Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 15.10.2014 23:18:59
|
|
|
|
madre
|
von, cestitam jovana, dobro nam dosla
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 16.10.2014 8:17:08
|
|
|
|
IVA 11
|
Von, čestitam ti! :***
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 16.10.2014 10:05:54
|
|
|
|
degu
|
Čestitam Von!!! Dobro došla Jovana
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 16.10.2014 14:34:43
|
|
|
|
blesavko
|
Vonavoj cestitam! Dobrodosla Jovana!
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 17.10.2014 10:23:31
|
|
|
|
wivern
|
Von Joka ti salje cestitke i pozdrave
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 19.10.2014 17:31:46
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Bravo Von, cestitke Nagradice su otisle u prave ruke, taman je sve spremno za novu drugaricu. Hvala RRu i devojkama,grudnjak me je spasao,ne znam u koji bi mogla i kupus da stavim Pumpica jos ne moze da radi posao,jer je tesko iz zapusenog bureta da krene mleko , nadam se da ce od sutra moci! Inace,hvala vam devojke jos jednom na cestitkama! Porodjaj je super prosao,otisla sam da se javim u bolnicu,jer mi je tad bio termin,dr kaze 3cm otvorena,a ja bez bolova i hoce da me zadrze.. to je bilo oko pola 12,u 2 i 15 4cm,daju klizmu,u 4 na indukciju..i dalje nemam bolove,u pola 6 mi buse vodenjak,5cm,i onda krecu kontrakcije na 3min..i sve cesce i u pola 8 iz tri napona evo Jovane! Nisam secena,samo na dva mesta,unutra pukla,i malo me usili.. Sve u svemu,lak i brz porodjaj! Sad su muke sa grudima,ali procice i to!
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 20.10.2014 8:56:28
|
|
|
|
lelaigor
|
JAo, super, Von!
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 20.10.2014 20:54:55
|
|
|
|
Jole84
|
Von čestitam draga od srca, dobrodošlica mojoj imenjakinji
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 22.10.2014 12:44:38
|
|
|
|
branki*
|
cestitam von sve najbolje jovani maloj,da vam je ziva i zdrava 100 godina i da uzivate sa njom!grlim vas
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 22.10.2014 22:05:27
|
|
|
|
superm
|
Von, sve najbolje!
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 22.10.2014 22:05:43
|
|
|
|
jovicaa
|
cestitam!!!!!!!!!!!!! ja opet duplo cestitam, ali sta ima veze
< Poruku je uredio jovicaa -- 22.10.2014 22:06:42 >
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 23.10.2014 9:45:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Hvala vam devojke!
|
|
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 23.10.2014 12:08:48
|
|
|
|
Bibilib
|
Von cestitam ,da ste zivi i zdravi i ti i beba
|
|
RE: Porodila se Vonavoj drugi put!!! 7.11.2014 13:00:19
|
|
|
|
soni
|
cetitam ...propustila sma divnu vest
|
|
RE: Poradja se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 15:04:31
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Bogami.jesam sledeca..4/5prstiju otvorena..primljena u prijem..bebac na grlicu..procena da ce biti oko 4kg..primio me dr po preporuci. Isla sam da jedem i vratila se..sad ce klizma,pa polako..bebac se umirio na ctgu, ali ima kontrakcija..
|
|
|
|
RE: Poradja se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 15:05:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srecno Von. Brzo da zavrsis. Ocekujemo brzo da nam javis da je sve gotovo.
|
|
RE: Poradja se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 15:06:13
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Vonn srecno . Konacno stize Milutin! Moreace tata da odlozi bitna posla danas! IZVORNA PORUKA: Rosita Von, e neka si danas, kod Milutina ne pale priče o poslu . Navijamo. Znači, pari gotova Ja sam bila skoro online sa vama na porođaju
|
|
|
|
RE: Poradja se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 15:06:50
|
|
|
|
milicicak
|
Von, navijamo da sve prodje brzo i lako
|
|
|
|
RE: Poradja se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 15:10:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Imam blage bolove, nisu mi dali indukciju..samo lezim..vadili mi krv i mokracu,cekam dr da vidim sta dalje..klizma..pa kad sve to pokrene..pritisak mi 150/80..ali ok..sve sam rekla i za pritisak i za venu.da znaju..
|
|
|
|
RE: Poradja se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 15:19:45
|
|
|
|
Maraj
|
O von Navijamo!!! Milutine, nemoj mnogo da namucis mamu
< Poruku je uredio Maraj -- 30.5.2018 15:20:15 >
|
|
|
|
RE: Poradja se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 15:36:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobih klizmu, buskopan i bensedin..trpim 15min i idem u wc i u salu... Tamo ne daju mob..valjda..imam blage bolove, izdrzljive
|
|
|
|
RE: Poradja se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 15:38:49
|
|
|
|
sonyasha
|
Von, draga, navijamo da nam brzo i što bezbolnije stigne imenjak Milutun
|
|
RE: Poradja se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 15:40:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von, navijamo
|
|
RE: Poradja se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 15:44:54
|
|
|
|
Maslacak15
|
Von placam pice sto si se porodila u sredu . Srecnoooo i javljaj. milutine budi dobar decak.
|
|
|
|
RE: Poradja se Vonavoj treci put!!! 30.5.2018 15:47:01
|
|
|
|
pari
|
Jao super von! U isti dan! Srecno!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?