Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.8.2017 22:11:10
|
|
|
|
Sarav
|
Da❤️dešava se da me neki miris podseti na detinjstvo i budem setna što je prošlo a više nikada neću biti tako bezbrižna.
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.8.2017 22:15:46
|
|
|
|
krin 40
|
Pa i ne nešto posebno.Znam da ne bih volela u školu da se vratim.Ni u osnovnu ni u srednju
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.8.2017 22:44:26
|
|
|
|
Sarav
|
Meni i škola nedostaje Volela sam da učim, valjda ću uskoro da dobijem opet priliku
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.8.2017 22:46:33
|
|
|
|
krin 40
|
Ma nije mi učenje problem.Prosto ne bih volela da ponovo prolazim kroz "odrastanje".Ili zamisli opet da preživim gubitak nevinosti Bljak
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.8.2017 22:50:57
|
|
|
|
Sarav
|
Gde ga nađe gledala sam skoro moj tzv. život i sad se tripujem da bi sve opet izgledalo tako.. Kad bolje razmislim u prvi mah se i ne setim gomile događaja, ali ipak se sa setom sećam svega..
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 1.9.2017 23:14:59
|
|
|
|
dddaca
|
Nije bas da mi nedostaje, ali lep je to period bio kad mi je najveci problem bio da li dase igram sa lutkom ili cemo lastisa
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 4.9.2017 21:40:58
|
|
|
|
krin 40
|
Sarav pa realno..zamisli sve to prodješ iznova..neka hvala
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 5.9.2017 13:58:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno, ali sa par nekih izmena 😊😊
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.9.2017 9:09:34
|
|
|
|
krin 40
|
Bilo je sjajnih stvari
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 7.9.2017 22:42:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Nedostaju mi neki ljudi iz detinjstva sada, posebno baka i deke, neki prijatelji....
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 8.9.2017 8:24:39
|
|
|
|
krin 40
|
Joj mama jo ne pominji..to me rastuži
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 8.9.2017 9:30:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Sorry ako sam probudila uspomene... i meni je zastala knedla u grlu kada sam napisala...
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 8.9.2017 9:33:09
|
|
|
|
krin 40
|
Nema veze..mislumo o lepim stvarima
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 8.9.2017 9:35:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno i secamo se samo lepih 😍❤
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 8.9.2017 9:36:50
|
|
|
|
krin 40
|
Baš tako
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 10.9.2017 12:18:44
|
|
|
|
Dragce86
|
Svako vreme ima svoje breme :) Manje mi nedostaje detinjstvo nego sto mi fali sloboda kada smo muz i ja mogli otici gde god zelimo i na koliko god pozelimo. Ovako smo uz nase mace ograniceni dok malo ne odskoci i bude mogla svuda sa nama. Ali eto, to mi fali, malo vise slobode :)
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 12.9.2017 14:32:54
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Nedostaje mi onaj spokoj kada mi je bilo bitno da imam neku lutkicu i po nešto slatko...a sada već razmišljam samo o detinjstvu ovog mog malog švrće,kakvo će biti i da li ćemo mu moći sve priuštiti kao što želimo...
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 1:39:10
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ponekad.
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 4:45:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Najlepse uspomene ♥️
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 7:12:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Da i ja kad pomislim na detinjstvo prvo pomislim na babu i dedu. PA tek onda na neke stvari vezane za drustvo i skolu. Baka i deka su mi sinonim za detinjstvo. Nekako valjda ta bezbriznost. Ma tati sam mom nedavno rekla mene je deka naucio i da brojim i da gledam na sat i kad sam rodjena i da vezem pertle, rekoh sta ste vi naucili decu osim sto ste ih razmazili
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 8:04:29
|
|
|
|
jocajaca
|
Što sam starija sve više, ne nedostaje mi sve ali mi nedostaju neke stvari. U posljednje vrijeme često sanjam predjele, šume, puteljke kojima sam prolazila i gdje sam se igrala, a tim puteljcima nisam prošla posljednjih 20 godina najmanje.
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 9:00:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Citiram Dragce i Tatjanu ..
|
|
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 9:13:56
|
|
|
|
AnaTamara
|
Nedostaje mi drustvo iz parka,svako je otisao na svoju stranu, sloboda koju smo imali, nestasluci koje smo pravili, " velike " kazne :) ( 7 dana nema napolje )
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 9:27:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma i dan danas se zalelim mame i tate koji zive relativno blizu i uhvati me tuga, jedva cekam da odem da ih vidim... tako i mnogi ljudi iz detinjstva isto
|
|
RE: Da li vam nedostaje vase detinjstvo? 26.2.2018 9:48:07
|
|
|
|
Dora89
|
Nedostaje, ne nešto preterano, ali stvarno je bilo super kad mi je sve bilo obezbeđeno, kad mi je svaki dan bio ispunjen sadržajima i doživljajima, a jedina obaveza bila da idem u školu i da učim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?