 30 mi odgovara
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 12:33:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Slazem se, 30 sasvim dovoljno Lepo provedite vikend mame 😊
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 12:35:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao Ivana da znas da mi treba jedan odmor. Ali dzabe kad se ceo dan bakcem u kuhinji.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 12:37:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, kao i uvek, isto! Znaci iz kuhinje nisam izasla od jutros 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 12:42:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, do kad odlazis na posao?
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 12:51:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E meni pocinje radno od ponedeljka. Moji odmori zavrseni
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 30.6.2018 12:55:36 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 12:53:19
|
|
|
|
jess021
|
Mame, please bacite pogled u temu ves masina, zahvaljujem
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 13:04:38
|
|
|
|
Maraj
|
O zdravo jule jel se tako pise (izgovara ) Ja ipak isla sa mm do delte. Uzela sam u carters-u 3 kompletica za bebu Al sve uzesmo sa kratkim rukavima. Valjda ce biti topao ovaj jul...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 13:06:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa trebao bi . Nisam gledala dugorocnu prognozu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 13:14:53
|
|
|
|
pari
|
Meni prepodne bilo dobro moji dosli,izveli M,ja odgledala seriju,bila sa njom do pijacice i radnje i jos u setnji,zaspala u kolicima... Rucak doneli moji...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 13:15:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, to niko ziv ne zna osim "sekretarice" koja je sad jako neverzna. Valjda cu da saznam u ponedeljak. Ali ne verujem da ce biti sledece nedelje. Mozda se i iznenadim. Ali to se ne racuna u posao kako kaže Von
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 30.6.2018 13:16:07 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 13:18:23
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice ja mislim da moji imaju sednicu sl.nedelje i da i da krece kolektivni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 13:24:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, makar je gotovo sa nastavom.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 14:03:10
|
|
|
|
pari
|
Von, srecan na mali rodjendan 1 mesec M kuci nece bas da jede...u vrticu sve jede a kuci bas i ne...evo i sad je rucak pojeo 2 zalogaja...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 14:06:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj 1 mesec, bravooooo, taj najkriticniji mesec
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 14:43:03
|
|
|
|
Rosita
|
A nama sutra 3 meseca, rodjeni 31., nema uvek 31. Vodila starijeg u biblioteku, išao i bebac, slušao nas lepo. Jutros sam pojela samo pogačicu pa sam sad jela testeninu i krompir , pribrala po frižideru, malo da predahnem pa da skuvam grašak. Pozdrav
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 15:02:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Da,da.pari, srecan nam rodjendancic! Sanjice,odmor pocinje kad dobijete resenje, za koje niko ne zna kad ce,bas su bezobrazni..ali mislim da sestra rece da ce od 12.7.tako nesto..mozda ce i kpd vas tako biti jos malo,izdrzite.. ovaj kraj je najgori! Mi smo stigli u Palanku, M je pajkio u putu,cim smo stigli se iskakio,valjda taj polozaj u auto sedistu u jajetu ga lepo proterao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 15:12:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha Moguce, taj polozaj u tom jajetu im bas prija... moje su uvek u njemu znale da odspavaju i po nekoliko sati
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 30.6.2018 15:14:15
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Da, i moj muž je od 12. jula na odmoru. Do tada odlazi u školu, ali ne svaki dan. Ni M kući ništa ne jede, po par zalogaja za svaki obrok, već ludim od toga. A u vrtiću je uvek jela super. Sad bi jela samo voće, i to ne svo, jogurt i slatkiše. Ja stavljala neku masku od banane na lice, sva sam se ulepila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?