Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnji paketići 5.12.2017 22:26:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja cu verovatno Sofi neke puzle A T se jos uvek premisljam, jer ce dobiti glavni poklon za rodjendan, a to je bas u januaru. Verovatno nesto za slikanje i crtanje. Svaka ce da dobije u paketicu po jednu knjigu i kinder jaje.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 5.12.2017 22:27:34 >
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 1:26:34
|
|
|
|
Srecko47E
|
Knjige su uvek dobar poklon. Mi smo nasoj mustri uzeli zvucne knjige. Mislim da ce se oduseviti.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 8:05:11
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja mislim Uni da uzmem ovo I neku garderobicu Nori cu neku bebu, obozava ih i garderobicu. A Bebi cu teddy paticice, nesto od garderobice. I videla sam u aksi neki projektor.
< Poruku je uredio MasnaMasnica -- 6.12.2017 8:09:07 >
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 8:44:52
|
|
|
|
Peace*
|
Iskreno, nemam pojma šta ću im kupiti. Već su veliki za igračke. Luki bih mogla kupiti nov telefon jer se ovaj malko razbio, a i Marku je lagano vreme za telefon. Naime, Luki je razbijen ekran na tabletu (duga priča, nije on kriv za to), a Marku se pokvario tablet, pa smatram da je lakše kupiti im telefone nego nove tablete. Druga opcija su slušalice, to obojica žele. Luki bih mogla uplatiti časove snowboard-a, pošto ćemo svakako biti na planini za doček. Sve u svemu - nemam pojma. Sve te varijante su mi skupe prilično.
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 8:50:58
|
|
|
|
emicaa
|
peace veca djeca veci pokloni
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 8:53:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Мени је већ компликовано шта да купим Теодори, а камоли теби са старијима.
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 9:10:45
|
|
|
|
Duškić
|
Kucica je preslatka. Moja je jedno vreme samo lego kocke trazila i igrala se, sad se odmah posvadjaju i rasture mi po stanu.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 12:01:13
|
|
|
|
Zemunka85
|
Masnice, ja sam Lari htela to, ali - ipak sam se odlucila za PlyMobil kucicu. Prvo, ja sam zapravo htela jos vec - tako da je to ipak mnogo prostora u kuci, a mi bas nemamo, sve i da imamo, kucica je ogromna i u njoj se igra sano sa vecim lutkama sto Lara nema, od onih sitnih ima miiiiiliiiiio tako da stalno moze da menja. Dalje, kada negde idemo, ne mozemo da je ponesemo, a super je poneti da se igra i trece - sve te kucice imaju minimalno namestaja, sto je glupost, jer generalno igru sa tom kucicom cini namestaj i te sitnice, a te kucice imaju po 10ak komada namestaja i ne mozes se ni igrati kako valja :D. Mi smo Lari sad za peti rodj uzeli Play Mobil kucicu feeeenomenalna je, fenomenalna! Kosta 5000 ima 4 prostorije i tooonu namestaja stvari i stinica. lutkice se savijaju, pomeraju ruke i noge i sve drze u rukama, detalji su nenormalni. Kucica je kao kofercic i Lara je svuda nosi. Ne postoje reci da opisem koliko je ooobooozaava, svaki dan se s njom igra i svi dolaze kod nas da se igraju sa tim. Kada sma bila u porodilistu B joj je kupio jos setova za kucicu a ona je toliko odlepila da je sada od deda mraza trazila tj nacrtala sta zeli a to je - jos jedan set za kucicu - bolja decija soba. Mi sada imamo ozbiljnu kolekciju i kada krenemo da se igramo napravimo gradic ceo. Planiram da joj uzmem i akva park i igraliste - od nas za NG i mislim da ce do plafona skakati .... Eto cisto pogledaj, playmobil kucicu kao lego je samo jeftinije.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 12:19:04
|
|
|
|
Maraj
|
Mm dobio vaucer od firme. Za Lavirint. Ne znam sta bi mu uzela. U Lavirintu je bas slab izbor. A i to sto ima je dosta skuplje u odnosu na druge radnje. Al eto kad dobismo vaucer moramo ga iskoristiti.... Mm misli da mu uzme neku garazu i tobogan za automobile. Znate na sta mislim... L je fasciniran automobilima
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 12:46:12
|
|
|
|
isidora88
|
Nemam pojma sta da uzmemo deci. Uopste ne znam sta kupiti detetu za 7.rodj.i za novu godinu. Bebac ce dobiti neke autice ili tako nesto. A starijem nemam ideju. Zeleo je brod titanim, ali toga nema nigde, maketu vec imamo, od kockica ne zeli. Hteo je bas metalni brod i sad moramo da smislimo zamenu jer on nema nikakvu ideju.
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 13:55:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Isidora istu muku imam. Malisi kupila stazu i autice to naj vise voli. Mladja cera rekla hoce ranac za skolu , kupila. A za T nemam pojma , sta devojcice od 7 god vole da budem iskrena. Kupila joj kapu i rukavice, neke sitnice za skolu sto znam da bi volela da ima ali neki onako jedan veci lep poklon....bas bas ne znam
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.12.2017 14:02:46 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 13:58:27
|
|
|
|
Figaro88
|
Monster Haj lutku,neki kviz,lol lutkicu i slatkise.To voli,obradovace se Ubacicu gumica za kosu,snalica,sljokicavo labelo,i tata bi novu loptu za rukomet,a ja nisam za to jer baca svuda po stanu,cudo je da jos nista nije slomila.
