Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 10:25:44
|
|
|
|
lesica
|
Oooo Emi, blagodarim! Dobar dan devojčice, kakve ste? Mene boli glava nešto ovih dana, pojma nemam da li je zbog vremena, umora ili svega skupa. Čituckam vas sve redovno, al nemam nešto vremena da piskaram, gužva na poslu pa ne stižem.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 10:33:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I mene boli bas sam pisala bice da je od vremena. Jedva cekam sutra da se stabilizuje vise.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 10:40:39
|
|
|
|
Duškić
|
Vreme je bzv bas. Ja sam sva slomljena, spava mi se.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 11:52:10
|
|
|
|
emicaa
|
ovde vrijeme i danas divno. Mi setali,sad da uspavam srecka pa vidjecemo sta cemo kad se probudi.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 12:00:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V je navikao svaki dan napolje kako mu objasniti da je kisa Popodne cemo kad odvezemo devojke na trening malo u skitnju.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 13:19:59
|
|
|
|
emicaa
|
Anck i David je takav.Samo se zalijepi na vrata i trazi bilo sta da obuje
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 18:51:25
|
|
|
|
veselicaa
|
I Nina voli da je napolju,sva vrata otvara jedino ulazna zakljucavamo pa ne moze Sad smo bili u nabavci,mm isao za Nis,u busu je sad,vraca se,Nina spava a smizle jedu sladoled.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 18:56:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam po ulici ud 13h sad smo usli otpala sam sve me boli. Jedva cekam da ga spremjm i da spavam.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 21:42:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Laku noc dame 😊 Poranicu ujutru pa stavljam kaficu 😉
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 21:56:30
|
|
|
|
emicaa
|
mama jo meni dorucak,necu kafu I ja cu brzo na spavanje,nisam danas uopste fit
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 21:58:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A ja nas malopre razmisljam kako mi se pije jedna domaca i da je ujutru kuvam mesto nesice.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 22:00:41
|
|
|
|
emicaa
|
mani se zamisljanja,uzmi metlu i doleti na kafu
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 22:01:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo krecem al nece metlica da pali
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 22:07:22
|
|
|
|
emicaa
|
modernizuj se,pokusaj sa usisivacem
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 22:09:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A usisivac spava kaze mrsko mu
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 22:27:55
|
|
|
|
mama Jo
|
😴😴 uspavao se i on kao i mi
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 22:58:09
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun A usisivac spava kaze mrsko mu aman zeno ne zovem te sad nego na jutarnju kafu
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 19.4.2018 6:18:04
|
|
|
|
jess021
|
Moze kafa? Emice, nadam se da Anck nije stigla u po noci Ja evo poranila, mm se sprema za posao, a ja skuvala kafu i kuliram pored L u mraku.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 19.4.2018 6:23:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Mooze kafaaa! Jess nisam isla usisvac mi se bas ulenjio i poslednje vreme
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 19.4.2018 8:01:06
|
|
|
|
emicaa
|
Anck ja vec pomislila da si krenula pa zalutala kod nekog vatrogasca/doktora Dobro jutro zelim,odoh nam spremiti dorucak pa da uhvatimo bus.Moramo do pedijtra po neke kapi
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 19.4.2018 8:34:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pihh nista od letenja...moracu da promenim masinu Il da nabavim novu metlicu Nimbus 2000 Ja jutros skuvala litru kafe..bas mi se pila...jos od sinoc.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 19.4.2018 9:31:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Mi evo doruckujemo, jutros sam popila kafu na prazan zeludac i bas mi bilo muka... godinama nisam to uradila... Evo nas vec pola sata napolju, kuvamo zemlju 😂
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 19.4.2018 9:34:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hihiii super Ja zvala komsiku na kafu. Nesto mi se danas nista ne radi.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 19.4.2018 21:20:53
|
|
|
|
lesica
|
Šta je ovo? Razbežale ste se po lepom vremenu Ja sam samlevena, i mislim da ću se patosirati uskoro.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 19.4.2018 22:46:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo maksimalno iskoristili dan, bas smo bili dugo napolju. Nadam se da ce i sutra biti isto ovako lepo vreme, imam i rucka, tako da cemo napolju da provedemo ceo dan. 😁 Laku noc svima 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?