Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 26.5.2018 15:19:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, Hladno pivo! Hvalaaaa! Voci, moja je nesnosna!
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 26.5.2018 15:23:53
|
|
|
|
vocicana
|
Ja Ivana nemam pojma sta mu je. A i ovo je vreme iritantno nacisto, pre podne sunce, posle podne padaju pecene patke sa nebesa, ja sam nervozna, a on jada jos uz to ima i tu zubnu problematiku, pa vapaj do neba. Kako tuzno zajauce
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 26.5.2018 15:26:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Morala sam da izguglam ko je ta grupa "Hladno pivo" Voci, procice i to.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 26.5.2018 17:56:16
|
|
|
|
bebilule
|
I ja da vam mahnem. Tek sjela, cijeli dan sam nesto radila, sto vani, sto u kuci. Kod nas se ne obiljezavaju ove zadusnice. Evo napokon i da doruckujem. Ivana, lijepo se provedi. Ja cu ih slusati 6. jula na OK festu. Bar je takav plan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 26.5.2018 19:18:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bebilule, pusticu ovde snimak Sanjice, ko ne slusa tu vrstu muzike i ne zna za njih.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 26.5.2018 19:59:02
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana sigurno ces uzivati.Oni su odlicni
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 26.5.2018 20:36:30
|
|
|
|
jess021
|
Mi bili na baby exitu, crkli. Popeli smo se stepenicama peske Von, neka je bas je slatka. Ivana, na ciji koncert ides? Sad vidim da sam ostala na prethodnoj stranici
< Poruku je uredio jess021 -- 26.5.2018 20:38:04 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 26.5.2018 22:03:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ja obozavam hladno pivo 😊 da slusam 😊 Ivana, lepo se provedi... pozdrav svima 😘😘😘
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 1:24:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, evo vracamo se kuci. Saljem ti snimak jedne jedine pesme koju sam snimila
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 8:50:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kako ste, mame?
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 8:52:26
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Danas planiram u prirodu da berem zovu za sok. Valjda nece kisa opet. Onda cu napraviti neki svoj lchf rolat, pozeljela sam slatko. Ivana, kako je bilo sinoc?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 8:54:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bebilule, supeer je bilo. Atmosfera stvarno fantasticna. Nisu mi otpevali dve pesme Kirbaj i kotlovinu i Dobri prijatelji. Mogla bi da nam napises recept za taj rolat
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 9:02:19
|
|
|
|
bebilule
|
...da si ti njezni cvijet, a ja probisvijet sto te ne zasluzuje. Ma oni bas dobro pune baterije, tako da vjerujem da si jutros kao pticica. Ja najvise volim onu "ne volim te vise, nit' sam te ikad volio. Na tvoje omiljeno pitanje evo ti odgovor. E, rolat je super. Evo linka. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=991057177600346&id=906103969429001
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 9:07:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aaa, naravno da je ta bila uf, ja ne mogu neku izdvojiti. Imam nekoliko favorita Kao pticica, al treba preziveti danasnji dan. Legli u tri, ustala u sedam, a ceo dan cemo biti napolju na suncu, vodimo sina na utakmice. Rekla sam muzu da ides da ih slusas na Ok festu, kaze on "hocemo i mi?" 😂 Rolat izgleda njami, njami!
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 9:38:01
|
|
|
|
bebilule
|
Da, OK fest je stvarno poseban jer je na divnom mjestu - u nacionalnom parku Sutjeska. Nije prljavi gradski festival. Meni je blizu pa mogu otici na odredjeni koncert i vratiti se. Sto se islo po par dana, islo se. Dosta od mene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 9:44:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahhaahahhahaahahhaa, dosta od tebe Meni smeta Beer fest. Prosle godine nisam isla da ih slušam tamo. Pre tri godine kad sam bila bas sam odlepila. Gužva, prasincina... Bas mi nije prijalo.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 12:39:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Mi sa sluzbe, na ples. Isla sam posle po svoj auto. Pozajmila sam. Sad svi dremaju, a ja cituckam. Uzela sam neki cia jogurt da probam.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 20:27:42
|
|
|
|
emicaa
|
Mm i Dora sklapaju puzle a ja na balkonu uzivam. Sad sam srecku sjekla nokte,znate koje je vristanje bilo.Mene usi zabolile.Ala je dijete komplikovano,svaka mu cast
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 21:25:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Mm i Dora sklapaju puzle a ja na balkonu uzivam. Sad sam srecku sjekla nokte,znate koje je vristanje bilo.Mene usi zabolile.Ala je dijete komplikovano,svaka mu cast i moj je komplikacija od coveka def Dovbro vece. I laku noc. Sutra cu vam pisati ja samo navratila na brzaka da vas iscitam. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 22:32:32
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: emicaa RR Mm i Dora sklapaju puzle a ja na balkonu uzivam. Sad sam srecku sjekla nokte,znate koje je vristanje bilo.Mene usi zabolile.Ala je dijete komplikovano,svaka mu cast i moj je komplikacija od coveka def Dovbro vece. I laku noc. Sutra cu vam pisati ja samo navratila na brzaka da vas iscitam. Pozdrav i ja navratim da iscitam i cao...Lepo pajkite!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 22:32:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Posebna situacija je kad secemo nokte, svaki prst posebno otima, moram izrazito da budem pazljiva. I opet joj se vratila fobija od pranja kose... znaci svaki put kad peremo vrosti iz sveg glasa... sto je starija sve je zaj....a 😣
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 22:41:42
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece. ja na poslu, moze pivo, mze sta date. Sela sm 10 puta da napisem koju rec i nista. Samo uput za uputom. Da pitam nesto...da li je neko u kontaktu sa Madre? Kako je ona?
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 22:44:15
|
|
|
|
jess021
|
Voci, ovo su razgovori mama, nije kafana, kakvo bre pivo M jos ne spava, sad sam vec dobrano nervozna, a treba i da dobijem
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 22:47:21
|
|
|
|
vocicana
|
Jess, ja sam totalno u autu. Zelim ti da sto lakse prebrodis taj PMS , tih sto ga mrzim. Moze pivo, mame vole pivkana, jos hladnog
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 27.5.2018 22:48:48
|
|
|
|
emicaa
|
Jess pa kome je potrebnije pivo ili neka zestina nego umornim i nervoznim mamama Moj se ne buni puno na pranje kose,nije mu ni drago ali prezivi se.Ali ovo sa noktima do sad nije bilo ovako.Uvjek mi je davao prstic po pratic,veceras prava drama.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Koje vam se ime svidja?*iva*Nina (
49%)
Elena (
40%)
Neda (
11%)
Ukupan broj glasova: 157Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!