Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.1.2018 7:56:59
|
|
|
|
emicaa
|
cestitam vam
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.1.2018 9:32:12
|
|
|
|
mekanica
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.1.2018 9:56:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitam
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.1.2018 9:11:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao tek sad vidim, bravo ja Devjke, čestitam na nagradama
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.1.2018 14:44:41
|
|
|
|
srkiniko
|
Svaka čast na brzoj isporuci poklona. :) Mnogo vam hvala na predivnom paketu, i hvala najboljim sponzorima! Sve najbolje u Novoj godini i srećni praznici!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.1.2018 14:51:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo devojke. Anci, svaki recept ti je superiska. Srkiniko, moram probati tvoje krofnice. I ovaj Losos mi je primamljiv od Duskic.
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.1.2018 14:56:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Stigao c paket
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.1.2018 19:31:48
|
|
|
|
mekanica
|
Stigao paket! Ja sam prezadovoljna Hvala
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.2.2018 22:01:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Čestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.2.2018 22:01:52
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naši vredni dobitnici za januar mesec i napomena da je od 1. januara 2018. krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od januara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvojila je emicaa RR sa 11 unetih recepata Dodatne nagrade su osvojili: 1. an717 za recept Pzza (33 boda) 2. fikic za recept Banini (27 bodova) 3. gocam55 (39 glasova datih) Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 15.2.2018. Čestitamo
< Poruku je uredio marketing RR -- 7.2.2018 23:05:14 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.2.2018 22:04:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.2.2018 23:43:51
|
|
|
|
Duškić
|
Bravooo...
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.2.2018 23:49:55
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo Emice Moram i ja poceti da pisem neke recepte, samo da ugrabim malo vremena i da slikam kad nesto zanimljivo pravim
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.2.2018 12:51:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice domacice cestitam draga
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.2.2018 12:57:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitam
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.2.2018 13:22:19
|
|
|
|
gocam55
|
Hvala :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.2.2018 14:20:22
|
|
|
|
emicaa
|
hvalaaaaa
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.2.2018 8:11:39
|
|
|
|
Duškić
|
Cestitke
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.2.2018 17:42:11
|
|
|
|
marketing RR
|
Dobitnici, očekujte nagrade, poslate su! Glavna nagrada Dodatna nagrada Još jednom čestitamo
< Poruku je uredio marketing RR -- 12.2.2018 18:28:39 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.2.2018 18:22:12
|
|
|
|
Duškić
|
Odlicnee
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.2.2018 19:32:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Super su nagrade,svega ima
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.3.2018 17:17:53
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naši vredni dobitnici za februar mesec i napomena da je od 1. januara 2018. krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od januara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvojila je Iva6 sa 71-im unetim receptom Dodatne nagrade su osvojili: 1. Jekica86 za recept Piletina i krompirici (42 boda) 2. vikica78 za recept Voćni kolač (30 bodova) 3. Matija2018 (264 glasova datih) Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 12.3.2018. Čestitamo
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.3.2018 17:26:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Cestitaaaam 😊
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.3.2018 17:57:14
|
|
|
|
Sarav
|
Čestitam svima
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.3.2018 18:19:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Ima HanaAnck Su Nmaunda li vam se svidja ime Hana?Da (
79%)
Ne (
21%)
Ukupan broj glasova: 68Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!