|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
26.6.2018 7:14:52   
jess021
Evo ja pijem kafu, njih dve spavaju user posted image
Ljiso, gde idu?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2301
26.6.2018 7:16:25   
Maraj
Jutro mame
Ja nicu malo spavam. Cari 8 i 9 meseca ....
Al mi se pred zoru prispava..zato me je L digao u pola 7...
Ja sam onako....i dalje me stomak boli. Bar manje nego juce. Sva sreca danas imam zakazan ctg . Pa da vidim da l sam nesto "poremetila" jucerasnjom nervozom
Superm mene vec 3.put odbijaju za vrtic.
Ivana ...pa ... iznervirah se juce tamo... htela sam svasta da im kazem...onda me uhvatio neki cudan napad panike. Nisam mogla da disem. Bukvalno sam se borila za vazduh. Ne hnam da l sto sam trudna...i ovako nepravda utice na mene, a sad pogotovo. Dadose mi stolicu da sednem. Kako sam sela tako me preseklo u kicmi, kao da sam kontrakciju imala. Pa sam morala da ustanem. Ma haos sam sebi napravila. Jos kako sam izasla brzim hodom sam isla do kola . Jedva sam suze suzdrzala do kola...ma haos...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2302
26.6.2018 7:18:55   
Duškić
Maraj, moras da mislis na sebe i na to malo. Jeste svud frka za vrtic..
Kazem ti , konkurisi kod mene u kraju .

Ja popila kaficu, sad cekam da se bude pa akcija.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2303
26.6.2018 7:19:22   
jess021
Maraj, sve znam i sve razumem, ali trenutno je beba u stomaku No1.
Verujem da nisu mogla da se iskontrolises, ali molim te nemoj sebe vise dovoditi u takve situacije.
Kad je tebi termin?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2304
26.6.2018 7:24:45   
Misha i Ljisha
Jess idu u CG jer mm mora poslom tamo ali je fora da moze da se vrati kad god zeli samo mora biti tamo u sredu. Tako da ce biti u Podgorici u sredu a onda ce produziti boravak. Kad vec ide i zbog posla mu je placen put sto da ne.

Maraj ti ne mozes nikako uticati na okolnosti, tako da probaj nekako da se ne nerviras. JA evo priznajem imala sam srece, D je prvo odbijena za vrtic a posle prosirenje par meseci kasnije je primljena. U selu tamo nema puno dece pa je upala. A kad je upala kad smo se selili cekali smo par meseci na premestaj. I dobili ga konacno i opet je upala u grupu u kojoj ima samo njih 17. Nekadeto covek ima srece. HAjde misli pozitivno.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2305
26.6.2018 7:26:20   
Anck Su Nmaun
Ej bre.pa ti si blesava?
Pa sta ces posticitim nerviranjem?
Meni dete odbili u skolu na celodnevnu pa sta cu... sta cu nerviranjem.postici..jbg
Kad.krene nema skim kuci da ostaje ne znam.ni sta cu ni kako. Hajde bre.sredice se sve .vec.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2306
26.6.2018 7:27:03   
mama Jo
Jutro 😊 mame ranoranioci 😊
Maraj, rszumem te skroz, sad si jos sigurno osetljivija, i 3.put odbijaju, probaj da zaboravis na to... ali u potpunosti razumem...

Zelim vam danas svima miran i lep dan.

J opet sinoc jakk kasno zaspala, onda je kukala kako hoce ds gleda slike pa crtani pa slike.... onda sam je jako grdila... ubi me osecaj krivice sad user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2307
26.6.2018 7:30:19   
Misha i Ljisha
mama jo nije te prosla griza savesti od sinoc user posted image

Ja valjda imam srece sa D, ali secam se jedno vece nije mogla da zaspi imala je tako oko dve godine. I nema sta nismo radili da ode na spavanje i premorila se i na kraju ona nama kaze "tata dudu" hahaha da je VOZIMO KOLIMA

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2308
26.6.2018 7:56:05   
mama Jo
user posted image jaoj user posted image
Zao mi je jer uvek kad je grdim stvarno nije ona kriva... do mene je... nekada imam strpljenja a nekad ne... a sinoc mi se toliko spavalo, uzas, telo me bolelo od umora... a ona stala da izmislja...

