Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:26:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa nego kako nego zajedno?
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:27:41
|
|
|
|
Anoniman
|
pa evo i ja čekam da saznam zašto ne ??? Minavb javi se ženo
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:30:48
|
|
|
|
sirena
|
Pa, po savetu nuticionista, homeopata, i lekara koji se bave ishranom, to ne bi trebalo da se mesa, ja iako podrzavam teoriju "reci mi sta jedes, reci cu ti ko si?" ipak, nisam protivnik i vise sam pobornik one sve umereno i svima fino!
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:33:36
|
|
|
|
Delijagirl
|
Pa i po onoj 90 dnevnoj dieti se to nebih smelo mesati ali ja mislim da bi vise trebalo da bude svega po malo i umerenim kolicinama iako u zadnje vreme zaista ne secam se kada sam pravila meso i krompir zajedno vise nam prijaju kombinacije meso- povrce i krompir-povrce mada i krompir je povrce
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:36:02
|
|
|
|
sirena
|
Skrob i belancevine se nevare na isti nacin u tome je filozofija koja je vrlo opsirna, ali recimo postoje ljudi koji su cesto umorni, imaju opstipacije, i zbog toga piju razne lekove, a cest je slucaj da samo se ne hrane kako treba.Npr, ja kada jedem tu kombinaciju cesto, imam zatvor, isto je i sa cokoladom, jela sam je kao dete u neograniceniim kolicinama, i uvek imala problem sa disanjem, i tek pre 4 godine otkrila da uopste ne treba da unosim nijednu drugu vrstu secera osim fruktoze, jer ih ne varim uopste.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:38:19
|
|
|
|
Delijagirl
|
Neznam ja da pokucam odkako kuci vezbam ovu jogu sto sam skinula sa neta meni je probava vrh nebitno na to sta jedem .... A opet sto se tice opstipacije iz mojih iskustva imaju je ljudi koji ne unose dovoljno tih nekih vlakana koja su u povrcu i punovrednim zitaricama...
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:39:21
|
|
|
|
sirena
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Pa i po onoj 90 dnevnoj dieti se to nebih smelo mesati ali ja mislim da bi vise trebalo da bude svega po malo i umerenim kolicinama iako u zadnje vreme zaista ne secam se kada sam pravila meso i krompir zajedno vise nam prijaju kombinacije meso- povrce i krompir-povrce mada i krompir je povrce Nedostaci prehrane po modelu 90 dana: - uključuje relativno mali broj namirnica te se otvara mogućnost monotonije u prehrani što dovodi do nutritivnih deficita nije ujednačen unos vlakana i prisutne su pojave opstipacije pH vrijednost dnevnog obroka od dana do dana se u velikoj mjeri razlikuje
- neujednačen režim prehrane može se negativno odraziti na koncentraciju lijekova u organizmu kod osoba na stalnim terapijama nije poznata reakcija kod osoba s graničnim vrijednostima glukoze u krvi, s lakšim smetnjama rada štitnjače i sl.
- nije prilagođena za osobe izložene velikim fizičkim i psihičkim naporima.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:40:20
|
|
|
|
sirena
|
Vucko dala sam ti odgovor.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:42:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sirena Vucko dala sam ti odgovor. hvala Sirena...al sam postavila temu da se ne izgubi negdje gdje ne treba
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:50:30
|
|
|
|
sirena
|
Delijagirl, da li znas nekog valjanog instruktora joge u Zrenjaninu, ja sam isla kod jedne zene,, ali sam se uvek uspavala na pola.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 15:03:40
|
|
|
|
sirena
|
hm... mozes li mi reci gde?
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 30.10.2016 15:26:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Od kad znam za sebe , svi oko mene to spremaju, bas u toj kombinaciji
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 15:24:12
|
|
|
|
krin 40
|
Nerazdvojna kombinacija
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 16:52:29
|
|
|
|
dddaca
|
Bas tako, odlicna kombinacija
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 16:56:48
|
|
|
|
krin 40
|
Pilence i mladi npr...kako to može jedno bez drugog
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 17:09:18
|
|
|
|
madre
|
Ukusno-da, ispravno-ne
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 17:24:19
|
|
|
|
suzi kju
|
I coca cola da se zalije
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 17:25:49
|
|
|
|
krin 40
|
E Suzi baš❤ Što je najsladje sve što nije zdravo
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 19:43:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zajedno, sve sa Koka Kolom
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 20:04:43
|
|
|
|
krin 40
|
Zaboravile ste"vruć lebac"
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 2.1.2018 14:02:33
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Pilence i mladi npr...kako to može jedno bez drugog ugledah temu i bas ovo sam htjela napisati.Ne samo pile nego bilo koje meso,posle u to staviti krompir.Pa upije sav onaj miris i sokove sto je meso ispustilo.Evo voda mi ide na usta
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 2.1.2018 14:13:43
|
|
|
|
suzi kju
|
Emice i meni pri samoj pomisli,već razmišljam da u maksiju imaju mlad krompir, Njam Njam. .. Nije ispravno ali je ukusno. Ja danas spremam pljeskavice i krompir pire.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 2.1.2018 14:26:36
|
|
|
|
emicaa
|
ja se tjesim da su to sve samo izmisljotine
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?