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 13:59:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Iskreno, nemam pojma šta ću im kupiti. Već su veliki za igračke. Vas tako. Jesi ih pitala sta bi zeleli. T ima i tablet i mob tako da mi to otpada , mislim njih dve zajedno koriste. A za vece stvari se nije izjasnjavala.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 14:30:23
|
|
|
|
bojana92
|
Mladjem sam kupila kamion Lena,bas je dobar.Sta cu starijem nemam pojma.Mozda nesto od patrolnih sapa jer ih obozava.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 14:37:52
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Peace* Iskreno, nemam pojma šta ću im kupiti. Već su veliki za igračke. Vas tako. Jesi ih pitala sta bi zeleli. T ima i tablet i mob tako da mi to otpada , mislim njih dve zajedno koriste. A za vece stvari se nije izjasnjavala. Ma neću da pitam. Imaće čudne želje, ili pak nikakve. A i onda se ja smorim tražeći to nešto. Evo od firme vaučer u Pertiniju ili Dexy Co. Ma... pobogu!
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 15:56:32
|
|
|
|
dddaca
|
Ja bas ne znam sta da kupim. Jos malo pa ce tri godine i svaku igracku izgustira za dva dana. A i ne daje mi se bas nesto previse novca za to
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 16:02:02
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dok su deca manja nekako je lakse za ng poklone. Sta im uzmes to im je.Stariji biraju i imaju zelje i prohteve sto je i logicno. Ona kucica je divna i povoljna. A tu drugu cemo pogledati. Svidja mi se. A ja sam ipak za varijante od tih vecih i skupljih stvari da uzmem za kasnije.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 19:48:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Peace* Iskreno, nemam pojma šta ću im kupiti. Već su veliki za igračke. Vas tako. Jesi ih pitala sta bi zeleli. T ima i tablet i mob tako da mi to otpada , mislim njih dve zajedno koriste. A za vece stvari se nije izjasnjavala. Ma neću da pitam. Imaće čudne želje, ili pak nikakve. A i onda se ja smorim tražeći to nešto i to sto kazes. kad ih pitas dobices odgovor od kog te boli glava, al kad ne pitas nemas pojma sta bi. T je veceras rekla da hoce onu stolicu sto se okrece i spusta (za radni sto) E sad samo da smislim kako stolicu da ubacim u paketic Joooj kako je lako kad su mali, igracke i caoooo!
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 20:08:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja ne znam šta bih mogla mojima mackicama. Vidim da sada hoće da slažu sliku na sliku, gledala ovde u dve knjižare, nemaju ništa slično. Negde u glavi sam zamislila da bi bilo dobro da bude kao magnetna tabla pa sa raznim oblicima, životinjama i sl a da one stavljaju isto na isto- sliku na sliku, ne znam jesam li vam dobro objasnila? Gledala sam neke zvučne knjige, pa kao knjiga tablete sa raznim zvukovima ali nešto mislim da su to prerasle i da im nebi bilo interesantno.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 20:14:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj a ja sam bas mislila da je devojcicama lako - da se uvek obraduju nekoj super garderobi.... izgleda da cu za koju godinu imati ozbiljan problem sta kupiti dvema 😂 Secam se kad smo isli kod rodjake na 7.rodjus ona je pozelela one kucne patike kao sto imaju nekog velikog medu ili zeku, znate na sta mislim, u bekom obliku su uglavnom, neka zivotinja. Sve drugarice su bile odusevljene tim poklonom, kontam da su smarale roditelje da im to kupe... - eto ako moj predlog mozda pomogne... A u petak je Noc knjige, mozda i to da probamo da iskoristimo... bice sve na snizenju!
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 20:17:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Joj a ja sam bas mislila da je devojcicama lako - da se uvek obraduju nekoj super garderobi.... izgleda da cu za koju godinu imati ozbiljan problem sta kupiti dvema 😂 Secam se kad smo isli kod rodjake na 7.rodjus ona je pozelela one kucne patike kao sto imaju nekog velikog medu ili zeku, znate na sta mislim, u bekom obliku su uglavnom, neka zivotinja. Sve drugarice su bile odusevljene tim poklonom, kontam da su smarale roditelje da im to kupe... - eto ako moj predlog mozda pomogne... A u petak je Noc knjige, mozda i to da probamo da iskoristimo... bice sve na snizenju! Meni nikad nije problem u odabiru poklona kad imam pare. Noc knjige je sledece nedelje. Zeljnoje iscekujem.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 6.12.2017 20:53:13 >
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 20:23:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjice, i to si u pravu... Svega ima zaista, i od igracaka i garderobs, samo da je vise para 😊 Ali bas zato sto i ima svega- svi imamo problem- sta sad kupiti? 😁 Jes' da, sledeci petak, 15.12... skroz sam permutovala da je sad ovaj petak... I ja ga isto zeljno iscekujem, svaki dan pravim spisak knjiga 😂
|
|
RE: Novogodišnji paketići 6.12.2017 20:46:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moje se nesto bas i ne raduju garderobi. Mozda H ponekad T je ravnodusna Pogotovo u paketicu samo pogleda i odlozi sa strane
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 7.12.2017 11:00:48
|
|
|
|
medamisko
|
Moja devojka obozava carapice, bira kad ustane koje ce "capice". Paketice od sindikata ce dobiti i od mije firme!
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 7.12.2017 11:44:01
|
|
|
|
Peace*
|
T je veceras rekla da hoce onu stolicu sto se okrece i spusta (za radni sto) E sad samo da smislim kako stolicu da ubacim u paketic user posted image user posted image Uzmi u Ikei, oni dostavljaju rasklopljeno.
|
Anketa
lazafroditaKada lazete?nikad (
12%)
uvek (
2%)
ponekad (
43%)
kada me nagovore (
0%)
kada ne zelim da ne povredim drugog (
18%)
samo kada spasavam sebe (
25%)
Ukupan broj glasova: 138Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!