Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 9:25:36
|
|
|
|
Rosita
|
I ja sam takva sa snom. Mislim, sanjice, device , da nam je neopuštenost značajna crta
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 9:33:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ljiso, ako imas mogućnost da stavis krevetac pored kreveta to je najbolje. Tako sam ja sa sinom. Sada ne mogu jer nema mesta.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 9:39:34
|
|
|
|
Milena18
|
Kad smo kod buđenja, sinoć samo što sam zaspala, probudi me neko šuškanje na terasi. Kaže mm da su mačke, ja rekoh mnogo mi je ovo glasno za mačke, pogledamo kad ono jež se uvukao u neku plastičnu kesu pa se zaglavio, obmotala mu se drška oko tela. Jedva smo ga oslobodili. Skupio se u loptu i pravio se da je mrtav. Na kraju sam morala da mu isečem tu kesu, ali uopšte mi nije bilo svejedno, tako se sklupčao da se uopšte nije videlo gde mu je glava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 9:45:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sklupcao se mali jez, pa sad mirno spava.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 10:08:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao, Milena, jezic ❤️ ja kakva sam budala budila bih decu da ga vide Stefan je toliko voleo pricu Jezeva kucica, celu je znao napamet.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 11:17:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan mame. Jaoo Sanjice kod mene je obrnuto. Ja sam kao devojka cula svaki zvuk. Cak me drugarica zezala prespavala je noc kod mene i ja je u toku noci pokrivala . Ma sve sam cula. od kako imam IR NE CUJEM NISTA! mene mozes sa krevetom da nosis kao Emicinog muza Kriticna sam i onda je meni uvek bolja varijanta da ni ne spavam ako treba dete da obilazim. Npr kad je D bolesna ja kazem mm bicu budna do 1 ili 2 a onda te budim da ti dezuras hehe...Tako mi funkcionisemo. Mene P zeza od jutros siska svako malo a ne nasisa se, zaspi pa se brzo probudi i u krug. Strasno. Siznucu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 12:00:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moj muz moze i stojeći da zaspi. Gde god, kako god, on ce zaspati. A mene to izludjuje
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 12:07:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Dobar dan mame. Kriticna sam i onda je meni uvek bolja varijanta da ni ne spavam ako treba dete da obilazim. Npr kad je D bolesna ja kazem mm bicu budna do 1 ili 2 a onda te budim da ti dezuras hehe...Tako mi funkcionisemo. Mene P zeza od jutros siska svako malo a ne nasisa se, zaspi pa se brzo probudi i u krug. Strasno. Siznucu Da, i mi na smenu dezuramo. Uopste mi se ne mili da lezem. Dezuram dok ne legnem, pa posle preuzima mm. Jedino kad stavim dete kod sebe onda se svaki cas budim i proveravam da li ima temperaturu.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 12:19:20
|
|
|
|
Duškić
|
Cao mamice.. Sin drema, mama zanoveta a lom na sve strane . Jezic Bocko, mnogo su slatki ti jezici.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 12:35:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, kako ste? Afte?
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 12:41:00
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana, i ja sam htela M da budim, ali me mm urazumio Duškić, jeste li bolje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 20:41:19
|
|
|
|
jess021
|
Dva puta sam pisala post I oba puta me izbacilo Evo sad se uspavljujemo, sutra idemo u N. Pazovu u goste. Bile napolju, pa nas uhvatio pljusak, sreca mm isao s posla pa nas pokupio. Duskic, Ivana kako su deca?
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 20:48:33
|
|
|
|
Maraj
|
Jess jel ti one spavaju danju kad idu u ovo doba na spavanje? Meni L pre 22 tj 23h ne zaspi. Spava danju oko 13h . I to oko sat i po odspava. Dva put dnevno je napolju po 2-3 sata. Ne smiruje se. Jurcamo za njim svi.... i on ne moze da istrosi snagu....ne spava mu se pre 22/23h
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 21:21:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pljusak? Kakav pljusak ehehe....Nemampojma Ja sredila P jos u 8 i evo sad D. I malo mira i tisine. mm spava. Ja evo jedem tikvice od rucka sto su ostale. Moram sefa zvati danaske. Cula sam se snjim. Obozavam tog coveka. Salje mi youtube snimke stalno nekih "mantri" i meditacija i kojecega ehehhe zna sta mi treba. Rucak sam skuvala zahvaljujuci hug bug marami Inace sutra je sahrana onoj devojci. I ne znamo jos uvek nista. Istraga je u toku. Ja necu ici na zalost. Mm i moji idu, ja sam kumi rekla da ne mogu da ostavim P naravno razume. Moji ce svi ici i mm. Strasno mi je sto je necu ispratiti. Nekako necu"zaokruziti" sve to. Nisam bila babama na sahranama i nekako kao da nikad nisu umrle. Tad sam bila u americi. Cudan osecaj iskreno. Tako sad i ovo i dalje nemam utisak da je vise nema. I verovatno nikad necu ni steci jer je necu ispratiti. IDem imam posla. Dobro sam danas psihicki odnosno veceras. Sef me bas "digao" a bila sam onako u bedaku. Bas sam se sa Rositom dopisivala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 21:34:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Ljišo na žalost, znam taj osećaj... Da li su nešto saznali, od čega je umrla, kako...?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 21:37:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, zao mi je...
