Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Nabavka za bebu...da li ste preterali kada st... 15.3.2018 14:21:27
|
|
|
|
vocicana
|
Kada sam krenula da opremam sobicu, tj kutak za bebca pre rodjenja na sajtu Aksa nasal sam stvarno praktican spisak, gde sam onako lepo mogla da organizujem sta cu I kako. Medjutim, ono u cemu sam pogresila, msm nije to neka greska, ali sam kupila I par potpuno nepotrebnih I glupih stvari, nikada ih nismo koristili. Termometar...niti za vodu, niti za temperature u obi. Stalena flasica za mleko, of firme Browns, nije hteo ni da proba I muz je doneo Avent flasicu iz Holandije, potpuna glupost, NUK je uvek prihvatao to je I ostalo. Pisite mame I sadasnje I buduce. Kakva su vasa iskustva I sta nikako ne biste ponovile.
|
|
|
|
RE: Nabavka za bebu...da li ste preterali kad... 15.3.2018 14:35:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Post je prebačen u ovu temu Klik
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?