Mariya
|
Heej mame! Već jun! A ja vam se javim jednom mesečno, čisto da znate da postojim Čekam kod dr, ubih se od dosade, ne gine mi čekanje do 2 jer sam predposlednja. Dečica su onako, L je imao 4 dana T do 39,7, juče se osuo, imao je onu trodnevnu groznicu, rozeolu valjda. Lu je slinava ali ništa strašno, danas nešto počela da kašlje. H je super, da je ne ureknem. Ali i ona stalno plače, kmezi, kmeči, njari se, izluđuje me. Ne sme da ostane sama u sobi, čim čuje da se otvaraju neka vrata trči da vidi da li smo je ostavili a sve to uz dreku, ja mislim da je u drugoj ulici čuju Mi smo sa 6 g.krenuli kod logopeda zbog R, ona nam je našla još grešaka,naravno, ali isto je rekla za to grleno, francusko R, i da deca treba da budu svesna i obraćaju pažnju na to šta izgovaraju, i tek tada kad mogu da ispravljaju sami sebe vredi raditi sa njima, a to se dešava oko 6.godine. Jess, kako su devojčice? Maraj, baš mi je drago što će biti curica, videćeš, divno je imati devojčicu Moj L me izludi koliko je nestašan, samo ide i gleda kako štetu da pravi, sve trpa u usta, čupa zavese, grize decu, blesavi se, ma iznenadim se šta sve uradi, devojčice nisu bile takve Emice, kako stojite sa oporavkom pregledima nakon tbc, stvarno slabo svraćam pa nisam ispratila? Ivana, kolika je maca? L ima već 83 cm i 11 kg
< Poruku je uredio Mariya -- 1.6.2018 11:52:08 >
|