Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 8:48:13
|
|
|
|
nata11
|
Zece pa fenomenalno A kliniku necu ni da komentarisem, da ih covek tuzi samo.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 15:14:16
|
|
|
|
zece
|
E to je to mi tu nemamo lekare za zal
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 15:17:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo Zece
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 15:18:25
|
|
|
|
zece
|
Cure hvala vam na podrsci a za ovih nenormalni ne zelim ni da komentarisem krajno bezobrazni su ali hvala dragom bogu sve je ok plakala.sam tri dana I juce sam I tako izvredzala da nisu znali sta da kaze u cet idem na prvi uz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 16:12:43
|
|
|
|
Maslacak15
|
Joj zece bogu hvala na ovom obrtu . Neverovatno Javi Nam se odmah da ultrazvuka. Veliko bravo za tebe i Tako veliku betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 16:14:41
|
|
|
|
Maraj
|
Zece mnogo mi je drago
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 21:50:21
|
|
|
|
zece
|
Hvalaa cure dr kaze da prema rastu beta najverojatno su dva embrioni jer tad kad su onih zgresili rez je bio ustvari 1134 a nakon dva dan iznad 5000
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 14.4.2018 22:43:27
|
|
|
|
pozitivna
|
Klinika nisu normalni nisu nisu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 14.4.2018 22:44:36
|
|
|
|
pozitivna
|
cestitam ti ZECE
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 15.4.2018 0:48:42
|
|
|
|
zece
|
Hvalaa pa normalno kad umesto spec po klinicka biohemija radi inzener po hemija u ta klinika umesto spec imaju professor
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 15.4.2018 8:56:13
|
|
|
|
vocicana
|
mnogo sam srecna!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 16.4.2018 12:48:53
|
|
|
|
zece
|
Hvalaa mila voci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 13:49:32
|
|
|
|
lesli
|
Zece, je li prebrojavanje sutra? Da znas samo da te sa nestrpljenjem ocekujemo na trudnickim stranama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 20:37:59
|
|
|
|
zece
|
Danas sam bila na uz jer juce sam imala smedzi iscedak I imame jedno bebce koje ima srceva akcija I sve si ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 20:41:29
|
|
|
|
lesica
|
Zece, divno A sad lepo, kupi prnje i pravac trudničice teme među ono fino, veselo društvance! Mislim da te nestrpljivo očekuju! Divne, divne vesti zaista!
< Poruku je uredio lesica RR -- 18.4.2018 20:42:13 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 20:49:27
|
|
|
|
zece
|
Ok idemo tamo za jedna ned opet uz jer I taj drugi embrion koji je bio vracen Dr ga je video ali je bio mnogo mal
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 21:36:06
|
|
|
|
lesli
|
Dobro je i jedna bebica je super vest. Cestitam Ne brini za iscedak, ne mora znaciti nista. Ja sam imala svezu krv nedeljama na svakih par dana, pa je beba opstala i za sada se dobro razvija. A kod tebe to moze biti posledica toga da ta druga odustaje... Kao sto rece lesica, cekamo te na trudnickim stranama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 21:37:05
|
|
|
|
Maraj
|
Zece za maleno srce
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 19.4.2018 10:16:53
|
|
|
|
zece
|
Hvalaa sad za ned dana su mi rekli opet uz da da taj iscedak me zbog toga sto jedna beba odustaje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 19.4.2018 10:29:02
|
|
|
|
lesli
|
Slusaj, ako nesto nije kako treba, bolje da odmah ode! Cekamo te na trudnickom chatu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 20.4.2018 9:14:45
|
|
|
|
zece
|
Da da bolje je to da ode ali kako bog hoce taka neka bude
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.5.2018 22:04:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Zece, kako si, kako je prošao drugi uz? Mislimo na tebe, javi se Sada sam pročitala da je Nataša Jeremić rodila ćerku u 46. godini, toliko jako oset_im tuđu sreću kao jedna od onih koje su prošle tu golgotu. Posle toliko borbe, ima li šta lepše!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.5.2018 22:06:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Malopre sam procitala. Dobili su Sofiju... divno 💗
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.5.2018 22:06:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Bravo!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.5.2018 22:07:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kako nije jos u tim godinama mogu misliti koliko su se mucili. Ali bitno da je uspelo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?