Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Gel za tuširanje u pubertetu 20.12.2017 13:50:30
|
|
|
|
mama krava
|
Hej, još nismo u pubertetu, ali mislim da mi kuca na vrata...moja devojčica je letos počela da smrducka, ponekad, pa smo joj kupili neki dezodorans u DM iz one njihove organske kolekcije ALVERDE. Imaju i super gelove za tuširanje, koji fenomanalno mirišu, ali više su voćni, tj neutralni. Mada možda postoji i muška kolekcija, ali ja ne obraćam pažnju na taj deo...
|
|
|
|
RE: Gel za tuširanje u pubertetu 20.12.2017 22:02:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, ja sam nemajka. Uopšte ne gledam koji je manje agresivan. Kupa se onim kojim se i muz kupa. Kosu pere isto sa nasim samponom. Uopste nisam od pomoci
|
|
RE: Gel za tuširanje u pubertetu 23.12.2017 0:12:56
|
|
|
|
choopa choops
|
Mozda ovaj KLIK M se jos uvijek pere sa djecijim , a za L se trudim da uzimam što manje hemije.
|
|
RE: Gel za tuširanje u pubertetu 25.2.2018 1:51:15
|
|
|
|
Srecko47E
|
Po savetu dermatologa svaki gel sa mirisom je kritican i isusuje kozu. Ja sam nekako uvek za one koji kozu obnavljaju lipidima i stvaraju barijeru zastite.
|
|
|
|
RE: Gel za tuširanje u pubertetu 25.2.2018 11:59:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa malo je onih bez mirisa. Ja ne znam.ni za jedan.
|
|
|
|
RE: Gel za tuširanje u pubertetu 25.2.2018 12:43:21
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ima ih dosta.La roche,Bioderma,Mustela. Mada Mustela ubacuje mirise sto ne bi smeli.
|
|
|
|
RE: Gel za tuširanje u pubertetu 25.2.2018 12:50:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Na decije mislis ili..?
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?