Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 17:23:33
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso jesi te kapi u apoteci kupila, koliko su? Da se na vreme informisem Mi smo sa L koristili infacol. Dobijali iz Amerike ali se vise ne proizvode tamo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 17:44:16
|
|
|
|
pari
|
Bas mi drugarica danas kaze da je nabavila infacol iz engleske preko neke devojke iz Bg...kostaju oko 600-700din
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 17:59:52
|
|
|
|
Maraj
|
Pari ima ih u Grckoj. Tako da ja planiram, rodjaci da mi donesu kad budu isli za Gr
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 18:04:53
|
|
|
|
Rosita
|
Colief je nama prepisao gastroenterolog. Odavno nagovaram ljišu da proba jer nam deca imaju iste tegobe. I poslušala je . Još nisam smislila kako će da me ćasti . Znala sqm da će njenom detetu pomoći. Mi smo davno počeli, bolje mu je sa kapima nego bez. 2700 su u apoteci. 2045 kod dobavljača. Daje se 4 kapi uz podoj. Ima kao za 90 podoja, meni nikad toliko ne bude.
< Poruku je uredio Rosita -- 24.5.2018 18:07:33 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 18:36:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eto kako bitni postovi ostanu u chat temama umesto tamo gde treba
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 18:37:15
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi bas su skupe. Al jbg sve za decu. Ja sam L davala biogaju i ovaj infacol pre skoro 3 god
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 18:38:18
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Eto kako bitni postovi ostanu u chat temama umesto tamo gde treba
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 18:39:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ljiso rece ti Milicicak, nista im nece biti. Mi smo se vratili iz vrtica, sad idem da zbrckam neki sos za spagete. Malecka je spavala dosta popodne, jos uvek pristojno raspolozena i nema znakova temperature.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 18:41:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Eto kako bitni postovi ostanu u chat temama umesto tamo gde treba Posle se bune kako moderatori peckaju.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 18:43:21
|
|
|
|
Rosita
|
Jesu baš skupe. Ja i manje kapi dajem. Nekad 2, nekad 3. Pa mi bude max 10 dana... Ivana, sory Moji svi odoše napolje. Prašino, eveee meee
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 19:50:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Hvala Milicicak Hvala Maslacak. Ja sam zadivoljna ali da se razumemo nisu odjednom nestali grcevi kao "rukom" odneseno ima on i dalje gasove i dalje place samo sto mi je sad njakao recimo 2sata. A ne pola dana. Danas sam popila kafu i bila u wc Evo sad ga drzim i prducka i spava D i mm na hokeju. I meni se oci sklapaju Ps:u pomoc bebi sa grcevima niko ne pise
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 24.5.2018 19:53:59 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 20:53:20
|
|
|
|
jess021
|
Dobro vece! Ima li vas ili ste koma kao i ja. Bili na igralistu, ali kao spremalo se neko nevreme od koga je palo par kapi kise. Emice, kako je devojcica?
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 21:25:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vece Moje bebe spavaju ja kokam kokice. Dusa mi spava al da pogledam Uvod u an pa odoh
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 21:35:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, niko ne pise jer pisete ovde Mi bili napolju do devet. Sad spavanjac.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 21:45:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Moje spavaju. Bili smo malo na nekom igralistu "Avantura park". Dosli smo mrtvi umorni i gladni. Jedem domace tresnje i kuckam.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 24.5.2018 21:57:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ljiso, niko ne pise jer pisete ovde Mi bili napolju do devet. Sad spavanjac. Pisah ja u temi juce al ne vide zene, ne muce ih iste muke pa ne udju u temu a ovde u chat temi se uvek vide pitanja. Ja gledam seriju 13 reasons why. Odlicna je. Idem da se istusiram pa u krevet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 25.5.2018 7:48:59
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro i ovde u temi. Sada cu ja da pogledam tamo u temi sa grcicima. Veceras izlazim sa devojkama u grad da castim za rodjendan, pa sam u elementu nemamecem, razmisljam sta cu i kako danas da organizujem.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 25.5.2018 7:51:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Moja beba pocela u poslednje vreme bas lose da spava. Budi se, place, nikako je posle ne mozemo uspavati..
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 25.5.2018 7:57:16
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Iv ja sam juce videla i sokirala se koja sam ja nemajka. Moj D je isto zadnjih recimo dve nedelje svaku noc bio budan, ali zaplace se pa nastavi, ja sam mislila uglavnom da sanja nesto bzv, ali nije tako. Ja gledam, hajde zubici da se peru, covece njemu izasla petica dole levo, i to cela krunica izbila, ne da je samo krenula, a ja svinja mislila ko zna sta mu je. Dusa moja lepa. A ne mogu da se zalim, stvarno nisam osetila, osim malo manjeg apetita. Mozda je zubic
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 25.5.2018 8:14:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, zašto sebe nazivas nemajkom? Daleko smo mi od toga Nisu donje petice, za gornje nemam pojma.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 25.5.2018 8:21:26
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,da nije pun mjesec.Srecko se budio desetak puta sigurno.Samo da docekam da pocne spavati cijelu noc. Milena curica je bolje,ima neku malu povredicu,kao ogrebotinu na kokoski.Dobila kremicu i to je to.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 25.5.2018 9:03:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nije pun mesec nego smo mi baksuzi Sin i ja se vracamo, isli na kontrolu za protezu. On danas ima kontrolni iz engleskog, ustao rano, ko zna kako ce ga uraditi.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 25.5.2018 9:08:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja napisah svasta i sad vidim da mi nije poslata poruka. Moje smo razvezli. Stavila sam pasulj da se skuva, pa sad mogu da radim. Posle po T i odoh na cas.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 25.5.2018 10:22:13
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Kako ste, mame? Ivana, držim fige za kontrolni. M opet čuva baba. Dobro je, ali smo rešili da je ostavimo kod kuće još danas, i dalje joj malo curi nosić. Ne znam kako baba izdržava, mala je jako bezobrazna prema njoj, tako joj valjda vraća sa sve ono što joj ova ne dozvoljava. Šta da im radim, neka se snalaze, i onako retko ostaju same.
< Poruku je uredio Milena18 -- 25.5.2018 10:23:05 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 25.5.2018 10:31:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, hvala 😘 A baba je stroga?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Drugo deteVVVVPosle prvog porođaja, koliko vremena je prošlo pre nego što ste pomislile: ''Želim ponovo da prođem kroz sve ovo :)''Odmah posle porođaja (
20%)
Posle nekoliko dana (
0%)
Posle mesec dana (
0%)
Posle nekoliko meseci (
14%)
Posle godinu dana (
34%)
Jos se ne usuđujem da mislim o tome :( (
32%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!