Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 1.10.2017 6:35:09
|
|
|
|
branki*
|
I ja sam koristila ovu metodu,delovalo je,mada mi je crkao fen,isto sam citala o beloj buci i bacila se posle u razmisljanje.
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 1.10.2017 14:01:08
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Objavljeno je istrazivanje pa su izneseni adekvatni dokazi.Ako pronadjem clanak,ubacicu.
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 1.10.2017 14:24:20
|
|
|
|
isidora88
|
Ja moje nikad nisam uspavljivala fenom, niti planiram, da mi radi fen satima imala bih strah da se ne zapalimo. I ja mislim da nije bas zdravo da je dete stalno izlozeno tih zvucima pa nisam zelela ni da pocinjem sa tim. Recimo i baby tv sam primetila da bas fiksira decu za tv, ni to ne pustam.
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 1.10.2017 15:44:05
|
|
|
|
Duškić
|
Ja jesam, ukljucim na kratko dok se ne umiri. Na tel.ima tih snimaka za bebe lom.
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 2.10.2017 0:18:18
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ne verujem da iko drzi fen ukljucen.Beli sumovi su dostupni svima na yt.Snimak se skine i pusta bebi. S druge strane,zar neko drzi ceo dan ili celu noc uljucen taj zvuk?Odgovor je logicno ne. Beli sum se ukljuci radi smirenja bebe-5/10 minuta. Beli sum je sum koji beba cuje 9meseci dok boravi u majcinom stomaku.Sasvim bezazlen.
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 2.10.2017 7:51:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kad je sin bio beba nije bilo da se skine sa neta, ja sam drzala ukljucen fen Jednom prilikom je bio malo prehladjen i bas nervozan. Imao oko mesec ipo. Muz na terenu, ja sama sa njim danima. Ukljucim fen i legnem pored njega , u nekom trenutku dodje nasa cimerka. Ja joj kažem da iskljuci fen, ako vidi da sam se uspavala. Budim se u neko doba noci, šumi mi u glavi, sin spava, a i cimerka
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 2.10.2017 14:46:18
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Joj mene bi sve nesto bilo strah bilo sta dugo da drzim ukljuceno,znas kad i projektor nocu gasim jer sve mislim zapalice se.
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 2.10.2017 15:52:31
|
|
|
|
degu
|
Ivana eto i sad ima da se skine al to sve nije to, B mi se prepao neki dan kad sam mu pustila sa yt, kod nas ta buka ne deluje, tako da i kod mene se cesto desi da se uspavam i ja pored fena. Radi mi na hladno svakako, mada i mene je strah al eto desi mi se.
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 2.10.2017 20:12:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moj fen je profi fen pa se nisam plasila Ma, Degu, samo ti spavaj. Pusticu ti snimak sto sam ja pustala maci do skoro, mozda mu taj bude ok.
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 3.10.2017 0:47:58
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ima vise snimala, onaj iznad sto sam postavila je u granici normale.Ostali su,makar meni za uho,preglasni. A ima i jedan bas fin-cuje se fen a upozadini lagana baby muzika kao uspavanka. No kod nas taj snimak nije imao efekta,ali je za uho divan!
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 3.10.2017 13:44:49
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Mi amo se do godinu dana uspavljivali fenom, onda smo postepeno fen zamenili aspiratorom 😊
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 3.10.2017 16:02:12
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sinoc mi je pukla baterija, a kupatilo nam je do spavace sobe,pa sam ukljucila na dva,tri minuta ventilaciju..Deluje
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 4.10.2017 9:44:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni se aspirator pokvario, a on mi je bio od pomoci
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 4.10.2017 9:51:57
|
|
|
|
emicaa
|
ja nisam nikad nijedno uspavljivala fenom.Bacila bih ga posle 3 minute kroz prozor.
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 4.10.2017 11:05:33
|
|
|
|
degu
|
Hahaha bebu ili fen? Meni je sa Dodom aspirator bio aktuelab, sa B fen, aaa i to ce proci nekad.
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 4.10.2017 11:22:55
|
|
|
|
emicaa
|
Degu ne znam sad sta bih ti odgovorila joj smijem se kao luda
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 4.10.2017 15:35:44
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Posle nekog vremena uspava i tebe. Ne cujes ga vise.
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 4.10.2017 18:10:24
|
|
|
|
emicaa
|
Nevena ma mene iritira njegov zvuk,jedva brzinski kosu osusim,jos mi treba zvrcati dok uspava krekavca
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 4.10.2017 20:18:44
|
|
|
|
medamisko
|
Bas tako, ne cujes vise ni fen ni nista od umora. Da , koristili smo fen sa prvim detetom.
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 5.10.2017 8:50:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ovo da, ali pitanje je koje je godisnje doba. Leti nije prakticno..
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 5.10.2017 9:06:08
|
|
|
|
degu
|
ME zato ja imam opciju na hladno da duva
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 5.10.2017 14:07:53
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Radi ga fen jedno vreme...u stavri realno dokazano je da bebama treba bilo kakav konstantan zvuk, mm kada usisava ovaj mali lezi ozaren na krevetu u drugoj sobi
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 5.10.2017 22:43:15
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Meni je ranije smetao zvuk fena,sada spavam nekada kada mi zuji pod glavom
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 3.12.2017 2:09:11
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kod nas susti fen za sve pare. Ali skontali smo za yt pa pustamo tamo.
|
|
|
|
RE: Uspavljivanje fenom 14.2.2018 23:03:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne znamsta bih bez fena 😊 Pre neku noc je radio 6h bez prestanka, i mm i ja zaspali - jbg 🤣 Ali sad vec pustamo sa yt, bas tu verziju sa baby muzikom u pozadini i skroz je prijatno, onako ne preglasno, bas umereno... Nadam se da cemo uskoro moci bez njega..
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?