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 2309
26.6.2018 8:00:42   
pari
Mama jo,i ja se tako osecam kad grdim M...uvek mi bude zao jer je on dobrica, samo ja nekad nemam dovoljno strpljenja...iako mm kaze da imam konjske zivce...ali ja sve neto razmisljam da su oni deca,da imaju pravo nekad da izmisljaju,da budu nemirna,da nesto nece...ne mogu da budu poslusna non stop

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2310
26.6.2018 8:01:51   
Misha i Ljisha
Razumem te naravno. I mi imamo dusu.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2311
26.6.2018 8:13:09   
vonavoj
Jutro!
Mi smo imali burnu noc..a plus se meni vrtelo u ocima,dugo nije..nikako da se umirim,nadam se da ce sad biti ok.
Ljisha i mog M nema ko da animira,seke nisu tu..fale mi..ni kafu ni u wc ne mogu...
Maraj,svi smo bili odbijeni..stres je,ali nemoj toliko zbog bebe.

Direktna veza do poruke: 2312
26.6.2018 8:15:36   
pari
Meni ona zaspala oko 11 i onda budjenja u pola 2,3,5. Glava me boli valjda i od nespavanja i od sinusa...a i vreme neko sucmurasto.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2313
26.6.2018 8:17:08   
Misha i Ljisha
Von upravo me prosla volja da idem u wc user posted image

Nego imam vesti, P je sisao u 7 nasisao se medjutim prispavalo mu se sad u 8 i uzmem da ga nunam i trazio da sisa, i ladno zaspao na sisi. JA racunam da je to napredak user posted image u smislu smirila ga sisa juhuuu....Eno ga dzonja. Jes da nam se sad malcice poremetio ritam jer je sisao dva puta za sat vremena ali nema veze, bitno mi je da zavoli sisu. I jutros je sisa dobila VELIKI OSMEH user posted image prvi put hahah...jupiii...

E sad je seka na redu, pa da vadim kupacke gacke za nju i tatu i peskire i ostalo. A torba je ispod batine guzice trenutno ihihiih...nema veze kad se probudi cu spakovati sad cu povaditi sta treba

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2314
26.6.2018 8:17:55   
emicaa
Dobro jutro.T je u snu plakal novas,umalo da padnem sa kreveta koliko me prepala.Odem kod nje a ona nista,spava li spava.
Maraj zeno smiri se,nije smak svijeta.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2315
26.6.2018 8:26:57   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. S nismo vodili u vrtic, jer mi se puno spavalo. Same ce da se cuvaju. Pecem im pitu, pa brisem u skolu.
Vreme je bezveze.
Maraj nema sekiracije za to. Samo polako.

Ljiso kazes duga prica, pa si se raspisalauser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2316
26.6.2018 8:31:28   
emicaa
Sanjice do kad imas obaveze u skoli

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2317
26.6.2018 8:32:55   
mama Jo
Pari, tako i ja razmisljam, pa deca su, moraju malo i da budu nestasna, onda me dodatno grize savest jer je u principu dobra. Danas cu maksimalno da joj se posvetim 😊
Mislim da je necu stavljati popodne da spava danas jer bas kasno nocu zaspi vec 3 dana... oko ponoci cak.

Ljisho, jeste imamo i mi dusu, i sva sreca pa i o i to zaborave 😊

user posted image za malisu, eto smirila ga sika konacno 😊 kucam u drvo 😊 da se tako nastavi..

