Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 19:19:40
|
|
|
|
nata11
|
Cestitam Von. Dobrodosao malisa
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 19:22:53
|
|
|
|
isidora88
|
Cestitam
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 19:58:45
|
|
|
|
smeško
|
Joj, Von, nisam stigla ni da pronadjem temu, a vec gotovo. Mnogo ste slatki i taj osmeh tvoj se ni sa cim ne da uporediti! Deckonja je bas ,,badza", sto bi rekao moj dr. Da ste svi zivi i zdravi! Cestitke celoj tvojoj porodici i za hrabrost sa kojom si to ,,odradila".
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 20:37:05
|
|
|
|
jess021
|
Von, cestitam od srca! Divni ste
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 21:14:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Nadojila sam ga, siskao je,samo puca..jos ne smem da ustajem..ali sam jela..sad cekam babice da ustanem do wca i da spavam..danas je dan za odmor..pa ko zna kad Hvala vam devojke!
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 21:24:56
|
|
|
|
Rosita
|
Cestitam majko Rekoh ja bice veliki Ps čestitamo i ponosnom tati uz želju da uspori tempo I jq častim piće što si danas rodila dečkonju!
< Poruku je uredio Rosita -- 30.5.2018 21:30:56 >
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 21:39:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Tata ne zna gde bije! Hahaha..doveo je mamu..ove dve prave haos..svadjaju se..jedna ga tukla sto nisu poveli batu kad su ga vec videle
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 21:53:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Juuu šta bi ovo, Von ti to brzinski, ženo! Čestitam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 22:02:18
|
|
|
|
Milena18
|
Čestitam, Von! Divni ste
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 22:45:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cestike Von bas brzinski , odlicno! Ljubi deckonju a i seke njegove
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 22:50:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo Vooon Dobrodošao bebane
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 5:49:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Ovde su nehumani uslovi za spavanje..em los krevet, em bebe placu, em se sestre ponasaju kao da je dan..zaapala sam u pola 3 do 4.. I onda je stigao bebac, pravo na sisu.. Bogami,stomak me bas boli..i krvarim..tako mora.
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 5:54:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Von u Betaniji su bebe sve vreme pored mama. Cimerka se isto zalila da ne moze da spava a ja sam spavala kao top Idi zeno dremni.
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 6:10:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Sad je smena sestara..obilasci..pa vizita..i taman ce se i beba probuditi.. A vruce vode za tusiranje nema..
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 6:13:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kad ces kuci? Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 6:55:21
|
|
|
|
pari
|
Drzi se von! S jedne strane je super da sto pre odete kuci,a sa druge strane ce ti tamo biti ludnica... Probaj ako ikako mozes da se odmoris...
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 7:13:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Pa u subotu ujutru, pretpostavljam..jer mora da prodje 48h od rodjenja bebe..a uvek se porodim popodne. Sad sam se tusnula i lakse mi je..ali boli ovaj stomak, oni nista ne daju..ja popila panadol..ponela od kuce.. Pari.kako si ti? Vi cete u petak kuci?
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 7:17:27
|
|
|
|
pari
|
I mene boli stomak...doduse ne stalno...Ni meni nisu nista dali ali nisam ni trazila. Mi bismo trebali sutra kuci ako sve bude ok. Ja nemam ranu,jedino me stomak malo boli i ledja...
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 7:19:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Von draga, cestitam 💖 Divni, divni ste 💖💖
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 7:21:02
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Von treci put najgore boli. Mene je ubijao. Ali su mi davali inekcije za skupljanje materice.
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 9:21:10
|
|
|
|
AnaTamara
|
Von, cestitam!!
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 9:25:06
|
|
|
|
BubaBubica
|
Von draga čestitam! Neka je živ i zdrav
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 9:58:23
|
|
|
|
lesli
|
Oooo i von je gotova! Cestitam vonavoj! I svaka cast na brzini i hrabrosti, bas je krupan! Ps. Rekoh li ti ja da ne budes tako sigurna da nece pre termina Da smo se stvarno kladile, skoro pa bih dobila opkladu!
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 10:00:32
|
|
|
|
Rosita
|
Sveže mi ovo zadnje, bila sam u sobi sa dve mlade super devojke- mame, dojile smo na svaki plač i samo gledamo kad krene mleko sve se uvijamo koliko materica boli...no to traje 3-4 dana max. Ja nisam uzela ništa za bolove. Oni su nudili. Drži se von
|
|
RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! 31.5.2018 15:46:16
|
|
|
|
Duškić
|
Cestitke...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?