|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
21.6.2018 7:14:33   
pari
Ljisho,samo polako...sta god da se desi, sve je resivo...A videces sutra...
Sinoc prezivela nekako...nocas opet silna budjenja...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 1726
21.6.2018 7:19:21   
MimaKos
Izgleda da je do vremena pa su sve bebe nervoznije.. ili je taj skok, ali.ja ne pamtim da je ovako cesto ustajao i plakao ..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1727
21.6.2018 7:31:32   
mama Jo
Mi smo opet ok spavali, samo se probudila rano, tako da mi nenaspavanosti ne fali ni ovog jutra...

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 1728
21.6.2018 7:34:00   
Duškić
Cao, mamite. Kod mene ne spavaju lose.
Danas idem da vidim moju kumicu Masu. Posle da spremim jos po nesto.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1729
21.6.2018 7:35:35   
MimaKos
Ja cu do grada kasnije, jedno 5 rodjendana imamo ove nedelje pa da pokupujem poklone.. :)

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1730
21.6.2018 7:37:06   
mama Jo
Mi cemo danas kao i juce 😊 nista specijalno, a svasta po dvoristu 😊 danas cu J da dam da se igra sa vodom, to joj je omiljeno, ko bude toplo napunicu joj bazencic 😊😍

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 1731
21.6.2018 7:43:34   
MimaKos
Vi bar imate dvoriste, mi bazencic na terasu stavljali... to je prednost zivota u kuci.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1732
21.6.2018 7:45:25   
mama Jo
Sad smo na selu kod mojih pa mozemo u dvoristu, a u Novom Sadu isto na terasu iznesemo.. meni bas fali dvoriste u gradu jaki, zato ovde kad dodjemo iskoristimo ga maksimalno...

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 1733
21.6.2018 7:49:21   
MimaKos
Mi ni selo nemamo... ali drugarica napravila klincu raj u dvoristu pa odemo do njih..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1734
21.6.2018 7:49:22   
emicaa
Dobro jutro.Castio me srecko spavanjem.Samo dva puta se budio.
Ljiso David nije volio sisu,ma nije htio ni da povuce.A ako je slucajno uzme u usta zaspi istog trenutka user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1735
21.6.2018 7:51:45   
MimaKos
Blago tebi emice, sta bih dala za par sati sna u kontinuitetu.. nego bar je sunce napolju pa me drzi raspolozenje.. kad ustanem a sivo ni do ceg mi nije..user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1736
21.6.2018 8:07:08   
mama Jo
To jeste, sad leto pa cemo bar biti veseliji, ako ne naspavaniji....

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 1737
21.6.2018 8:30:27   
Maraj
Jutro i od nas.
Ljiso svaka majka zeli najbolje svom detetu pa i ti. Ja se secam moja rodjaka kad se porodila u Kanadi, oni bebi ne daju ad vec cekaju da beba krene da sisa. A mali kad se rodio nije imao faj refleks. Jeste cudno ali mali nine znao da sisa. Cekali su ja se ne secam koliko...par sati... i na kraju su mu dali ad valjda na kasicicu. Tako da samo polako, probaj da se ne nerviras...koliko je to izvodljivo. Bice to sve ok. Al mozda i da probas da mu i danas dajea malo ad da vidis kako se ponaša. Jer ako ti i sutra taj dr predlozi ad da imas sta da mu kazes, kako dete reaguje kada je samo na ad mleku

