Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 19:04:45
|
|
|
|
Rosita
|
Sutra da. Na imd kopro. A adeno i rota oni ne rade, bar nisu kad sam D vodila.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 19:05:42
|
|
|
|
mama Jo
|
O, Rosi, najiskrenije se nadam da ce biti dbri rezultati
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 19:13:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Gde ste mamite?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 19:39:23
|
|
|
|
Duškić
|
Caooos, da se upisem i ja u maju...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 19:41:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja na autoputu
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 19:42:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hoces reci Julu...toliko je toplo haoos
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 19:44:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Jojda pretoplo zaista sta kazu kakvo leto da cekamo
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 20:46:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Gde ste? Sta se radi?
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 20:47:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi se malo vozali, skitarali, bili na igraliste..,.avo sad zavrsavaju veceru i spavanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 20:48:47
|
|
|
|
MimaKos
|
Kulirali uz uzas vreme
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 21:07:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi se kupamo redom i decu na spavanje
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 6:51:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro ja budna jos od 5. Ustala da podojim derana i eno ga jos dzonja. A zaspao je sinoc u pola 9 i u 5 sam ga budila da siska Pu pu pu pu pu...jaooo kad bi tako ostalo. Nego otisao mm na posao. I ja sad imam DVA DECA da ljubim hehehe... Mislim imam dva deca da ljubim vec dve nedelje ali mi nesto sve toplo oko srca pa idem i proveravam oboje kako spavaju ehhhe...Frajli sam napravila griz da doruckuje pre vrtica i idemo u akciju. Juce isprobah maramu. Derana sam nosila 10tak minuta u njoj. Ne smeta mu. Samo mi je frka kad bude bas toplo da li ce hteti. No videcemo. Lepo se ugnjezdio. Danas po kuci nista veliko nemam. Jedino da peglam Sanjice ubices me hahah... Ma tetra pelene trosimo ja mislim 5 kom na dan. Sto zbog bljuckanja sto zbog siskanja pa samo za kupanje potrosim 3 pelene a imam ih samo 20. I onda ih bukvalno svaki drugi dan peglam. Da slucajno ne ostanem bez njih. Oprala sam sudove, stavila masinu PONOVO da opere isti ves jer je mm stavio pampers pelenu u masinu nocas i iz nje izaslo malo onog gela, pa sam stavila ponovo na pranje sve. Idem da vidim sta ste piskarale.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 7:43:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro i ovde
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 7:53:03
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Na brzinu sam preletela sta ste pisale. Rosi, znam da brines, iskreno se nadam da ce sve to ubrzo biti ok. Njih dve jos spavaju, a i ja sam se naspavala. Juce bili na Strandu, vetar nas produvao uzas
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 7:54:51
|
|
|
|
MimaKos
|
Dobro jutro. Ovo sa pampersom se i nama desili, ali sam na vreme spazila, hahha kako mogu tako smotani da budu bre? Danas normalno vreme pa mozda i smugnemo negde...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 8:15:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro i ovde... Meni se jako spava.... joj, kada cu se naspavati? 😑
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 8:29:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja se smaram. Cekam derana da se probudi za sikanje. D u vrticu. Masina gotova, idem da turim ves u susilicu i onda opet cekicam. Inace odlucih se za Elin sudomasinu. 5 godina garancije, ovlasceni servis nam u blizini, i to za 15 kompleta (ja od 9 stigoh na 15 a pitala sam se za 12) haha ja sam hit Danas mm ide da uzme
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 8:40:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, mozda bih i ja peglala tetra pelene. Siguran sam. Mislim da cu poceti krpe da peglam. Nerviraju me stranice. Luda sam. Dobro jutro. Ja na terasi kuckam, a T doruckuje (na jedvite jade. ) Sad cemo zajedno kod mene u skolu, pa da se vratimo da zbckam rucak. Onda u selo. Vracam je da ruca i ja brisem u gradsku skolu. A ona ide u skolu. Mm dolazi po nju. Imam i posle akciju.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 8:42:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Rosita, nadam se da ste uspeli da uzmete stolicu i odnesete... Ljiso, vidis kako je lepo kad ih imas dvoje❤️
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 9:13:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro. Rosita, nadam se da ste uspeli da uzmete stolicu i odnesete... Ljiso, vidis kako je lepo kad ih imas dvoje❤️ Jeste. Samo dok spavaju oboje haha grozna sam. Evo siska deran. Pa da nastavimo sa svojim aktivnostima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 9:21:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, moj tata je imao obicaj da odgovori kad ga pitaju prijatelji jel slusaju deca? On njima uvek odgovori: "Najbolji su kad spavaju". sad sam pocela i ja.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 9:21:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha 😂 Ljisho, u Vuki 😂 Pozdrav mamama, zelim vam svima lep dan, mi smo se sinoc vratili iz sela, mm nista nije stigao po stanu da odradi jer je sredjivao veliku terasu, smirglao i farbao ogradu... unutra svasta ima da se radi, pa cemo sad da vidimo kk ce i sta ce 😊
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 9:31:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mame ja sam sad u panici. Pustih ga da sisa kolko hoce. Podignem ga i mislim da je SVE izbacio. Onako u 3 mlaza. Kad da mu dam da opet sisa? Jek treba da se brinem? Onako bas me zatekao. Skroz amo od mleka on i ja bili presvukla sam nas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 9:33:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sacekaj barem pola sata ako se ne buni. Ispraznio mu se sad zeludac.
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 3.5.2018 9:35:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sin je u mlazevima izbacivao mleko. Posle jela sam stajala sa njim na parketu i imala dzoger pored. Sacekaj pola sata, sat da vidis kako ce reagovati.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
VakcinamikicDa li se plasite da ce vasa deca imati nezeljene reakcije na MMr vakcinu?DA (
49%)
NE (
51%)
Ukupan broj glasova: 55Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!