dunja RR
|
Ja mislim da ja jedina nisam u toj Viber grupi i još uvek se snebivam da uđem Poslali su mi broj mame koja je napravila grupu ali nisam se priključila. Čak sam i Viber svojevremeno deinstalirala, i jutros ga opet instalirah, i od jutros mi stiglo mali milion poruka, prazne priče, i već vidim da ću opet da nestanem. Kupujem samostalno poklon, i za NG, a i sutra ću odneti. Naša vaspitačica svakako nije tu, operisana je, imemo jednu na zameni, ali i ona je divna. Obema sam odnela poklon za NG, tako ću i sada. Mi nećemo sada ići duže u vrtić, prvo zbog boginja nismo, da se sačuvamo za OP, pa onda posle op nećemo ići neko vreme, pa ide raspust, znači 2 meseca ćemo spojiti da ne idemo. IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Kod nas na Viberu je poslat spisak koje dao pare. To pricam za vrtic. I oni ce vaucer. Ja sledece godine ne dajem pare i kupujem samostalan poklon, pa nek budem sto puta crna ovca. E mene ovo izludjuje. Izviniii Imamo mi par mama koje nece da ucestvuju, vec samostalno kupuju poklon. Jedna je prosle godine kupila parfem Mislite da je nama sto skupljamo novac lako? Ja sam vec drugu godinu zaduzena za to (ne svojom voljom, suprug je u savetu roditelja, pa kao ajde on, tj ja). Jos i nemam telefone od puno roditelja, niti viber grupu kao druga odeljenja, pa sam stampala papirice sa obavestenjem i slala po Uni da da deci a oni roditeljima pa da roditelji posalju novac. Jedna mama predlozi 200 din, javlja mi se druga koja kaze kako je to malo, trebalo bi 500 posto u tom i tom odeljenju toliko skupljaju. Onda ja kazem ajde 300, zove me treca mama i kaze da napisem na papiricu 300-400 pa ko koliko da. Jedna predlozi vaucer u Liliju, druga kaze ne valja Lili, bolje DM (jbt koja je razlika). I takooo
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.3.2018 15:41:07 >