Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 9:21:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo E da videh tu akciju, jesu ok cegeri? Ne znam, ali videh da ih hvale.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 9:22:42
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro mame! Noćas su svi dobro spavali osim mene. Oči kao sova
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 9:33:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Superm, sto si pocela da piskaras. Ivana, kupila sam vec. Nema veze. Ove moje piju non stop jogurt.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 9:37:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma i mi pijemo jogurt dosta. Superm, sto nisi mogla da spavas?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 9:39:59
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Superm, sto si pocela da piskaras. Ivana, kupila sam vec. Nema veze. Ove moje piju non stop jogurt. Ne razumem? Ako je neka nagradna igra u toku, to me ne zanima. Ja volim Ringeraju, zato sam se vratila. Bez skrivenih namera.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 9:42:22
|
|
|
|
superm
|
Ivana, dobila sam a tada mi spavanja nema... Ovde ima dosta iznenađenja za mene. Jess i Maraj, toliko mi je drago zbog vas. Znam da ste teško došle do prve bebe. Sećate se? Sve tri smo se porodile dan za danom.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 9:44:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mislim da je Sanjica htela da kaze superm SUPER sto si pocela da piskaras Jaoo kao dremka pa se budi pa dremka. Uzmem samod a sipam sebi vode, kolko to moze trajati (primakla bokal i casu sebi) i on se za to vreme probudi i u krug. u 6 se probudio i od tad nije spavao. JAdan. Pisala sam u temi dojenje i menstruacija. Muku mucimo. Moji na treningu. Izvadila sam meso za rucak. Ni ja se nisam naspavala, budio se u 2 pa u 6. I nocas mu probila pelena i jutros. Taman je zaspao jutros i krene da se komesa i vidim ponovo probila pelena. A nisu mu male pelene. A nisu sad ni toliko krcate. Jesu pune ali budu i vise. Evo otvorio oci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 9:46:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: superm IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Superm, sto si pocela da piskaras. Ivana, kupila sam vec. Nema veze. Ove moje piju non stop jogurt. Ne razumem? Ako je neka nagradna igra u toku, to me ne zanima. Ja volim Ringeraju, zato sam se vratila. Bez skrivenih namera. Vidim i jq sta sam napisala. Izostavila ono sto sam htela da napisem. Drago mi je sto si pocela da piskaras. Nedostaje i Torbica. Izvini. A nagradne igre mi nisu na pameti. Ti nikad nisi zbog toga pisala kao neki.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 16.6.2018 9:48:30 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 9:59:39
|
|
|
|
superm
|
Znamo se dugo. Zato sam se i iznenadila. Da, Torbice nema. Ponekad se dopisujemo preko Face-a. Sanjice,
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 10:00:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I meni je drago kad vidim da se jave stari clanovi cije sam postova citala... Superm, meni prolazi mens al me bas izmucila. Moracu opet poceti sa pilulama za kontracepciju..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 10:01:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: superm Znamo se dugo. Zato sam se i iznenadila. Da, Torbice nema. Ponekad se dopisujemo preko Face-a. Sanjice, I ja se s njon dopisujem. Zimus smo se i videle. I ona ce da se vrati cim zavrsi jos ovo malo obaveza sto ima.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 10:12:45
|
|
|
|
Maraj
|
Superm naravno da se secam. Ja bi trebalo do prodavnice....a sva sam nikakva. Ivana pijem mg. Nisam neko vreme al kako su bolovi opet poceli, ukljucila sam ga...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 10:26:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, nemoj da prestajes da pijes. Ajde, izdrži jos malo
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 11:09:05
|
|
|
|
pari
|
Ni ja se nisam naspavala...kao sto neko rece,vise ne znam koliko puta se budila... A M je bio super...zaspao sinoc u 9 i do 8 jutros spavao. Ja se pitam da li imam dovoljno mleka...kako to mozemo znati? Ona mi se ponekad nervira dok sisa....znam da to mogu biti i grcevi ali pitam se i za kolicinu mleka...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 11:32:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, znaces na kontroli, kad je izmere i promeni ticker, odbrojava ti trudnocu
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 12:07:41
|
|
|
|
pari
|
Promenila tiker Nervozno sisa ponekad...pa zaplace ponekad dok sisa...pa se zato pitam. Iako znam da imaju faze plus stomak...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 12:22:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Znam, razumem, zezam se ja malo
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 12:22:55
|
|
|
|
emicaa
|
Zene da vas jos jednom napomene,vas bude bebe a mene magarcic od dvije godine vi jos imate nade a pocnu spavati Superm drago mi je da si se vratila,meni mnogo fale stari clanovi. Ljiso fali li tebi iko,Leptiric recimo
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 12:26:55
|
|
|
|
pari
|
Emice,ako ti je za utehu, meni se M budio do skoro, a ima skoro 4 godine tako da sam ja samo nastavila da ne spavam tj.da se budim Ja sam isto bila na forumu pre 4-5 godina pa me nije bilo neko vreme i evo od pre par meseci opet
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 12:42:36
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Superm drago mi je da si se vratila,meni mnogo fale stari clanovi. Emice
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 12:49:25
|
|
|
|
Rosita
|
Dobar dan. Super, welcome back! Ljišo, prestani da budeš žena zmaj i odmaraj. Ja sebično čuvam noć za sebe. I kad se budi, ignorišem ako je samo meškoljenje, nekad pustim i fen, eto, nemajka sam, al on onda brzo nastavi. Ma hajde još kad može tako. Ako je noć bila loša trudim se da legnem preko dana. Bila sam od onih što idu glavom kroz zid. Sad se stalno podsećam da mislim na sebe! N i ja sami, bata još dva dana na rekreativnoj. Uživa :). I meni nedostaje Torbica, to je stvarno biser od žene. Možda najviše od svih, a još neke žene nedostaju. Branki, didy, pa ni degu ne piše nešto, LO, mama krava- milkica, wivern...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 12:54:03
|
|
|
|
jess021
|
Mi bile na pijaci, sad spavanje, a ja cu rucak i neki kolac. Rosita, pametno, sve ce se stici, odmori kad god mozes. Iako ni ja nisam bas bazdarena sto se toga tice Ja se pitam sta je sa Dijanom, Branki, Jole. ..od nislijki ne pise vise nijedna. Superm
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 12:56:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako je Rosi. I ja sam to radila sa Sofi. Mada, ni T nije bila zahtevna. Na svako kme ne ustajem. Ako ne mislimo na sebe niko nece. To pricam i mojoj T kad joj govorim nesto Da i meni Didy mnogo nedostaje. Didy ako vidis ovo pisi. Vidis koliko nam falis. Branki tacno nema. Sa Jole se kad kad cujem na viber.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 16.6.2018 12:57:31 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 12:56:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosita, setih te se jutros dok sam kuvala kafu, ova njace ko magare, ja kuliram nemajka na kvadrat.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 16.6.2018 13:12:42
|
|
|
|
Rosita
|
Ne volim nered, ali danas usisam, sutra isto. Posle podoja ujutru ja doručkujem i onda bih najčešće mogla da radim nešto, ali ja odmah idem sa N napolje, i meni šetnja prija. Pa onda kuvam čaj\ kafu i jedem nešto slatko, podmirim njega pa kad zaspi, posle 12, tek se bavim kućom, što bih upravo trebala da radim
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?