Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 28.4.2018 17:39:32
|
|
|
|
Milena18
|
Jeeee, Ivana, maca blebeće! Bravo za sve pričalice. MamaKos, koliko ti je dete? Mogla bi da staviš tiker.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 28.4.2018 17:42:03
|
|
|
|
MimaKos
|
Starija devojcica 4,5 gos mladje 3 meseca
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 28.4.2018 17:48:28
|
|
|
|
Milena18
|
Jao, starija ti je sad u tom uzrastu kad počinje da postavlja nemoguća pitanja. Zanimljiv je to period.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 28.4.2018 17:50:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo decice
|
|
RE: Raspričala se deca :) 28.4.2018 17:54:09
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Jao, starija ti je sad u tom uzrastu kad počinje da postavlja nemoguća pitanja. Zanimljiv je to period. Milion pitanja, ne mozemo da je pohvatamo :) a tek pitanja u vezi bebe, stomaka i slicno, haos, bar se posteno nasmejemo :))
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 28.4.2018 22:02:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj ja ponekad pomislim - dete pa odakle ti snage da toliko pitanja postavis? 😂
|
|
RE: Raspričala se deca :) 28.4.2018 22:04:10
|
|
|
|
MimaKos
|
Smorim se nekad a onda skontam, bolje da pita mene nego tamo nekog i sad i kad poraste
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 28.4.2018 22:04:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jooj moja H bi po ceo dan samo nesto truljala, po nekad tacno moram da je zamolim da se zaustavi
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.4.2018 2:07:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mm kaze da D ne zaklapa hehe...meni je ona jako slatka. Glasna je i melje stalno. Nego kaze ona meni da zeli da ide na "nignastiku" (gimnastiku) Ovo moje dete ne bude li neki sportas ili umetnik u zivotu totalni ce biti promasaj.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.4.2018 3:14:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Presmesni su sa svojim pitanjima i teorijama...
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.4.2018 5:03:57
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Jooj moja H bi po ceo dan samo nesto truljala, po nekad tacno moram da je zamolim da se zaustavi Hahah isto, i postavi mi isto pitanje 20 puta zaredom dok ne reagujem..
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.4.2018 7:39:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa znaci non stop.i kuxci u autu kad setamo kad nesto kupijem...pa daj dete stopiraj se
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.4.2018 9:00:36
|
|
|
|
mama Jo
|
J sta god da se desilo u proslosti, ili pre 5 min ili pre 5 dana kaze: ,, to je bilo juce" 😂
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.4.2018 9:53:58
|
|
|
|
MimaKos
|
A moja , kad sam bila mala beba, :) cak i jucerasnje dogadjaje
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.4.2018 9:57:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahaha tako i koje od prosle godine dogadjaj
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.4.2018 10:00:10
|
|
|
|
MimaKos
|
Mnogo mi smesno :) zbog brata sve pre danas je mala beba, a danas je velika! I najveca uvreda u vrticu im je , ti si mala bebica, :)
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 3.5.2018 20:41:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Igramo se J i ja prodavnice, i, izmedju ostalog, kazem joj: ,,evo mozete da kupite i ovaj parfem pa da se malo naparfemisete"... kaze ona: ,,neka hvala, imam kapu"
|
|
RE: Raspričala se deca :) 3.5.2018 21:00:23
|
|
|
|
Milena18
|
Ovo mi je jedna od omiljenih tema. Tako su mi slatke te dečije izjave. Mm danas pokušava da nagovori M da skine nove patike kad je došla iz vrtića i da po dvorištu nosi neke koje je izljuštila u rekordnom roku, a ona mu odgovara "tupi majka duge" (kupi majka druge)
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 4.5.2018 7:01:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos A moja , kad sam bila mala beba, :) cak i jucerasnje dogadjaje i moja isto tako dosta dugo govorila.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 4.5.2018 8:28:20
|
|
|
|
mama Jo
|
kupice mama druge, sta sad 😂 Presmesni su malenici
|
|
RE: Raspričala se deca :) 4.5.2018 8:41:15
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma mnogo su smesni, koje sve fore skupe iz vrtica tek, placem od nje :)
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 5.5.2018 14:28:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Mudrice male 😊
|
|
RE: Raspričala se deca :) 7.5.2018 13:20:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Sad me J pita: ,,sta radis devojko?" 😀
|
|
RE: Raspričala se deca :) 8.5.2018 4:53:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
i moja kaze devojko haha...garant ima u nekom crtacu. Nego meni kaze D "mama opet si ukljucila vrat. Moras da ukljucis mozak"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 18.5.2018 21:27:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
stavljam D u krevet veceras i kaze ona meni. Mama ja cu imati DVA muza. Reko stvarno sto? Jedan da cisti a drugi da kuva kafu a ja cu spavati CEELUUU noc i vodicu decu u vrtic Imace SESTORO dece ahaha...Jao jao planovi...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici MeningitisMeningitis je zapaljenje moždane opne odnosno tkiva koje obavija mozak. Mozak je obavijen sa tri zaštitna sloja koji se ...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?