Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 22:44:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobih masazu,maleni se probudio,jede,jos da brzo zaspi i da se malo budi i na konju sam da se odmorim. Tezak danas dan.🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 22:46:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Au von, pa ti si sad druga zena posle masaze 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 22:48:33
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Au von, pa ti si sad druga zena posle masaze 😊 O daaaa...jedna mala stvar sta ucini zeni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 22:52:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Mmmmm masaža Ma meni nema spavanja, ja uvek dežuram kada je bolestan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 22:55:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Ana ☹ znam, isto, nema sanse da zaspim...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 22:57:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ana ne brini osip je izasao po telu nece biti druge reakcije. Jaooo sezona 1 gotova, kako sad da ne pogledam odmah i drugu sezonu???? Kriticna sam. Bas sam se psihicki odmorila juce i danas. Ceo dan uzivam sa P. Ostavila sam pola srednje pice za dorucak. Da ne bude da sam prozdrljiva hihihi..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 23:00:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho. Secam se kada si pisala da si pojela samo jednu palacinku... pa kad si napisala - znate li koliko samokontrole treba da se pojede samo jedna palacinka? Iskreno, mnogo vise treba da se ne pojede cela pica
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 23:07:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ivana jel cujes??? Da me pohvalis bre. Jaooo spavati ili gledati seriju? Trenutno je to kod mene biti il ne biti Von super za masazu. Jaooo za par god ci U otici sama na more. Ili mozda poslati mm s decom a ja ostati sama kuci. Mada najvise volim da idem sama na more. Znam da cudno zvuci ali kakav je to odmor....ni sa jednim odmoron ne moze da se poredi. To je odmor za dusu inace mm je i falje ljut sto sam isla sama na more a vec smo bili u vezi hihi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 23:11:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ljisho. Secam se kada si pisala da si pojela samo jednu palacinku... pa kad si napisala - znate li koliko samokontrole treba da se pojede samo jedna palacinka? Iskreno, mnogo vise treba da se ne pojede cela pica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 1:09:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana spavaj,dala si xyzal..nece biti reakcije vise. M se probudio i pre vremena,gladan da se davi prosto..nista od mog sna da ss naspavam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 3:26:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Kao po kazni..opet se probudio pre pola sata i urla..niti je gladan,niti usran,mokar...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 3:45:05
|
|
|
|
pari
|
I ja sam budna...pola 2 pa pola 4
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 3:45:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V se budi na svaki Sat, valjda promenio krevet pa mu se ne da.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 4:54:55
|
|
|
|
pari
|
I evo opet sad...5...veselo
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 5:19:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Moj se komesao, podojila ga i nastavio je, a ja nastavljam seriju da gledam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 6:08:26
|
|
|
|
mirana1
|
Kako se probudim ovako rano, Sad cu da pustim i ja nesto da gledam i da se rastezem po krevetu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 6:44:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja pojela ostatak pice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 6:56:03
|
|
|
|
mirana1
|
Kad citam kako se bude, uh. Nego mogla bih i ja picu ali da prosetam kasnije , bas mi se ne sprema.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 7:07:17
|
|
|
|
pari
|
Ljisho,svaka tebi cast! Ja sam mrtva...Meni je T stenjala od 5,pa je u 6.30 jos malo sisala,a ja ustala...mm otisao na tim bilding... Jos ovo vreme ovako tmurno,bas se nesto osecam kilavo i neraspolozeno
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 7:22:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Probudile me pa one nastavile....
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 7:26:04
|
|
|
|
pari
|
Ja volim ovaj jutarnji mir kad oni spavaju...Nadam se da cu moci u toku dana da se odmorim... Gadno je vreme...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 7:31:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. O da,i pola 5..i sad..ne znam gde bijem..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 7:40:03
|
|
|
|
pari
|
Von,ti i ja slicno
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 7:41:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro zvanicno. Evo upalilo nam se grejanje. Haos od vremena.p se probudio u 7 pa smo se mazuljali i evo sad siki.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 29.6.2018 7:53:54
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro i od mene. Do kada traju nagradne igre? Ne mogu da stignem ovu jednu temu da iščitam a kamoli nešto drugo Moje dete se unervozilo u kući, juče popodne smo išle malo u šetnju iako je bilo ružno vreme. Da vam lepo prođe dan, mame!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Ime za malog šmekeravikingMane (
6%)
Ognjen (
27%)
Andrej (
42%)
Miroslav (
3%)
Relja (
18%)
Nikita (
3%)
Ukupan broj glasova: 184Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!