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1738
21.6.2018 8:36:33   
Anck Su Nmaun
Jutroo
Malisa nam sinoc haoss pravio. Prvo je plakao pola sata dok se uspavljivao jer je tata ostao da gleda fudbal pa je posle ipak morao da dodje. I onda se probudio oko 12 i u plac zove svoje papike (papuče). Vec smo se uplasili da ga nesto bas boli. Posle vise od pola sata vristanja dala sam mu brufen. Posle mu mm dao noblice dve i smirio se. Sa drugom je zaspao.
Evo ga jutros raspolozen ...trckara!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1739
21.6.2018 9:02:01   
Maslacak15
Ja mislim da joj 24 casa nista nece reci jel moze biti koincidencija. Bebe imaju boljih i losijih dana kao i svi mi. Bar nedelju dana mora da prodje da bi pouzdani zakljuci mogli da se izvlace. Sto se zapadne prakse tice ja sam o tome pricala: moja A do sada nije dobila ni kap AD mleka. Donesena mi je da je dojim u roku od 20 minutaa posle carskog reza. Ta varijanta jeste efikasna, tako se pokazalo u slucaju moje dvoje mladje dece ali je prilicno stresna. Iz porodilista smo izasli sa jos uvek skoro 250 grama manje od porodjajne tezine i vratila se na 3800 tek naredni petak ( rodjena je u sredu). Plus krvave ragade, jedva preziveh, zalila sam se. Ali zato kad je krenula, ko raketa.user posted image . Od minimalne tezine dobila je do sada cela 4 kila za tri meseca. Tako da bilo bi krajnje glupo da joj bilo sta drugo dajem. Bez vode, caja, probiotika i supplemenata. Samo mleko.
Ja inace i dalje tvrdim da je fama oko majcinog mleka preterana. Ta preporuka o dojenju dve godine je data od strane WHO jer na svetu ima milijarde gladnih koji zive u katastrofalnim uslovima. Bolje da dete sisa nego da dobije salmonelu ili listeriju iz kojekakvih kontaminiranih flasica. Za dete od godinu dana koje jede sve u razvijenom svetu ja sumnjam da majcino mleko ima bilo kakvog pozitivnog efekta. Nit planiram da dojim tad. Osim sto neke zene vole. PA ko voli nek izvoli. Ali sigurno niko ne treba da se oseca grbavo zato sto je beba na AD mleku iz kojeg god razloga. Mleko je hrana i najvaznije je da je beba sita. PA makar se za to postarao Nestle.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1740
21.6.2018 9:07:26   
IvanaSK RR
Moram da nadjem smajli sto aplaudira. Tacno bih i lajkovala i aplaudirala Maslacku za ovaj post.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1741
21.6.2018 9:10:41   
MimaKos
Ma kroz sta su njih dvoje prosli, a i ako je lekar tako procenio, nema mesta daljoj agoniji. Bitno da i bebi i njoj bude bolje..

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1742
21.6.2018 9:31:38   
mama Jo
Postoji smajli sto aplaudira user posted image user posted image user posted image user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 1743
21.6.2018 9:39:14   
vonavoj
Ljisho.ja sam mom nocas i jutros morala i 150ml..urlao je..i sad je tek sit..
Ponudi ti njemu i 150ml..moj ima tek 3 nedelje..

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 1744
21.6.2018 9:45:52   
IvanaSK RR
Devojke, u temi Dohrane cemo o tome...
user posted image user posted image mama Jo, ovaj?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1745
21.6.2018 9:48:16   
MimaKos
Kod nas se opet smrklo... ovo vreme meni nikako ne ide na ruku.. taman se spremimo i odlucimo da krenemo kad se ono namrsti..user posted image Danas je najduzi dan u godini i zvanicno prvi letnji danuser posted image

< Poruku je uredio MimaKos -- 21.6.2018 9:49:22 >

Direktna veza do poruke: 1746
21.6.2018 9:59:50   
Milena18
Ćao, mame. Baš ste se raspisale, ne mogu sve da pohvatam. Nadam se da ste sve dobro i da su dečica zdrava.
Ljišo, drži se user posted image
Kod nas neka bezvezna faza. M je poslednja dva dana samo nešto ljuta. Hoće sa se obuje sama, a ne ume. Hoće sama da ide u grad user posted image Sve bi sama, pa kad joj ne ide ili joj nešto ne dozvolimo, besna je. Juče se iz protesta upiškila na ulici. Nadam se da će je brzo proći.
Danas planiram da je vodim u centar, biblioteka svakog četvrtka pravi nešto za klince na platou ispred, bude muzike i maskota nekih, valjda će je to malo odobrovoljiti.

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 1747
21.6.2018 10:02:18   
IvanaSK RR
Milena, moja juce nije dala da je presvucem i nece da obuje ono sto te nego ono sto ona hoceuser posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1748
21.6.2018 10:07:37   
Anck Su Nmaun
Pridruzujem se
V je nesnosan samo nesto kmeci
Kad ga obujem , kad ga izujem. Kad ga oblacim, kad ga presvlacim..ama bre deteee

Direktna veza do poruke: 1749
21.6.2018 10:10:16   
MimaKos
Ali hoce sama da ide u grad 😁 mnogo su smesni u toj fazi, kad se osamostaljuju, moja se obuvala po pola sata, jos trazila sama pertle da vezuje :) a ni sad sve god kasnije nw ume da ih veze, zato sve na cicak.

Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here