Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:40:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kako ste se proveli? On odrapio i sinoc kao navijen jurcao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:41:08
|
|
|
|
MimaKos
|
Nama bilo prelepo juce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:41:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivana, i ja sam se nadala ali beba opet u 7 budjenje... A dzaba sto preko dana lepo spava i rano zaspi uvece kad ja tad radim sto stvari...
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:45:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lepo, Anck. Bili smo kod prijatelja Njihova dva sina i moj se druzili, a njihova cerka sve vreme se igrala i pazila na nasu macu
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:46:29
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi se nismo mandali nigde van grada, sami i uzivancija. Ivana postavih pitanje u grupi, ako paralelno pisem i u drugim temama ne samo u jednoj, gde onda gresim, da znam posto sam nova
< Poruku je uredio MimaKos -- 2.5.2018 8:49:30 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:50:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Lepo, Anck. Bili smo kod prijatelja Njihova dva sina i moj se druzili, a njihova cerka sve vreme se igrala i pazila na nasu macu pa milinica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:50:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Super Ivana, sto volim kad se deca sama igraju 😊
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:53:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Mi odmorni i sto na sat od jutros. Deran spavao od 22 pa sve do 15 do 6. I mm i ja se dogovorili da ga nocas ne budimo. Deran se probudio gladan siskao i eno jos spava Ja po kuci i oko ovog mog starijeg deteta hheheh a tata je nastavio sa deranom da spava. E ovaj tempo mogu da prihvatim ali stvarno bi bilo super da zaspi ranije pa makar mi se probudio u 4 ujutru. Da bih ja uvece mogla da radim. Ovako on uvece udari u dreku i zaspi onda u 22. Dupe nam je juce uvece pomerio. Bukvalno. Mislim da mi se D nikad nije tako drala. Ni sisa ne pomaze jer nije gladan a deranu sisa jos ne predstavlja utehu. Idem ves da izvadim iz susilice. Sanjice ja sam skroz pogubljena umesto da peglam manje ja evo peglam svaki dan ahha...Strasno. Moracu stvarno da batalim neke stvari al nikako da se nakanim. Mm sutra na posao. Videcemo da li cemo deran i ja da pratimo seku do vrtica ili ce je voditi baba. Ja se sve nadam da cemo nas dvoje taman setnjica ujutru na svezem vazduhu. Idem da jos ponesto uradim pa se kuckam s vama kasnije. Super sto ste digli temu ja jutros nisam mogla da nadjem razgovore ni preko pretrazivaca, doduse preko telefona sam trazila ali mi je izbacivao samo stare teme Pozdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:54:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ljiso ni ja jutros nista al jos danas mislim i kraj
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:55:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, jos danas ce biti zatrpana tema od sutra u gornjem redu.... znas kako je to dok traju nagradne igre 😂
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:56:49
|
|
|
|
MimaKos
|
Napokon se bacam na ves :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:57:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Srecno 😊 Ja se pakujem, i to mu dodje na slicno
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:58:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sigurna sam ja da ce rr da organizuje jos koju nagradnu igru. Ipak je maj mesec
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 8:59:16
|
|
|
|
MimaKos
|
A ima bezbroj tema stvarno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 9:00:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Sigurna sam ja da ce rr da organizuje jos koju nagradnu igru. Ipak je maj mesec Od mene dostaaa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 9:03:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Mi se nismo mandali nigde van grada, sami i uzivancija. Ivana postavih pitanje u grupi, ako paralelno pisem i u drugim temama ne samo u jednoj, gde onda gresim, da znam posto sam nova Posle tri posta za redom u bilo kojoj temi treba da se napise post u nekoj drugoj. Zamislite kako bi bilo da Anck i ja caskamo ceo dan u temi "omiljena poza"
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 9:04:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ko o cemu baba o ustipcima ili da ne kazem neku "goru" izreku hahaah a Ivana o...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 9:05:31
|
|
|
|
MimaKos
|
To i kazem, sve vreme paralelno pisem u druge teme, zato mi nije jasno. Hvala!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 9:05:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha ko o cemu baba o ustipcima ili da ne kazem neku "goru" izreku hahaah a Ivana o... Znala sam da ce neko ovo napisati 😂😂😂😂😂😂😂
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 9:06:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: MimaKos Mi se nismo mandali nigde van grada, sami i uzivancija. Ivana postavih pitanje u grupi, ako paralelno pisem i u drugim temama ne samo u jednoj, gde onda gresim, da znam posto sam nova Posle tri posta za redom u bilo kojoj temi treba da se napise post u nekoj drugoj. Zamislite kako bi bilo da Anck i ja caskamo ceo dan u temi "omiljena poza" Phahahahhahahaha overdose
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 9:08:09
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha ko o cemu baba o ustipcima ili da ne kazem neku "goru" izreku hahaah a Ivana o... Znala sam da ce neko ovo napisati 😂😂😂😂😂😂😂 A bre gde su vam te teme? Ja ne visoh ni jednu sem za duzinu :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 9:08:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro, mozemo i u nekoj drugoj temi. Te su lepse od ovih resimo se stresa i tako to
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 9:09:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha ko o cemu baba o ustipcima ili da ne kazem neku "goru" izreku hahaah a Ivana o... Znala sam da ce neko ovo napisati 😂😂😂😂😂😂😂 mislim da je bilo za ocekivati...Jaooo zadrzah se ovde. Sad ste sve nasle da se aktivirate heheh...Odoh odoh ...ceka me svasta...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 9:09:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Ali ja ih svarno nisam videla:)) dobre ste :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/18 [chat] 2.5.2018 9:10:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha ko o cemu baba o ustipcima ili da ne kazem neku "goru" izreku hahaah a Ivana o... Znala sam da ce neko ovo napisati 😂😂😂😂😂😂😂 A bre gde su vam te teme? Ja ne visoh ni jednu sem za duzinu :) Evo Klik Ljiso, cekamo te, zavrsavaj pa se vracaj.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Šta vas žulja?guppy RRmalo šale...Problemi (
45%)
Cipele (
14%)
Žica iz grudnjaka (
41%)
Proteza (
0%)
Ukupan broj glasova: 22Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!