Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 17.12.2017 23:38:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mama jo, slatki ste. I ne delujes pricalica naspram postova.
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 4:57:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Slicice su super. Mene kao i uvek nema ja to vesto izbegnem ehehhe... Divno smo se provele. I ja bih da dodam da je mama jo kao manekenka. . Posle tako lepo provedenog vremena jako sam se iznervirala uvece. No to odoh u temu za negativu ovde necu da kvarim divno raspolozenje. Mama jo mm nije jos nijednom bio sa mnom i bas zato i ne moze da pojmi kako to funkcionise. Mislim eto ja dosla na deda mraza i ostavila sam dete Lesici i Ivani da trknem do kola po poklon. Realno moje dete njih ne zna, ali ja im posle toliko godina na rr verujem. Ma verovatno verujem vise nego rodu rodjenom Ovde je uvek bila jedna posebna atmosfera.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 7:44:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Mama Jo je manekenka, devojcica lutkica a tata jako fin i ljubazan . Morala je tatu da prokomentarise Mama Jo, zao mi je sto ste zakasnili i sto vise nismo caskali. Meni je mnogo brzo proslo vreme. Ne stigoh da se sa svima ispricam kako bih htela Ljiso, sve su to nasa deca. Toliko se ovde radujemo ovde njihovim lepim trenutcima, a tuzni smo kad je manje lepo.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 18.12.2017 7:46:23 >
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 8:27:22
|
|
|
|
isidora88
|
Predovne ste sve, a deca pravi seceri, najlepsa deca foruma Nadam se da ce biti neko druzenje uskoro, bas mi je zao sto sam propustila, sledece godine dolazim obavezno u prosirenom sastavu
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 8:34:46
|
|
|
|
medamisko
|
Sve lepe zene, a deca preslatka. Ovo je divan dogadjaj i za roditelje i decu!
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 8:37:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Naj lepse je to sto iako se sa svim ovim divnim zenicama znas samo preko foruma, kad se vidite prvi put uzivo imate osecaj kao da se odavno znate! Kao i svu ovu divnu decicu
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 18.12.2017 8:38:32 >
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 8:52:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E bas to, Anck. Uopste nisam imala osećaj da vas tek upoznajem
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 12:31:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa tooo, lep osecaj
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 12:39:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste stvarnoi ja sam isti utisak imala... kad smo usli kao joj kome sad da se javim... a posle samo 10 minuta imala sam utisak da sam sa ljudima koje ceo zivot znam, a ne kao da vas prvi put vidim 😊 Jako lepo, i bas mi je drago sto sam vam se pridruzila 😍 Jana se poplasila deke a danas evo citavo jutro trazi da joj pokazem sliku sa dekom - decija posla 😏 Divne ste sve zene, jos ste lepse uzivo, i svi tako vedri i nasmejani, opusteni, gomila predobre i predivne dece... stvarno sam odusevljena 😍😍😍
< Poruku je uredio mama Jo -- 18.12.2017 12:40:25 >
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 17:51:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Divno druženje kao i uvek, sa divnim mamama i dečicom Ja bi da pozdravim i sjajne ljude iz igraonice Kreativni klub, sa kojima uvek imamo divnu saradnju I naravno Lino koji je i ove godine spremio iznenađenca za preslatkoće Doneli smo ih Sanjica i ja vozom u ooogromnom džaku na ramenu, kao deda Mrazovi smo u u subotu ušle u igraonicu, a bio neki rođendan, deca viču evo ga Deda Mraz Ja sam za vikend uživala u NS, pa koliko je lepše ukrašen od Beograda, i koliko je divnija atmosfera, valjda manji grad, sve je nekako prisnije i razigrano, ljudi divni, Dunavska preeeedivna uveče, puna ljudi, riblja čorba na Petrovaradinu preukusna Ja sam bila malo duže u NS (muž kaže idi za svoju dušu, zaslužila si ), tako da je vikend baš prijao, uživanje sa dobrim ljudima
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.12.2017 18:07:41 >
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 18:00:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lino nikad ne zaboravlja na Ringerajce. A pro po deda mraza. Pri ulasku u igraonicy jedna mala je zavirivala u dzakove i pitala me je: "Sta je teto unutra"? Detence je mislilo da smo njima doneli. A jeste bio neciji rodjendan. Kako i da ne pomisli.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.12.2017 18:10:23 >
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 18:36:02
|
|
|
|
Torbica
|
Divne slikeee!!! Zao mi je sto sam propustila ove godine... Ja sam se dan/noc bavila sa 10 bolesnika u intenzivnoj ... i mislila na vas. Ljubim vas punoooooo sve, pa se nadam da se vidimo!
