Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 21:52:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi smo za rodjendan nosili onu kartonsku tortu, unutra sam stavila cokoladnu bananicu, lizalicu i jos cetiri male cokoladne bombone. Ljiso, samo cvrsta ruka I mi smo imali takve podoje...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 21:52:12
|
|
|
|
Rosita
|
Ljišo, D nismo danas odveli na rođendan do kog mu je bilo stalo. Nadam se da će izvući pouku.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 21:57:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja mog ni u skolu necu da pustim, ne znam sa cim jos da ga kaznim. Mada, to bi mu bila nagrada
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 21:58:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Ljišo, D nismo danas odveli na rođendan do kog mu je bilo stalo. Nadam se da će izvući pouku. Upravo to. Prosli cetvrtak nije isla jer nije niko mogao da je vodi. Meni je kasno u pola 7 da je vodim zbog P a mm nije bio tu. Ali to je prihvatila. Nasla sam joj drugu zanimaciju a sutra neka zna da zbog SVOG PONASANJA ne ide. I jos je ona pazi ONA JE VIKALA na mm. Slog me strefio. Strasno sam je izgrdila kako sme da vice na tatu. Ja bas ne vicem i nikad je ne tucem mm je taj koji stalno vice pa pretpostavljam da se zato i brecnula na njega no mora da zna da to NE SME da se radi! i tacka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 22:03:01
|
|
|
|
MimaKos
|
Kod nas nema tableta i tva, uvek upali
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 22:04:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
"slog me strefio" Cekajte jos dve, tri godine kad umisle da su najpametniji...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 22:14:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam ovim dvema rekla. Ne budete li se smirile nema ni takmicenja, ni ekskurzije. A ti mala ne ides sa nama u Jagodinu, nego kod bake i deke. Zaspale su za sekund. Nego, sta kad prodje takmicenje cime cu ih posle ucenjivati.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 22:18:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, pronaći ces im već nesto.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 22:19:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
E pa nema ni kampa nema kod babe i dede nema svasta. A tablet pa bez njega moze i bez tv-a moze nije bas neka kazna. Veca joj je kazna da pojede pasulj. Sto ce sutra morati jer je rucak u vrticu pa neces pasulj e vala bices gladna do uvece. Polomim se pored P da joj skuvam da odmah ruca cim stigne iz vrtica, svako jutro dorucak, pravim joj palacinke sa sve P u rukama. Ma...nek vidi kako je to kad neko nesto nece da uradi. Samo cu da joj odbrusim MRZI ME posto je to veceras rekla mm
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 22:36:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I mene mrzi sve, potpuno je razumem
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 22:44:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivana 😂😂 Joj, moja ima skoro 3 godine i vec su tako izrazene faze necu i mrzi me da dobijam rogove. I jos uvek nema bas pravu i adekvatnu kaznu pa verovatno zato.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 22:59:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Planiram da pocastim decu kod M u vrticu zbog toga sto je dobio sestru...imate ideje sta odneti? Mora da ima deklaraciju... Ja sam kupovala u Štarku bananice i tortu od kartona.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 4.6.2018 23:36:56
|
|
|
|
mama Jo
|
I meni se torte od kartona bas svidjaju, vrlo je simpaticno... samo sto ne znam kako sa deklaracijom to ide...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 6:45:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Mi svi komplet ustali u 5 D evo sad bas nasla da uci slova. Ajd ucimo. P spava. Mm na poslu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 7:12:11
|
|
|
|
MimaKos
|
MI Lj Moja pasulj obozava, to bi joj nagrada bila :)) Mala u vrticu a maleckonja ustao samo tri puta naspavah se malo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 7:42:40
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Kod nas ustanu pakao. Stan na isticnoj strani....od ranog jutra kao.u sauni. Nocas sam klimu palila. L spava. I on se nesto budio nocas i jaukao. Garant mu je bilo vruce. Ljiso moj L bi svaki dan jeo "patuj" ( pasulj) . Juce samo sto nije zaplakao sto nema pasulja. Malo pre mi mama javlja da je ona vec od jutros skuvala pasulj da ne moram ja. Vrtimo corbast, prebranac. Sta cu....dete mj pravi pasuljdzija. Jede i samo se trlja po stomaku i vice "ukusno"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 7:44:27
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! L i ja budne, mala jos spava. Trebala bi na pijacu danas. Stvarno, gde nam je Von?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 8:00:02
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro. E ljišo, D se uveliko raspravlja sa nama, pametuje, ihaj. Ajde sa jedne strane neka zna da se argumentima brani, neka vezba, trebace mu. Ali on ga pretera, nisam taj tip roditelja i nije mi to stil, imam visok prag tolerancije, al to je već za onu čuvenu- ZATO ŠTO JA tako kažem . Najveće lomljenje mi je da izgradim kriterijum kažnjavanja. On radi neke stvari jer jednostavno ne ume da se iskontroliše, to je biće njegovo. Učim ga lepim predlozima, pričom, ali svemu se zna neka mera i granica.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 8:11:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Nadam se da je Von dobro... Maraj, kod nas zna da bude pakao u spavacoj jer je krov i jos lamperija, jaoj kad stane da ,,isijava"... ali jos nije bas tako jako, ja sa u fazonu da sto kasnije krenem da palim klimu, za sada sa ventilatorom uspemo koliko-toliko da rashladimo da bude prijatno za popodnevno spavanje
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 8:15:46
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,necu ni da pisem kako smo spavali.Uglavnom prvo budenje je bilo vec u pola 11.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 8:34:17
|
|
|
|
Duškić
|
Ljudi, da li od ovog ruznog vremena i sparine ovako lose se spava. U svakom slucaju bzv.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 8:41:47
|
|
|
|
Milena18
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Sta cu....dete mj pravi pasuljdzija. Jede i samo se trlja po stomaku i vice "ukusno" I moja je pasuljdžija. Čim joj sipam, traži još,i pre nego što je pojela. Dobro jutro, mame! M opet slinavi i kašlje. Ostala je kod kuće sa tatom, posle će doći sveki kad on ode na posao. Sanjice, jesi li ozdravila?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 8:45:35
|
|
|
|
mama Jo
|
I meni J slinavi, tj.lar dana je bas slinavila sad prolazi, cak je i beba malo pocela... ali nije kasljala... ja sam to povezivala sa nekom blagom alergijskom reakcijom sa cvetanjem necega 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 9:14:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja zbrzckam rucak i odoh u skolu. Mm preuzima Sofi. Ni danas nije otisla u vrtic. Morace sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 9:17:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mama Jo, krem bananice i lizalice su u svom pakovanju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
seks u brakusta je za vas "normalan broj odnosa"?par puta mesecno (
12%)
jednom nedeljno (
12%)
dva tri puta nedeljno (
54%)
svaki dan (
22%)
Ukupan broj glasova: 250Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!