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 2318
26.6.2018 8:33:10   
Maraj
Jess 29.7.mi ke termin. Tek sam usla u 9. Ali dr kaze tj planira da mi radi cr oko 17.7.
Ma sve ja to znam, da ne bi trebalo da se nerviram. Al ovo juce bilo jace od mene... ne znam ni sama sto sam taki reagovala.
Sad mi uzasno krivo jer me opasno stomak boli i dalje.... jedva cekam da danas odem na ctg

Ljiso bravo za sisu i P user posted image user posted image on je sou. Mozda taj drugi put nije nesto ni sisao. Vise je trazio sisu kao utehu da se uspava. Jao to ke moj L radio. Ja ludela. Malo malo trazio da je drzi u ustima...

Direktna veza do poruke: 2319
26.6.2018 8:33:29   
Sanjica26 RR
Do 12.jula. Tada dobijem resenje. Mozda cu ove godine ranije da dobijem posebno sto radim 12 godina. Danas imamo neko predavanje. Ma, bolje da ne pisem. Nije u svakoj skoli isto. Neki hvataju krivine. Stvarno ne mogu.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 26.6.2018 8:34:40 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2320
26.6.2018 8:39:28   
pari
Ljisho,super za P!
Ja nesto kilava kao i ovo vreme...osetljiva sam bas...
Moram da podelim jedan bas bezvezan osecaj koji imam. Nervira me mm koji je odmoran,sav veseo,poigra se sa T kratko,gleda fudbal...njemu se zivot nista nije promenio...Zapravo grize me sto imam takav osecaj u sebi,ne zelim da me on nervira jer nije on kriv sto je tako...ja sam mama,ja sam na porodiljskom,ja moram najvise sa bebom...i sve to znam ali eto...
Grozno se osecam sto imam uopste takav osecaj...

Direktna veza do poruke: 2321
26.6.2018 8:51:04   
IvanaSK RR
Pari, to osećanje koje imas je potpuno normalno. user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2322
26.6.2018 8:52:33   
vonavoj
Pari,nisi jedina..moj juce sedi i gleda fudbal i jede sladoled iz kutije,gledam ga,pola sata lize kasiku,uziva...a ja trcim da ga uspavam, sudopera puna,flasice cekaju pranje i da se spreme za noc..on uziva..
Kad sam skocila,aman.zar nije bolje da mi pomognes,odradis sve za 10min i da ZAJEDNO odmaramo malouser posted image ..i kad je pojeo sav sladoled onda je ustao i oprao sve...aman..
To sto sam na porodiljskom i ne "radim" pa nisam mrtva...
I juce je dosao u 19h.a trebao u 17h..a ja planirala da odem do Dma..da idemo zajedno,kaze pa idi sama..aman..
Pari.vidi da izadjes malo kad on dodje,ozbiljno..neka ostane sam sa decom.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2323
26.6.2018 8:55:18   
IvanaSK RR
U pravu je Vonavoj, nek beba sisa a ti malo u setnju ili u kafic na kafu user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2324
26.6.2018 8:59:12   
vonavoj
Sanjice,sta da ti kazem,znam da boli nepravda,ali znas da posle neces raditi mesec dana..ja to uvek kazem za prosvetne radnike..
Kod privatnika em ne mozes bas kad hoces na odmor,em imas 10 dana odmora i za to vreme moras da si onlineuser posted image
A i sad nemate obaveze od 8 do 15user posted image , ja to uvek kazemuser posted image nemoj da se ljutis, ali ipak vam je rastereceno kad deca ne idu vise..u stvari, tek onda ide papirologija i administracija koju niko ne voli, a samo vas zatrpavaju sa pisanjem na 100 mesta..ali svuda je tako...kad mi stigne od banke 10 excel tabela da popunjavam za kredit..a da ne pricam o zakonskim obavezama i dokumentaciji..
No nije tema, ubices me..
Uspela sam da doruckujem dok M spavka i cvili u krevecu..htela sam do grada sa njim,ali je hladno i kisa ce.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here