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 18:40:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao kad se setim samo onog pakovanja paketića 2013. godine nisam mogla da uđem u kancelariju. Pa slanje za NS, za Bosnu, Niš... sjajno! Lesica i ja smo raširile kutije po čitavom hodniku TC u kome je bila kancelarija i redom pakovale. Smrzle smo se kao pingvini
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 18:41:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Torbiiiii, falila si, ali mi smo te ugrabile malo, pa sam srećna
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 18:46:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeste Anči, godinama, tj već skoro deceniju to tako ide, akcija Baš sa Majom21 pričam neki dan, i set_im se kada je čak i Majin tata dolazio iz NS da razvozi, a mi pakovale, šou. Trebao ja i sada Majin tata da me sačeka, ali mi bi žao da cimam čoveka, pa smo na rame i u voz Ali najbolje mi je bilo pakovanje za Gram Ljubavi, kada sam uzela još dve kancelarije pored naše, jer u našoj nije bilo mesta za sve lutke, e to je bila avantura, tri kancelarije krcate do plafona. Ja mislim da sam nekih 10 dana i noći pakovala i razvrstavala, ali vredelo je, za mališane po bolnicama i njihov osmeh
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.12.2017 18:54:30 >
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 19:37:09
|
|
|
|
bubulence
|
Ancice, nedostajala si, bas, bas. Mnogo mi je zao sto nisi bila, da nam se pridruzis na kafenisanju
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 19:47:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Drage divne ste, i mame i decica. Zavidim vam na druženju i u NS i na ovom koje predstoji u Beogradu. Bas mi se dolazi ali nema šanse da mogu da dođem. Ne mogu da zamenim vikend iz vise razloga. Da je deka malo kasnije ali Jbg. Sledeće godine, nadam se. Ili ako se u međuvremenu organizuje neko kafenisanje. Zaista ste divne
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 20:25:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jeste Anči, godinama, tj već skoro deceniju to tako ide, akcija Baš sa Majom21 pričam neki dan, i set_im se kada je čak i Majin tata dolazio iz NS da razvozi, a mi pakovale, šou. Trebao ja i sada Majin tata da me sačeka, ali mi bi žao da cimam čoveka, pa smo na rame i u voz Ali najbolje mi je bilo pakovanje za Gram Ljubavi, kada sam uzela još dve kancelarije pored naše, jer u našoj nije bilo mesta za sve lutke, e to je bila avantura, tri kancelarije krcate do plafona. Ja mislim da sam nekih 10 dana i noći pakovala i razvrstavala, ali vredelo je, za mališane po bolnicama i njihov osmeh Torbi, bas se radujem sto si nam priustila druzenje. Gram ljubavi je bila divna akcija. Pre neki dan sam se setila kako su divne rucice mojih ucenika pravile lutkice kako je ko umeo.
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 18.12.2017 22:15:38
|
|
|
|
Torbica
|
Sanjice, Dunja hvala vama! I sve ostale divne i drage zenice i drugarice Ljubim vas
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 19.12.2017 11:17:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Zene drage svaka vam cast zaista, treba sve to izorganizovati, na svaku sitnicu obratiti paznju... stvarno, uopste nekad mi sa strane ne razmisljamo o tome koliki je to posao, i koliko vremena i cimanja oduzima. Dok sam radila u skoli par puta smo imali slicne akcije, ali jedna je bas bila pred NG, ,,Budi i ti deda Mraz" pa smo sakupljali poklone za decu iz Svratista u BG.... citavo selo u kojem sam radila se prikljucilo, sakupili smo brdo stvari, u dve ucionice u skoli smo sve skladistili... ja sam danima posle radnog vremena ostajala da razvrstamo to i spakujemo lepo, posle smo iznajmili mini kombi da bi to sve odneli... ma bas je bilo posla... a vi vrlo cesto to radite- tako da vam ja skidam kapu zaista! Svaka cast, na svaku sitnicu mislite, i sve je organizovano bukvalno bez ijedne jedine mane...
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 19.12.2017 11:58:37
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mame bravo,divne ste! Sada citam koliko su vasa deca divna pa me sramota mog A i da dovede.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 19.12.2017 12:15:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene vidi se da ste bas uzivale.Ivana,Bubi,Les lepotice,mama Jo takodje,Jess znam ali koliko je ona lepa i zgodna a decica med,kako su obe male,bebe :*
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 19.12.2017 20:21:03
|
|
|
|
dddaca
|
Eee mame, divne ste. I RR je divna sto organizuje ovo druzenje. Sad kad citam ovo, bas mi je zao sto i mi nismo bile
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 19.12.2017 21:05:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
dddaco, sledece godine se obavezno prijavi.
|
|
RE: Deda Mraz 2017 - Dočekajmo zajedno 2018. ! 19.12.2017 23:50:35
|
|
|
|
dddaca
|
Daleko mi je Novi Sad, ali bice i malena sledece godine starija, pa mozda uklopimo sve u neki lep vikend
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?