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 21:40:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ljišo na žalost, znam taj osećaj... Da li su nešto saznali, od čega je umrla, kako...? nista ne znaju. JA sam juce zvala detektiva ali nije bio slobodan da prica a nisam htela da mu ostavljam glasovnu poruku jer sam ostavila vec par. Guglala sam malo novine americke i svasta je vezano za taj kraj za Bugare, da su oni "glavni" za human traffic tamo a ona se bas spandjala bila sa nekim Bugarom, ma svasta nam prolazi kroz glavu. I sve vise sumnjamo da ipak nije prirodna smrt niti OD. Ne zna se jos pravi uzrok smrti na zalost.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 21:43:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Ljišo, ne znam da li znaš, sada se set_ih da ti kažem, Lanajelena stara Ringerajka iz NS je preminuloj devojci bila tetka. Videla sam na FB, kada su javili da je preminula, objavila je. Baš su bile bliske, koliko se seam i putovale često zajedno. IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Inace sutra je sahrana onoj devojci. I ne znamo jos uvek nista. Istraga je u toku. Ja necu ici na zalost. Mm i moji idu, ja sam kumi rekla da ne mogu da ostavim P naravno razume. Moji ce svi ici i mm. Strasno mi je sto je necu ispratiti. Nekako necu"zaokruziti" sve to. Nisam bila babama na sahranama i nekako kao da nikad nisu umrle. Tad sam bila u americi. Cudan osecaj iskreno. Tako sad i ovo i dalje nemam utisak da je vise nema. I verovatno nikad necu ni steci jer je necu ispratiti.
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.5.2018 21:44:56 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 21:45:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Znam videla sam se sa Jelenom. strasno jedva su rekli deci. Izbegavali su danima da im kazu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 22:45:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
zamislite rr me izbacila danas 3 puta. ccc...evo opet cu ovo shvatiti kao da tekst nije trebao biti procitan Malo sam uzivala u miru i tisini. Sef se ne javlja. Divan moj sef. Idem da vidim sta ste jos piskarale dok ga cekam, al necu bas da dugo provedem vremena budna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 22:56:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Moram da zvrljnem koje slovo, pa da begam. Malo pre sam se vratila sa proslave. Pobegla sam. Nije mi prijalo. Hocu da odgledam Greys ako ne zaspim. Ljiso, pre neki dan sam se set_ila te devojke.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.5.2018 22:57:04 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 18.5.2018 23:44:20
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, spavaju obe nekih 2 sata, M je jos mala pa joj se vec oko 20:30h spava, a L zaspi oko 22h. Ja odgledah seriju pa na spavanje. Laku noc Ljiso, bas mi je zao
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 19.5.2018 8:12:42
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame E pa dobro jess. Znaci nije L jedini koji posle 22h ide na spavanje. Sve citam da su vam deca oko 20h vec u krevetu. Ja L ne mogu da oteram.u krevet. Nekad legnem s njim u 22h . On se vrti, prica do 22:30. Poludim dok ne zaspi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 19.5.2018 8:28:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, pisala sam vec u temi.. Moja maca ide u krevet izmedju 21h i 22:30h. Ako je lose spavala preko dana to bude 21-21:30h. Tako nam je bar u poslednje vreme. Inace, dobro jutro. Od jutros slinavimo, a u utorak treba da primi Sinflorix
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 19.5.2018 8:38:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj probudi ga ujutru i stavi ga na spavanje vec u 11 i to je to. Moja D je uvek spavala u 11. U vrticu spavaju u 11. U 13h mu je kasno da spava.
|
|
|
Anketa
Vakcinabuba.maricaKoju vakcinu ste dali detetu Torlakovu ili privatnu (pentaxim...infanrix...) ?Torlakovu (
36%)
Privatnu (
58%)
Ne vakcinisem dete (
7%)
Ukupan broj glasova: 184Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!